Клиники в Истанбул - тема 9

• 42 860
  • 769
  •   1
Отговори
# 330
Момичета вие прочетохте ли новата заповед ? Аз цяла вечер я мисля и до колкото май установявам карантината отпада . Само се иска ПСР отрицателен . Писах сега и на РзИ защото никой не ми дога нито в РзИ нито в МНЗ
Да, при представен тест, направен не повече от 72 часа, няма да има карантина.

# 331
Искам да попитам тези които са се свързали с любезните в РЗИ Хасково МОЛЯ ВИ кажете ми на кои телефони звъните?
В РЗИ  БУРГАС не си вдигат телефоните!!!

Редакция: Veronika Dimitrova_533999, мисля, че не е много сигурно това което казвате, защото аз съм абонирана за  външно министерство "Пътувам за" в случая Турция и последната промяна отразена в сайта им е за " Отпадане на ограниченията за допустимия капацитет при извършване на автобусни превози" от 03 Юли 2020
 https://mfa.bg/bg/situationcenter/turkey

# 332
РЗи хасково не дигат днес на нито един телефон , ама тя карантината отпадна .

# 333
Искам да попитам тези които са се свързали с любезните в РЗИ Хасково МОЛЯ ВИ кажете ми на кои телефони звъните?
В РЗИ  БУРГАС не си вдигат телефоните!!!

Редакция: Veronika Dimitrova_533999, мисля, че не е много сигурно това което казвате, защото аз съм абонирана за  външно министерство "Пътувам за" в случая Турция и последната промяна отразена в сайта им е за " Отпадане на ограниченията за допустимия капацитет при извършване на автобусни превози" от 03 Юли 2020
 https://mfa.bg/bg/situationcenter/turkey
https://www.mh.government.bg/bg/novini/aktualno/otpada-iziskvane … okph0sfaujcbOHHT8

"Всички пристигащи от Швеция и Португалия, както и от всички трети страни извън изброените по-горе, при влизането си в България трябва да представят документ за отрицателен резултат от проведено до 72 часа преди влизането в страната изследване по метода PCR. Гражданите, които не предоставят такъв документ, ще бъдат под 14-дневна карантина"
Това е заповед от вчера!!!

# 334
Bochinka, съжалявам за недоверието с което подхождам, но преди да хукнем към Турция искам да имам, черно на бяло че е така. Вече сме на прага на финансите си и не можем да си позволим да не работим.

Току що с триста зора  мъжът ми се свърза с РЗИ Бургас
на телефон  056 807 405 който е в сайта им са му вдигали и веднага затваряли-прекъсват разговора........
Но на тел 056 807 406 му вдигнала кисела лелка която е КРЕЩЯЛА като луда, че не и е било работа това.
ММ  и повишил тон и той накрая и е казал, че телефона му е предоставен от РЗИ Бургас и са му казали, че точно ТУК ще получи най-точна информация. Последвал силна въздишка и троснато му позволила да си зададе въпроса.
Та казала е че с ПСР тест  трябва да не сме под карантина, но всичко се променяло всеки ден и не можела да ни гарантира утре какво ще е....
 И в крайна сметка не можахме   да получим отговор, ако докато сме там се промени пак положението това, че сме по медицински причини не ни ли освобождава от карантината, но лелката не спирала да крещи и затворила телефона... ЗАЩОТО мен това ме интересува... ?

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 11:54 от Кris_80

# 335
Здравейте, трябва да пътувам до Северен Кипър за трансфер.
Полетът минава през Турция и в двете посоки, знаете ли в такъв случай дали подлежа на същите условия, които важат за  връщащи се от Турция.
Виждам, че всички пътуват с коли, дали има различни условия при пътуване със самолет?

# 336
Крис смятам че никой не може да ви даде отговорина този въпрос дали след 2 седмици ще има нови правила . Така че не виждам защо се чудите . Работата е динамична и трбва да се примирите вече с това .

# 337
Bochinka, точно за това искахме да си вържем гащите и да пуснем тези прословути декларации.
Защото пътуваме в рамките на 24 часа и  три пъти в месеца и това ще са 6 ПСР теста  за месец.
На дамата в Хасково са и отговорили ( предните дни) че тази декларация и гарантира безпроблемно прибиране и последващо пътуване и възможност да си завърши процедурата.... има голяма разлика

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 11:56 от Кris_80

# 338
вие така или иначе правите ПРС тест ! Ако ходите там постоянно както го обеснявате вие така или иначе си пускате всеки път тест

# 339
Не сме ходили от Март месец. Обяснявах как пътуваме по време на събиране на Я аз съм на възраст  и я имам Я я не ....

# 340
какво общо има сена март месец в юли . в момента колкото пъти отидете в Турция толкова ще си пуснете ПСР това е изискване от страна на Турция

# 341
Bochinka, нещо се губи в комуникацията ни . В Турция когато ВЛИЗАТЕ ПСР не ви искат.
От 11 юни 2020 се влиза свободно в Турция.

какво общо има сена март месец в юли . в момента колкото пъти отидете в Турция толкова ще си пуснете ПСР това е изискване от страна на Турция

# 342
Искат я от Болницата . Вие не отивате в Одрин на пазар а на лечение . Пишете на болницата си . Мемориал искат 1000000% ви го казвам това

# 343
Ето къде идвало  разногласието ни Simple Smile ... в Истанбул не е само Мемориал...

# 344
За инвитро процедура искат ПсР тест навсякъде . Не знам защо решихте че няма да ви искат в Бахчеджи и Аджибадем

Общи условия

Активация на акаунт