Фанфари свирят, барабани бият - вече и АПРИЛките пристигат

• 18 816
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
zazu1  аз миналия път си взех козметика на Кокона Майка за бъст и корем и бях много доволна. Нямам нито една стрия или нацепване. Струваха 2-3 лв. едното.

# 211
За казването, ние казахме веднага след лекарско потвърждение на родителите и сестрите. На баби и лели казахме след като чухме сърдечна дейност. Тогава казахме и на кумувете и най-добрите ми приятелки (едната от които е кумата де  Grinning). Скоро започвам да информарам и в работата, че ще е сложна системата и ми трябва време докато организирам нещата по заместването накрая  Confused

За мазането, четох за много и различни - от готовите най-много се пишеше за Дева, Мустела и на Чико (май това Кокона Майка е то  newsm78). Аз мисля да пробвам с Мустела.

Страчи, за размера - това ти е размера на сакчето, не на ембриона - той сега едва ли се вижда дори, камо ли да е повече от сантиметър голямо  Joy И за термина, пак, той не се мени, изчислила си го правилно - с ехографа ще мърда, защото не се развива еднакво през цялото време  Wink

# 212
Аз с първата бременност се мазах с Бадемово масло на Икаров-2-3 лева е.Много мазно, слагат се няколко капки и се разнасят хубаво.Купила съм си от същото сега.

# 213
  • София
Току що се връщаме от Шейново - всичко е наред с бебо!!! Даже видяхме сърчицето!!!
Само продължавам с лекарствата и почивката (това незнам как ще стане....)

И аз увеличавам отбора на Шейновските мами - май там ще си организираме срещите!:-)

# 214
preggo preggo preggo preggo preggo preggo preggoУра Ура много сме се увеличили #Milti #Milti #Milti newsm68 . Изпращам на всички ви много целувки желая ви много слънце в душите.Аз утре съм на лекар , стискайте палци всичко да е ОК!
И не забравяйте стават чудеса babydust7 babydust7

# 215
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Aya Кокона Майка е българска фирма. Мазилата миришеха много приятно, но трудно се намираха преди 2 години, сега незнам каке, още не съм търсила.

Аз проведох една телефонна консултация с лекуващия гинеколог и той одобри спирането на хормоните, още повече че се чуствам много по-добре. Днес почти не ми е ставало лошо, като изключим "преяждането" на обед. Изядох половин хот-дог и не можах да си допия киселото мляко.

# 216
Момичета, аз нали съм в паника  Crazy , та искам да ви питам още нещо - Вие сега при гинеколога си ли ходите да ви гледа колко е пораснало сакчето  ? В смисъл всяка седмица ли ходите ? Т.е. аз като бях вчера при док и ми каза ,че съм 5 г.с. кога пак да отида, защото той ми каза, чак след 3 месеца  #Crazy да отида, но ми се струва твърде много  Thinking Пък една приятелка вчера ми каза, че вече приемат за Женска консултация, тя миналата година се е била записала, когато е била във втори месец. 
А иначе ще е много готино да се събираме да чакаме заедно в Шейново и да си заформяме срещички   Mr. Green
За мазилата, аз още не съм го измислила, но ми казаха, че става с бебшко олио, аз имам на Джонсън и мисля като начало да почна с него - дали ще има ефект или да си купя специално ? 

# 217
Страчи, пиле, гледай сега.Аз например ходя през две седмици до 3 месец.Първо се видя,че сакчето е в матката, сега и сърчице.Следи се за ранни аномалии.Като влезна в 4 месец-по веднъж в месеца до 8 месец-килограми, мерки, ехограф, изследвания-ей такива.В 9 месец  всяка седмица.Официално се водя ЖК от 4 месец/ 12 г.с./Сега не знам как е в Шейново, навремето си беше от 4 месец също.Аз си ходя във Вита, защото ми е малко по-скъпо от Шейново, а знам, и съм си спокойна така-лекарката ми следи и първото детенце.

# 218
  • София
На мен докторът ми каза след 3 седмици- да видим дали има бебе в сакчето и дали му тупа сърчицето вече.
Три месеца ми се струва прекалено много. Аз не знам как ще утрая 3 седмици.....  Blush
С тези три лентички заемам по половин екран, ама като ми е интересно- нали ми е за първи път  newsm53

# 219
Страчи, аз до сега ходех всяка седмица - потвърдихме, че нещата се закрепиха и сега съм чак след 10 дни, защото заминавам командировка за 1 седмица после и ми трябват инструкции. Иначе смятам да ходя на всеки 2 седмици, защото се водя рискова. На твое място бих отишла след 2 седмици за сърчице - 3 месеца е прекалено много  Shocked.

На ЖК мислех да се записвам вече, но за сега няма - или другата седмица или като с върна срдата на септември. А за раждане (живот и здраве да стигна до там) аз за сега на Света София съм се спряла.

Забравих одеве да кажа за водата и ехографа - вода се пие за коремен ехограф, а мехура трябва да е празен за вагинален. Затова някои ви карат да пиете много вода преди прегледа, а другите да сте прясно изпишкани  Grinning

# 220
Уфф, ясно.  Hug Значи след 2 седмици отивам да се запиша за ЖК и да видим как се развиваме. Леле до тогава ще изперкам, не знам как издържате...  ooooh!

# 221
  • Чехия
Здравейте момичета,
кажете някой трик против гаденето и повръщането, защото май не остана нищо което мога да ям. От сутринта повръщам. Sick Sick Sick
Сега по съвет на мъжо хапнах кисели краставички и май добре ми се отразиха, ама пак съм си гладна ама нищо не мога да хапна щото почва да ми се гади само като го видя.
Пенелопа, и ти ли си така?
Май ще се излиза в болнични. Утре съм на работа, ама въобще не знам как ще се оправя. Май ще взема едно легенче и с него ще се разкарвам насам-натам. Sick Sick
Много се радвам за новодошлите, само да ми помине и ще се появявам по-честичко.

# 222
Иве, пробвай с прясно изцеден лимон (и подсладен ако трябва разбира се). Чувала съм и за сухари или обикновени бисквити и за някякви хомеопатични, но все не им запомням името - виж по-рано в темичката, някъде първите страници беше - но ако решиш лекарства, първо се консултираш с лекар  Naughty

Момичета, с тия темпове скоро ще си изразходим лимита от 15 страници (няма лошо  Flutter), а е добре да имаме запас от примерни заглавия за нова и който се падне да я пуска. Давайте идеи ако можете, защото аз не съм голяма поетеса  Crazy Embarassed

# 223
  • София
Ех, момичета толкова съм радостна. Аз съм по-напред от вас от ноемврийските мами съм, но днес моята кумица ми съобщи, че на 20 април ще си имат бебче живот и здраве и реших да погледна дали вече си имате темичка. Тя сигурно скоро ще се включи. Пожелавам ви много хубави емоции, леко бременеене и пухкави бебенца през април 2007 г. Любимият ми месец - аз съм овен  bouquet

# 224
  • София
Здравейте, момичета!
Позволявам си да се намеся във вашата темичка, за да поздравя всички нови бъдещи мами и особено Сладоледеното момиче!   bouquet Много се радвам за вас и от сърце ви желая лека и безпроблемна бременност!  Heart Eyes
Само да кажа за ЖК-то - аз се записах на ЖК в самото начало на бременността, а в последствие допълнително тръгнах и на частно в МЦ Фемина. По-скъпо е, но пък така прецених. Иначе ЖК-то от самото начало ми издават болничен, както се оказа май така ще съм до края. Но нали всичко е заради беба, значи е оправдано! Лека вечер и много да се пазите!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт