, нормално е да се притесняваш, но недей, няма нищо страшно. Твоята работа е най-лесна - лягаш и заспиваш. По страшно е, ако си отвън и чакаш да оперират любим човек. Така че, нека другите да му мислят, а ти се успокой.
Казвам ти го, защото ми мина през главата, оперираха ме на 09.09.09. Веднага след кто се събудих, доктора вкара мъжа ми и приятелката ми да ме видят. И приятелката ми каза, че изглеждам по-добре от колкото мъжа ми. Защото аз нищо не съм разбрала, понеже съм спала. А него милия го били оперирали и то наживо докато ме чака навън 
!
всичко ще мине и замине като един миг
както ти каза и SeloS по страшно е когато чакаш отвън да оперират любимия човек и гризанка да ти каже каква треска я тресеше миличката докато оперират нейното момче
та и всички ние сме ти едно доказателство че няма страшно аз и за момент не съм се уплашила 2деца съм родила та сега от една операцийка ли да се уплаша пък и жени сме мила ние сме силния пол
Моя мъж сега като ходим до болницата на контролни прегледи всички лекари го помнят.Понеже той изглежда много-много по малък за възрста си та казват малкото уплашено момченце като детенце се е свил на стола уплашен пребледнял ни жив ни умрял
А аз толкова борбена казаха ми че не са имали др такъв случай толкова да търпи някой на болка,мен ме боли повече ако някой любим човек за мене страда тогава сърцето ме боли и плаче.А и в голяма степен болката ни е в главите,мозъка праща сигнали и към тялото.При първата операция лапарото когато излязох от упойката и ме оставиха в стаята ми, ами честно да ти кажа никаква болка не чувствах даже и веднага си седнах в леглото и си пуснах тв лошото при мен бе че нямах късмет и се наложи 2 интервенция и ме оперираха отново но и това мина вече вчера направих 1 месец от операцията и се чувствам мн добре.На 10 ден от операциите аз обикалях горите за гъби с часове като неубоздана свикнала съм да съм постояно в движение и това залежаване цяла седмица в къщи направо ме побърка
При теб в момента по лошо е чакането за което те разбирам аз затова исках веднага да стане операцията в петък отидох на лекар и в събота вече бях оперирана лекарите ми казаха помисли си ако искаш ела след празниците настрой се психически и тогава ела няма какво да му мисля им казвам правим изследванията днес и вместо да спа в болница се прибирам у дома и утре съм на линия да лягам на вашата масичка
Но пак не ме е страх хем знам за какво иде реч
исках само да ти пиша споко майче а виж как се отплеснах като винаги
сигурна съм че всичко при теб ще се нареди както трябва
Лек и красив ден на всички
Значи, ако още не си звъннала в "Света Екатерина", да ти кажа, че ние с приятеля ми отидохме направо там за преглед и попаднахме на доктор Давидков. Те, доколкото знам, са трима доктори, които оперират жлъчки - въпросният Давидков, доктор Евстатиев и шефа на отделението доцент Аструков. Та си записваш час за преглед при един от тримата, после отиваш, реглеждат ти напълно безплатно, а може и да си вземеш направление за специалист от личния лекар, но и без него няма да те върнат. После ти обясняват какво е положението, какви изследвания трабва да направиш преди операцията и ти записват ден за самата операция. Всичко е много добре организирано, хората са много любезни и мисля, че ще останеш доволна, доколкото би могло да бъдеш в такава ситуация. Няма страшно! Но отиди на преглед колкото се може по-скоро, защото, както ти обясних вече, записват за след месец най-рано. Няма да платиш нищо, освен обичайната такса от четири лева и нещо на ден престой. Ако имаш късмет да минеш само по лапароскопския метод, на другия ден ще си тръгнеш от болницата и толкова. При нас се получиха усложнения, но това не е толкова често срещано нещо. Във всеки случай - оперирай се, не чакай повече. Питай, ако има нещо, насреща съм. Успех!

Имах голяма подкрепа от теб и не съм забравила! Също както и от eliza03, lisa lisanova, SeloS и още други момичета. Страхотно е когато съвсем непознати хора проявяват подкрепа и съпричасност!!! На всички вас -