Камъни в жлъчката

• 444 786
  • 1 134
  •   1
Отговори
# 945
  • у дома...
Оххх, няма какво да крия - ужасно много ме е страх. Знам, че нямам избор и съм решила - при пръв удобен момент ще се оперирам. Просто ме е страх. Пред домашните съм пич - пука ми та ми дреме. Обаче вътрешно ще се пръсна.

# 946
Оххх, няма какво да крия - ужасно много ме е страх. Знам, че нямам избор и съм решила - при пръв удобен момент ще се оперирам. Просто ме е страх. Пред домашните съм пич - пука ми та ми дреме. Обаче вътрешно ще се пръсна.
spoko
Всичко ще е наред, ще видиш.

# 947
  • Русе

Просто_майка  Hug, нормално е да се притесняваш, но недей, няма нищо страшно. Твоята работа е най-лесна - лягаш и заспиваш. По страшно е, ако си отвън и чакаш да оперират любим човек. Така че, нека другите да му мислят, а ти се успокой.  Heart Eyes Казвам ти го, защото ми мина през главата, оперираха ме на 09.09.09. Веднага след кто се събудих, доктора вкара мъжа ми и приятелката ми да ме видят. И приятелката ми каза, че изглеждам по-добре от колкото мъжа ми. Защото аз нищо не съм разбрала, понеже съм спала. А него милия го били оперирали и то наживо докато ме чака навън  Blush

Желая ти успех, мила. И да пишеш после как е минало, как си... Че да не те мислим.  Hug

# 948
  • у дома...
Благодаря ви много за подкрепата, момичета  bouquet!

От няколко дни се ровя в темата, чета, препрочитам... И май ще се спра на варианта оперция в "Св. Екатерина". Защото точно сега просто ми е много трудно да изкарам 700 - 800 лева за операцията. Аз май в момента имам и някакво възпаление на жлъчката, защото левкоцитите от сряда ми бяха 15000. Та до Нова година ще го боря него, за да направя лапороскопия.

# 949
Майче, спокойно, мила. Всичко, което ти минава през глава е нормално. Да беше ме видяла мен преди операцията  Sick
Само дето завещанието си не бях написала- такъв страх ме тресеше  ooooh!...
Всичко ще мине повече от добре. Само се старай да не се поддаваш много на гадните мисли  Hug

# 950
Майче споко мила Winkвсичко ще мине и замине като един миг Grinning както ти каза и SeloS по страшно е когато чакаш отвън да оперират любимия човек и гризанка да ти каже каква треска я тресеше миличката докато оперират нейното момче Heart Eyesта и всички ние сме ти едно доказателство че няма страшно аз и за момент не съм се уплашила 2деца съм родила та сега от една операцийка ли да се уплаша пък и жени сме мила ние сме силния пол WinkМоя мъж сега като ходим до болницата на контролни прегледи всички лекари го помнят.Понеже той изглежда много-много по малък за възрста си та казват малкото уплашено момченце като детенце се е свил на стола уплашен пребледнял ни жив ни умрял Heart EyesА аз толкова борбена казаха ми че не са имали др такъв случай толкова да търпи някой на болка,мен ме боли повече ако някой любим човек за мене страда тогава сърцето ме боли и плаче.А и в голяма степен болката ни е в главите,мозъка праща сигнали и към тялото.При първата операция лапарото когато излязох от упойката и ме оставиха в стаята ми, ами честно да ти кажа никаква болка не чувствах даже и веднага си седнах в леглото и си пуснах тв лошото при мен бе че нямах късмет и се наложи 2 интервенция и ме оперираха отново но и това мина вече вчера направих 1 месец от операцията и се чувствам мн добре.На 10 ден от операциите аз обикалях горите за гъби с часове като неубоздана свикнала съм да съм постояно в движение и това залежаване цяла седмица в къщи направо ме побърка  #2gunfireПри теб в момента по лошо е чакането за което те разбирам аз затова исках веднага да стане операцията в петък отидох на лекар и в събота вече бях оперирана лекарите ми казаха помисли си ако искаш ела след празниците настрой се психически и тогава ела няма какво да му мисля им казвам правим изследванията днес и вместо да спа в болница се прибирам у дома и утре съм на линия да лягам на вашата масичка  LaughingСега имам час на 14 декември Заминавам за София че ме чака още една (надявам се този път да само 1)операция на бъбрека и ми се иска и тя веднага да стане и да не чакам да видим на какво мнение е доктора дали ще ме оперира веднага или заради операцията на жлъчката ще трябва да чакам още ThinkingНо пак не ме е страх хем знам за какво иде реч LaughingМного подробна станах пак  ooooh!исках само да ти пиша споко майче а виж как се отплеснах като винаги  LaughingТа да си дойда на приказката Споко майче стискаме ти палци ще те подкрепяме духом ще сме с теб Hugсигурна съм че всичко при теб ще се нареди както трябва PeaceЛек и красив ден на всички  bouquet

# 951
Майче, ако кризите са зачестили, няма нужда да чакаш до НГ да си оправяш нещата във фирмата. След НГ ще е по-голям зор с работата, нали? А и тези изчаквания като нищо могат да доведат до операция по спешност, а не планирана.  По въпроса си за възстановяването - веднага след като излязох от упойката, станах, това е за разлика от секциото. На следващия ден ме изписаха. Един ден си лежах удома и на тредия ден след операцията тръгнах на работа. Да - трябва да се пазиш, да не вдигаш тежко, както след всяка друга операция, но няма база за сравнение със секциото- така че не се плаши. Ако имаш въпроси - питай миличка. И пак ти казвам - не е толкова страшно   remybussi

# 952
  • у дома...
А, аз си оправям нещата във фирмата от друга гледна точка - напускам, защото вече трети месец съм без заплата, а сумата си е доста крупна. Затова изчаквам да ми изтече предизвестието.
Днес ще звъня до "Св. Екатерина" да си запазя час, пък да видим какво ще стане. Като разглеждах сайта им, едно само не можах да разбера - мога ли да отида с направление от ЛК за преглед или трябва да имам заключение от гастроентеролог за оперативно премахване на жлъчката? В смисъл такъв дали там могат да ми направят първичния преглед?

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 11:38 от Просто_майка

# 953
Като звъннеш да си запишеш час, ги попитай. Според мен само с направление от личния лекар. Де факто ти отиваш при специалист за преглед. Успех!

# 954
  • София
Майче, здравей!  bouquet Значи, ако още не си звъннала в "Света Екатерина", да ти кажа, че ние с приятеля ми отидохме направо там за преглед и попаднахме на доктор Давидков. Те, доколкото знам, са трима доктори, които оперират жлъчки - въпросният Давидков, доктор Евстатиев и шефа на отделението доцент Аструков. Та си записваш час за преглед при един от тримата, после отиваш, реглеждат ти напълно безплатно, а може и да си вземеш направление за специалист от личния лекар, но и без него няма да те върнат. После ти обясняват какво е положението, какви изследвания трабва да направиш преди операцията и ти записват ден за самата операция. Всичко е много добре организирано, хората са много любезни и мисля, че ще останеш доволна, доколкото би могло да бъдеш в такава ситуация. Няма страшно! Но отиди на преглед колкото се може по-скоро, защото, както ти обясних вече, записват за след месец най-рано. Няма да платиш нищо, освен обичайната такса от четири лева и нещо на ден престой. Ако имаш късмет да минеш само по лапароскопския метод, на другия ден ще си тръгнеш от болницата и толкова. При нас се получиха усложнения, но това не е толкова често срещано нещо. Във всеки случай - оперирай се, не чакай повече. Питай, ако има нещо, насреща съм. Успех! Peace

# 955
Просто_майка, не се притеснявай, ами отивай на преглед да си запишеш ден за операцията, ако е наложително. Казвам ти го, защото в Света Екатерина графика е много натоварен и записват за след месец, че и повече напред. Ако си решила там да е, мога да ти отговоря на въпросите, ако имаш такива. Аз съм оперирана там преди 4месеца. И да знаеш, че хич не е страшно, макар и аз да съм с втора операция след лапарото. Спиш си и хич нищичко няма да усетиш. А после всичко ще е минало и забравяш за  страшните болки от кризите. Ако може да сме ти полезни ние сме тук. Не се страхувай и всичко ще е наред Hug

# 956
EMANOELITA, дано се оправиш с бъбречните  си проблеми по-бързо и по-безболезнено, че направо си те мисля тебе с всичките операции дето си преживяла. То не било секцио, та жлъчка, а сега и бъбреци. Дано сега всичко мине като по вода и вече никога да не се налага да стъпваш в болница. Ти си смела, така че ще преживееш и това изпитание. А ние ще чакаме добри новини от тебе. Аз съм от София, така че ако мога да съм ти полезна с нещо пиши ми, щом тука ще е операцията. Айде и УСПЕХ! Peace

# 957
EMANOELITA,стискам ти палци  Hug
момичета погледнете тукhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=451133.new#new

# 958
  • София
EMANOELITA, и аз съм от София и ако мога да ти бъда полезна с нещо, пиши. Ще се радвам да помогна, а защо не и просто да се видим?! Heart Eyes Имах голяма подкрепа от теб и не съм забравила! Също както и от eliza03, lisa lisanova, SeloS и още други момичета. Страхотно е когато съвсем непознати хора проявяват подкрепа и съпричасност!!! На всички вас -  Hug Hug Hug

# 959
Grizanka, еми нали сме "братя по съдба" Simple Smile  Като си спомням само как преживя операцията на приятеля ти ....

Общи условия

Активация на акаунт