Камъни в жлъчката

• 443 844
  • 1 134
  •   1
Отговори
# 285
Зелето и на мен не ми понасяше,едва ли ще посмея и сега да го ям.
За операцията -на мен ми правиха  снимка на белите дробове,ехография на жлъжка,панкреас ,черен дроб и бъбреци.Кръв,урина,кардиограма...това беше след като ги направиха и хоп в операционната.

# 286
Явно никой не иска да говори Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad atwork atwork atwork atwork atwork atwork atwork atwork atwork atwork atwork atwork atwork atwork atwork

# 287
Руди какво да ти кажа аз се чувстам добре след операцията, но просто на 9-тия ден след нея имам проблеми с ходенето по-голяма нужда и за това ми се появяват тези болки в корема,защото червата още се наместват,а иначе преди това не ме е болял корема и затова влязох във Форума.
За операцията : Правят ти изследваниятя, които по-доло са ти посочили и на следващия ден на операционата маса. На 3-тия ден  ако е нормално всичко те изпписват ,може даже и на следващия след операцията,не мога да ти кажа с точност,защото всеки доктор си отговаря за пациента.

# 288
  • Бу-у-урга-а-ас
Руди, спокойно, бе човек. Все пак има изписани вече 15 страници. Пак ли не ти стига инфото.

# 289
Руди какво да ти кажа аз се чувстам добре след операцията, но просто на 9-тия ден след нея имам проблеми с ходенето по-голяма нужда и за това ми се появяват тези болки в корема,защото червата още се наместват,а иначе преди това не ме е болял корема и затова влязох във Форума.
За операцията : Правят ти изследваниятя, които по-доло са ти посочили и на следващия ден на операционата маса. На 3-тия ден  ако е нормално всичко те изпписват ,може даже и на следващия след операцията,не мога да ти кажа с точност,защото всеки доктор си отговаря за пациента.
Martinelii прати ми скапа си за повече въпроси Praynig

# 290
  • София
Руди стига рева Simple Smile А и тез емотиконки ми идват в повече Simple Smile

Виви е отговорила за изследванията. Виждам, че и Мартинели се е включила.
Майка ми стоя малко по-дълго в б-цата, защото искаше "голяма" операция, за да видел хирурга и язвата й. Възстановяване - като след коремна операция, диети и т.н. Наблягаше на сладкото и трупна няколко килца. След това ги свали. След операцията не е имала проблеми със стомаха.

Ох, и аз трябва да се навия и да мина под ножа.

# 291
Добро утро на всички , надявам се днес да сте по-активни , тъй като сте спали един час повече Joy Joy

# 292
Добро утро и от мен,но след малко тръгвам на работа Sad,а за операцията....
Няма нищо страшно,чаках цели 10 години и накрая се оперирах.Възстановяването е бързо,просто няма смисъл човек да търпи кризите.

# 293
vivi75 няма ли почивен ден за теб? Sunglasses

# 294
# 295
Какво да се прави,ще се наложи десетина дни да съм без почивен ден Cryмъкааааа

# 296
  • София
Rudi тоз сайт за чий ни е? Simple Smile

# 297
Tany Ivanova понеже съм отскоро в този форум не знам ти оперирана ли си или не?Имаш ли проблеми със жлъчката? newsm78

# 298
  • София
Малко по нагоре съм написала. От предстоящите за операция съм.

# 299
Защо отлагаш? Аз имам 24 мм. камък в жлъчката , но досега съм нямал кризи.Единствено от 4 месеца лека , но постоянна болка и вечер като спя по-корем на дясната страна ме боли.За понеделник/утре/ съм си насрочил преглед при доц.Мошев в МВР - болница и най - вероятно ще е махам,защото ме е страх от по-нататъчни усложнения ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт