Сполучливи имитации на маркови парфюми - 33

• 73 879
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Африканският бал има ли сладникава нотка?

# 211
Африканският бал има ли сладникава нотка?
Няма, лек е и за мен си е точно унисекс!

# 212
Бих искала да поръчам от Парфен, но в сайта им има много малко парфюми...и няма Карат на Картие..а точно него исках да поръчам.

# 213
Бих искала да поръчам от Парфен, но в сайта им има много малко парфюми...и няма Карат на Картие..а точно него исках да поръчам.
Не съм поръчала онлайн от Парфен,но ако имате фейсбук,можете да поръчате направо на лично съобщение!
Имат и телефотн: 088 690 5955

# 214
Правих поръчка от сайта на Заг на няколко парфюма, номер 06 ми допадна като прочетох нотките и поръчах 50мл. По телефона ми съобщиха, че продават остатъчните количества и повече няма да го има, та затова и го смених с 100мл. Въпросът ми е на кой парфюм е имитация, дали някой знае, тъй като и в списъка, който имам от момчето в олх го няма този номер.

# 215
Правих поръчка от сайта на Заг на няколко парфюма, номер 06 ми допадна като прочетох нотките и поръчах 50мл. По телефона ми съобщиха, че продават остатъчните количества и повече няма да го има, та затова и го смених с 100мл. Въпросът ми е на кой парфюм е имитация, дали някой знае, тъй като и в списъка, който имам от момчето в олх го няма този номер.
След справка в старите теми: https://www.fragrantica.com/perfume/Gabriela-Sabatini/Bolero-579.html

# 216
Момичета, от къде поръчвате D&P? След тази реклама на Клое искам да си го взема.

# 217
Момичета, от къде поръчвате D&P? След тази реклама на Клое искам да си го взема.
това им е сайта: https://www.dpperfumum.bg/women-edt/
Фейсбук страницата: https://www.facebook.com/DpPerfumumBulgaria/
тел.087 905 5603
Аз бих писала във Фейсбук страницата или бих им звъннала. Не съм поръчвала все още.

# 218
Да похваля Заг - при мен Black opium и hypnotic poison се държат прекрасно и тъна в блаженство, когато се напръскам. Само съжалявам, че не поръчах от по-големите флакончета 😂

# 219
  • Пловдив
На Парфен колко мл е най - малката бутилка?

# 220
На Парфен колко мл е най - малката бутилка?
30 мл

# 221
  • Пловдив
Момичета,  Карат на Картие свеж аромат ли е в крайна сметка? И в Пловдив магазините на Заг-Зодиак работят ли? Някой ходил ли е?

# 222
Момичета, моля ви препоръчайте ми хубава имитация на Gucci Bloom. 😏 Заг зодиак имат ли? Интересува ме и трайността...

# 223
  • Стара Загора
Момичета,  Карат на Картие свеж аромат ли е в крайна сметка? И в Пловдив магазините на Заг-Зодиак работят ли? Някой ходил ли е?

Да, ухае на пролет и свежи, леко остри лалета и зюмбюли. Мимоза и мускус се усещат леко. Началото ми е малко остро, започва с бергамот, който при мен повече бие на лайм и зелени нотки. Чист и хладен аромат е. Цветята са уловени рано сутрин с капчици рода по тях, когато слънцето не е огряло тази градинка. Flowers Tulip

# 224
Момичета, моля ви препоръчайте ми хубава имитация на Gucci Bloom. 😏 Заг зодиак имат ли? Интересува ме и трайността...
Имам на Рефан и  на Парфен - доста близки са, но винаги бих предпочела рефан, слагам на 10мл 15 капки. Просто за мен ароматът е по-луксозен от този на парфен. В темата е коментирана доста тази имитация, и двете фирми се препоръчват, Bright Crystal препоръчва на парфен.

Общи условия

Активация на акаунт