Отговори
# 720
# 721
Привет!
Ваня, благодаря за фрагмана! Flowers Bouquet
Честит да е Уур! Здраве и успех във всичко му пожелавам Flowers Four Leaf Clover

Няколко от новите снимки.

# 722
Привет🦋
Благодаря и аз за фрагмана и снимките!🌷
Надявам се, че СЦ няма да ни занимават с пореден, трети и неуспешен опит за бягство на Зюлейха и Йълмаз, просто няма смисъл. Лично аз вече искам повече информация и развитие по историята на Фикрет и Севда и разобличаването на Бехидже. Историята на Йълмаз и Зюлейха е към края си в този живот и се надявам СЦ да представят красиво и запомнящо се последните им моменти. Демир ще има след това много време да накара Зюлейха да се влюби в него.
Севда чак в затвора я водят...какво ли имат срещу нея? Интересни мисли изказва Севда...за историята, която човек си мисли, че е приключила, а тя сега започва...нещо подобно. В какъв ли контекст го казва?
🍀

# 723
Здравейте! Animal Bee
Кратко описание на 72 еп.
Похороны Хюнкаяр, которые коснутся жизни каждого в Чукурова, принесут с собой совершенно новые события! Теперь у всех в голове только один вопрос: кто убил Хюнкяр?
Почему арестовали Севду?а вся Чукурова отдаёт дань памяти и уважения Хюнкяр. Севда, вошедшая в мечеть, попыталась подойти к гробу, но Зулейха останавливает ее и забирает с собой.
Пока жители Чукурова и сам Демир смотрят на Севду в замешательстве, люди, работающие в особняке, смотрят на неё с гневом, во двор приходят жандармы!
Теперь каждому в Чукурова кого-то не хватает. В Чукурова больше нет Хюнкяр.
Со слезами на глазах, тело Хюнкяр переносят из мечети на кладбище. Все оплакивают свою госпожу Хюнкяр. Все, чью судьбу она изменила и все, чьи жизни она объединила в одну историю впервые объединяются в своей печали! Демир скорбит о том, что потерял самую большую опору в жизни, потерял силу и отдал половину своего сердца и сердца Фекели земле. Из-за того, что недавно произошло и из-за того, что Демир сделал, его уход причиняет Зулейхе боль от потери матери во второй раз. Даже Йылмаз озадачен этим и расстроен.
Пока читаются молитвы и раздаётся халва, Хамине будет искать покоя для своей дочери в своём собственном мире. Теперь Хамине вверена Зулейхе, и сыну Хюнкяр.
Зулейха ищет убийцу.
Пока Демир и Фекели клянутся найти убийцу Хюнкяр, события покажут Зулейху, которую сегодня никто ещё не видел! Зулейха, с оружием в руке, остановит людей Аданы, которые пытаются линчевать и бушуют на улицах! Тогда она и поклянется найти убийцу Хюнкяр!
Что, написанное на бумаге, сводит Мюжгян с ума?
В особняке Фекели царит печаль Фекели, слезы которого не прекращаются. Однако документ, найденный Мюжгян, снова столкнёт ее и Йылмаза. Более того, на этот раз и Фикрет будет вовлечён. Однако происходит то, чего никто из них не ожидает, Фекели со всей своей болью предупреждает их всех!
Что теперь планирует Бехидже?
Бехидже, присутствовавшая на похоронах и выразившая удивление по поводу смерти Хюнкяр, продолжает свою жизнь полную уверенности. Она также находит способ вернуть расположение Мюжгян . Но, Бехидже столкнется со своей виной в преступление там, где совсем не ожидала! Однако, как всегда, Бехидже, пускает всем пыль в глаза! Но ее план заканчивается совсем не так, как она планировала!

И още снимки:

# 724
Привет!
Ваня, благодаря за озета и снимките! Flowers Bouquet
Скрипята се е върнала, за радост на Мюжган'cim. Rage
Но с откраднатото заявление няма да се бавят, веднага го връчиха на Мюжган.

# 725
Лучия, пропуснах да пиша, че снимките с Бехидже сложих специално за теб. Много избърза да се радваш, че си е отишла. Yum
Мюжгян трябваше досега да направи нещо, тя има основание да мисли, че леля и е убила Хюнкяр.

Ранини е писала, че напускането на Вахиде е  било планирано още на етапа на подготовка на проекта.

Фикрет има два паспорта с една и съща снимка, а именно неговата; единият е на негово име, а другият на името Тахсин Олмез. Така Фикрет има възможност да се представя и като Фикрет, и като Тахсин. Освен това, този, при когото Йълмаз поръча фалшивите паспорти, се казва също Тахсин. Дали е случайно съвпадение? Фикрет има връзка с човек на „чуждите“. Посещението на Фикрет в кабинета на Демир беше доста смело и много сръчно. Каква е връзката между тези неща? Да не се окаже, че Тахсин от паспорта е този, който прави фалшивите паспорти, а Фикрет е свързан с пазара на нелегални документи и със считаната за най-голяма заплаха за това място организация...изобщо със структури с отношение към сигурността на това място. Ако към картината за отношенията в двете семейства, която Фикрет получава от живота си в конака на Фекели, се прибави и картина на подземния живот в Чукурова, то Фикрет ще се окаже свръхинформиран.

# 726
Ваня, трогната съм Joy
И с този сценарий се прецаках. Grin
Да, четох съобщението от Ранини, вероятно и с Уур всичко е по план. Когато прекъснаха през пролетта заради епидемията, до края на сезона оставаха сeдем серии - точно до еп. 70 - убийството на Хюнкар. А Уур щеше да напусне в края на м. октомври.  Може наистина да планира участие в нов проект. В подготовка са няколко - освен "Барбароса", четох за "Организация - Teşkilat" - снимките ще започнат в края на м. ноември; и още два по книгите на Гюлресен Будайъджъоолу "Момичето зад стъклото" и "Ако кралят загуби" - за следващата година.

Ако Фикрет е свързан с Тахсин от фалшивите паспорти, може да знае и за паспортите на Йълмаз и Зюлейха.

# 727
Привет и от мен,
Благодаря за фрагмана и за снимките! Flowers Hibiscus
По слухове, Уур планира нов проект и се спряга "Барбароса", но естествено, нищо конкретно няма като информация.
Много е вероятно Фикрет да е свързан с изготвянето на фалшиви паспорти, защото това е свързано и със самолетни билети и пътувания. Йълмаз казва на някого, че Фикрет сякаш има тайна...може би на Четин. Какво е накарало Йълмаз да мисли така? Дали ситуацията с декларацията и това, че Фикрет я краде от кабинета на Демир и от конак, в който никога преди не е бил и сега е там по трагични обстоятелства. Действията на Фикрет говорят за хладнокръвие и пресметливост.
Според мен, Зюлейха казва за багажа и че ще заминат не на Йълмаз, а на Севда...след като хората подпалват конака. Имаше сцена със Севда пред конака на Яман.
Ще видим утре.
Спокойна нощ! Nature Moon
П.П. Лучия, и аз едва я трая Бехидже, но да видим какво ще става с нея. Има ли информация, че Есра прекратява участие?

# 728
Не, Дана, даже слух никакъв не се промъква... само моята надежда. Какво още трябва да направи, за да я махнат.
На тази снимка от първия фрагман някой я прострелва, а във втория се връща Rolling Eyes И по болници ли ще я разнасят.

# 729
Привет в нашия ден🦋
Лучия, може и да се сбъднат надеждите ти😉. Гледах двата фрагмана пак и снимките, които Ваня е постнала. Мисля си, че нещата във фрагманите са разбъркани. Т.е., според мен - Бехидже тръгва с куфара, отива на гарата, но по някаква причина не заминава и се връща, като вече е измислила план да умилостиви Мюжгян и е със същите дрехи на снимката, когато Мюжгян ще иска сметка на Йълмаз за декларацията. Вечерта след погребението. Бехидже мисли, че всичко е наред и си ходи по сбирки на клуба, живее се...има я на снимка в хола на Фекели. В клуба е сцената със Зюлейха, която вече знае за нея по някакъв начин и я заплашва. После има снимка с Бехидже и Мюжгят, Бехидже я гали по косата и е с черни ръкавици, като на фона назад се вижда стената на конака на Фекели. Със същите дрехи и в двора на конака на Фекели, Мюжгян плаче след тръгваща бяла кола. Може Бежидже да тръгва някъде и дали се сбогува с Мюжгян, ще видим, но сякаш има нещо такова. Колата май е на Четин. Мисля, че Бехидже може да се мести в малкия конак. Бехидже е със същите обеци, когато я прострелват...онези, във форма на ветрило и шалчето на точки на врата. Дали Бехидже е ранена или убита?! Мисля, че и на Есра не й остава много време в сериала.
По слухове - в края на 76 серия ще умре Йълмаз, а прощаването с него ще е в 77 серия. Има слухове и за Керем А., че ще напусне сериала, 4-5 серии след Уур.
Ще видим😊
П.п. Нищо не споменаха и за раздялата с актьора, играещ Саббахатин. За Хатип си спомням, че имаше слухове няколко серии преди смъртта му. Актьорите, обаче, не споделиха прощални думи в социалните мрежи.

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 12:00 от dana78

# 730
Здравейте в четвъртък! Animal Bee

Да се включа и аз в разследването. Yum
Като дава написаното от Йълмаз на Мюжгян и по този начин рискува да се разбере, че е проникнал в сърцето на конака на Яман, Фикрет може би очаква от страна на Мюжгян същото: откровеност и да му каже нещо за Бехидже. Не знам защо, но си мисля, че Фикрет ще разобличи Бехидже като убийца на Хюнкяр. Това ще бъде за него много важно за пътя му към конака на Яман. Да влезе и там като герой. Освен това, Бехидже го гледа като на рентген; тя има много точно око за мошениците като нея. Но Фикрет е друга категория, още не знаем каква, но е на друго ниво.

От atv напомнят за еп. довечера:

На фона на черния траурен цвят в дните около погребението на Хюнкяр правят впечатление белите ризи на Фикрет, Зюлейха и Мюжгян.

„Преселението“ на актриси от „Великолепният век“ в „Имало едно време в Чукурова“
https://vk.com/video-171698810_456239651

Сание видя Йълмаз с Аднан на ръце, но не го спря. Разбирам я.
Дали няма да направят така: да се появи бащата на Юзюм и да си поиска детето.
Да ни покажат тогава как ще мисли Сание.
Може и Демир да се намеси.

# 731
🍀
Доколкото си спомням, майката на Уюзюм каза, че баща й си заминал и ги напуснал; че не се интересувал от дъщеря си. Изказа се негативно за него. Има огромна разлика с Йълмаз. Той нито се е отказвал от сина си, нито го е изоставил, нито е казвал, че не го иска или че не иска бременността на Зюлейха, дори напротив - каза й още тогава, че много иска дете.
Разлика между биологичните бащи - Йълмаз и бащата на Уюзюм има и то голяма, общото е само, че са кръвни бащи.
Сание знае, че Йълмаз не е знаел за детето си, вижда и обичта му към Аднан, виждаше и отношението му, преди дори да разбере, че е негов син, а го мислеше за син на врага му Демир. За това, не реагира, като видя Йълмаз да взема Аднан. Защото знае, че Аднан е в сигурни ръце и че Йълмаз го обича. Сание знае и за бащата на Уюзюм, който ги е изоставил и дори не се появи след смъртта на жена си, за да бъде до малкото си момиченце, което говори много. Просто, каквото и да мисли Сание, ако бащата на Уюзюм се появи, то няма да има общо с идторията на Йълмаз-Аднан, защото чувствата към детето са основното, освен кръвната връзка. Сание, предполагам, няма да иска да даде Уюзюм, не толкова заради Гафур и себе си, а заради това, че онзи човек е доказал, че не е добър баща и няма да се знае как ще се отнася към детето и как ще го гледа, в какви условия и т.н. Ако Демир се намеси, то ще е на тази база - неяснота за благополучието на Уюзюм. Защото, като работодател, той може би е знаел за самотната майка в лагера и че бащата на Уюзюм ги е оставил и е спрял да си интересува от тях. Тази ситуация няма нищо общо със ситуацията на Йълмаз - и Демир и Сание го знаят.
🌻

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 13:00 от dana78

# 732
Хаштаг на 72 еп.:
#HasretKaldım #ОсталсяСТоской

Бирсен съобщава за нова главна героиня, която ще е свързана с Демир.
Ролята ще се изпълнява от Ханде Сорал.
Ханде игра последната жена на Ертуурул, а в живота е омъжена за Исмаил Демирджи – Кеманкеш от „Кьосем“.
Каква героиня ще играе в нашия сериал?

# 733
Привет!

Благодаря за коментарите и всичко споделено! Flowers Bouquet
Дана, днес видях, че има още снимки, вкл. с Бехидже,  И аз като Ваня мисля, че Фикрет няма да ѝ прости на ровенето около личността му.
Нямам впечатления от Ханде Сорал, виждала съм я само на снимки със съпруга ѝ.
Ако това в цитата е вярно, Фикрет ще разчисти всички, които по един или друг начин заплашват плана му.

Цитат
Арабские источники утверждают, что Йылмаз вычислит истинное лицо Фикрета Фекели и за это расплатится жизнью.
Фикрет подстроит ему автомобильную аварию, которую представят как несчастный случай, таким образом Йылмаз погибнет.

https://www.instagram.com/p/CHfqNzzKv8G/

https://www.instagram.com/p/CHfsgMwKoLJ/

Новата серия започва по - рано, но веднага пуснаха реклама. Приятно гледане!

# 734
Привет, момичета!
На линия съм и аз! Благодаря за новата информация! Flowers Hibiscus
И аз мисля, че Йълмаз ще умре, в следствие на капан и инсценировка. Но, дано убийството му не остане ненаказано и да се досетят. Мисля си, дали новата героиня няма да е детето на Севда. А, Фикрет да е негов син, но от Сафие...любовница, към която Аднан не е имал чувства. Ако Фикрет е наредил убийство...не мисля, че ще е син на Севда.
Ох, Мюжгян е толкова глупава, все едно не знае леля си! И полицията - ако Севда е убийца, нима ще държи в нея бижутата! Аууу, яд ме е! Съжалявам Демир...ужас!
П.П. Уур е голям приятел с Ханде и с Исмаил Д. Имат много снимки заедно.

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 20:20 от dana78

Общи условия

Активация на акаунт