COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 469 557
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 10 920
Щаба,премиера и всички достойни хора , всички хора на първа линия дето работят нон стоп с такава отговорност-ми респект хора.
Обаче нашите гъзари решели да скочат до Банско или Сандански -ами няма кой да ни помогне,всичко си правим сами.Сега да не се връщат да поживеят малко там..Cry
Те ще се върнат, или по адрес или по работа. Не разбра ли? Респектът за кое по- точно е? Защо не спряха полетите и не забраниха пълна забрана за влизане и излизане към София, с изключение за болни, храни, стоки?
Респекта за какво е ли попита?
Респекта е за всички лекари,който спят по болниците след това са под карантина,за всички полицай дето работят без почивка и после се страхуват за семейстмата си,за всички който работят нон стоп в наша услуга ,а ние нон стоп не сме доволни, за всички хора който въпреки всички трудности спазват мерките.. .опитват се да спасят хората да не се разболеят едновременно защото здравната система ще се срине,и за генерала респект и целия екип защото на нас все някой трябва да ни угоди до последния детайл.
Изясни ли ви се?
Или да продължа?

# 10 921
  • вкъщи
Когато коментирах, не беше ясно дали София само затварят или всички градове. Само да уточня, че лелката, която овайкахте, тоест моя милост - не живее в София и напускането не ми е било забранено. И се притеснявам, защото не можем да работим оттук,  нито аз и мъжът ми, нито децата да учат. Иначе с удоволствие бихме останали, всички удобства има, плюс свободата, която липсва в града.
Олеква ли ви като осъждате другите без да сте наясно?

# 10 922
  • София
Пак да питам - защо от циганските махали се пускат да ходят хора на работа?
в циганските квартали на София: 50% от тестваните са с коронавирус
И се разхождат по улиците без маски - и аз това питам - защо?

# 10 923
  • Буркина Фасо
нали се подават декларации за всеки човек. може някой да ги е преброил и от там да се знае бройката хора.  не ми се вярва някой да седне да брои колко коли напускат.

А камерите на АПИ за какво са. Ще се плюнчи някой лист по лист....
така е. Smiley
но като знам как при някакво престъпление всички камери се оказва, че не работят надали сега
всички са в изправност.Smiley 

# 10 924
Пак да питам - защо от циганските махали се пускат да ходят хора на работа?
в циганските квартали на София: 50% от тестваните са с коронавирус

За да не се заринем с боклук.

E сега кое е по-голямото зло- пандемия от Covid19 или боклука?
Явно кое е по-страшното, без съмнение ..
А някой знае ли кога и на кого ще раздават лечебните фурми от ОАЕ? Само останалите в София ли ще лекуват с тях или ще има и за простосмъртните от провинцията?

# 10 925
Имат апартаменти по морето,къщи в планински села и градчета.Случвало се е да наемаме къщи за гости , чиито собственици са от София,Варна....Е сега са си отишли там,след като не се отдават под наем.

# 10 926
Тези на Апи са различни и се ползвст да засичат колата има ли ГО, броят коли и т.н. Та с две думи, сигурно има как дори да разберат кой точно е върнат и кой е минал

# 10 927
Само да уточня, че лелката, която овайкахте, тоест моя милост - не живее в София и напускането не ми е било забранено. И се притеснявам, защото не можем да работим оттук,  нито аз и мъжът ми, нито децата да учат. Иначе с удоволствие бихме останали, всички удобства има, плюс свободата, която липсва в града.
Декларацийка от работодател и обратно. Успех с проверката на КПП-то.

# 10 928
  • София
Сигурно 5% от хората имат собствени апартаменти на море или планина. Все пак живеем в не много богата държава. А ако говорим за габровци (произволно го казвам), които се прибират у дома, то това не са гадните софиянци, а просто местни от Габрово, Бургас, Варна и т. н. Отново недоволството трябва да е към безразсъдните хора, на които не им пука, а не към хора, живеещи или работещи в един град.

Yellow, те си имат собствени апартаменти там, не е задължително някой да ги е канил.
Ако в Ломбардия са стигнали до 6% среща с вируса на тази цена...

# 10 929
Броят на починалите от Ковид-19 в Китай се увеличи драстично с 1290 души и достигна общо 4632 от началото на заразата с коронавируса, предават Франс прес и БТА. За този рязък скок съобщи днес в комюнике в социалните мрежи кметството на Ухан.

Dir bg

# 10 930
Само да уточня, че лелката, която овайкахте, тоест моя милост - не живее в София и напускането не ми е било забранено. И се притеснявам, защото не можем да работим оттук,  нито аз и мъжът ми, нито децата да учат. Иначе с удоволствие бихме останали, всички удобства има, плюс свободата, която липсва в града.
Декларацийка от работодател и обратно. Успех с проверката на КПП-то.
Лелка, аз далеч няма да те осъждам. Но можеш ли да ми обясниш, като живеете извън София, а работите в София, и не можете да работите от там, дето живеете, в София къде пребивавате.
Има много хора, които живеят я в Костенец, я във Вакарел, а работят в София, но те си живеят там. И идват в София единствено по работа.

# 10 931
  • София
Разбира се, боклука е по-важен от ковид. Някои може би имат нужда да останем 1 седмица без извозване на боклука, за да се убедят нагледно...Тогава не само ковид ще плъзне, но всякакви други болести и зарази....
Ако 50% от обитателите на ромските махали са заразени и все още смъртността е толкова ниска, това значи, че вирусът е напълно безобиден.

# 10 932
  • София
Не разбирам хората от морето които се оплакват, че видиш ли софиянци ще им донесат вируса (нищо, че повечето болни са цигани и те не пътуват). Тези софиянци трябва да отседнат някъде. Значи някой им е дал под наем къщи, апартаменти. Та местните са точно толкова виновни, колкото и прииждащите.
Друг е въпросът, че София трябваше да се затвори преди няколко дни, а не само да се разчита на самосъзнанието на народа. Навсякъде по света беше така - малко преди да затворят и народът хуква да се изнася. Спомнете си какво настана в Италия
Много хора си имат къщи и апартаменти, не е задължително да са под наем. Този проблем стои и в други страни и кметовете на курортни градчета в Англия умоляваха собствениците на ваканционни имоти да не отиват там.

# 10 933
Не разбирам хората от морето които се оплакват, че видиш ли софиянци ще им донесат вируса (нищо, че повечето болни са цигани и те не пътуват). Тези софиянци трябва да отседнат някъде. Значи някой им е дал под наем къщи, апартаменти. Та местните са точно толкова виновни, колкото и прииждащите.
Друг е въпросът, че София трябваше да се затвори преди няколко дни, а не само да се разчита на самосъзнанието на народа. Навсякъде по света беше така - малко преди да затворят и народът хуква да се изнася. Спомнете си какво настана в Италия
дАли са 5 човека по телевизора и вие решихте, че хората от морето. ....стига глупости вече
Софиянци  МАСОВО имат собствени жилища тук. И не само софиянци де

# 10 934
  • вкъщи
Декларация има само мъжът ми, защото пътува служебно всеки ден някъде. Ние ако попълним трябва да лъжем. Но явно няма да имаме проблем с прибирането, надявам се. Отпадна ми това притеснение, освен ако не измъдрят затваряне и на другите градове.

Общи условия

Активация на акаунт