Ауууу, аз съм много щастлива! Ама много! МНОГО, МНОГО! Попаднах на КПП с 4ма полицаи. Слизам от колата, към мен тръгва единият господин и аз директно му честитя празника и казвам, че идвам само, за да им подаря яйчица, а не да минавам и той стъписан "ама наистина ли?!?!". Взе си яйчице. Питах го дали мога да изчакам колегите му, за да им дам и на тях, а те се занимаваха с един тираджия, каза ми, че да, няма никакъв проблем и си поговорихме. Освободиха се колегите и той ме представи първо на началника, който ме пита "ама наистина ли само за това дойдохте" и му казвам, че да и той такъв "знаете ли, вие сте първата, която се сети за нас и прави такъв мил жест, благодаря". Всички си взеха яйчицата, дадох си и бележките. Не са ги чели пред мен, а и там е много тъмно, но се надявам в тях да си ги прочетат. Само най-младият се зачуди, поколеба се и погледна началника, който му каза директно "взимай яйце, не го мисли, момичето специално е дошло да ни уважи и да подари за празника". И оооооо, всичките се усмихнахааа, радваха сее. Знаете ли колко мило реагирахааа? Ох, много съм щастлива. Изглеждаха като да се зарадваха и те! Мило им стана май. Изпратиха ме всички вкупом по живо, по здраво, пожехме си да сме здрави и аз съм толкова щастливаа, че направо не мога да го опиша