COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 469 578
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 12 480
Ще се намерят учители веднага - студенти последен курс. В гимназията ни преподаваше една такава, когато не можаха да намерят учител по заместване. Беше много добра, макар и незавършила още.

# 12 481
В София млад учител не може да си намери място, не знам какви дефицити си представяте. В някое село сигурно има да.
Впрочем те и личните лекари се оплакват, но твърдо не отстъпват място в гилдията на млади, пазят си пациентите.

# 12 482
Ами аз вече прочетох 10тина мнения, че ако се вдигне ИП, ще си ходят на море хората, също, че не са отменили летните си резервации, вкл. и за чужбина. Малко ми чудно на мен, аз не бих пътувала, пък и аз съм от тези, които не бяха подготвени за извънредна ситуация. Напълно съзнавам, че не мога да оцелея в кризисно време, повече от месец - нямам големи спестявания, нямам зимнина, не мога да си произвеждам храна, нямам някакви специални умения, че да ме опазват с приоритет...

# 12 483
  • Бургас
За летният сезон, критична ще се окаже липсата на болници и спешни центрове по морските курорти. Това винаги е било проблем. На юг, ако не се лъжа има само един спешен център и той е в Царево.
точно такива са призивите на местните организации на бизнеса, хотелиерството и ресторантьорството. Трябва финансиране за създаване на медицински центрове. Целият югоизток не може да разчитаме на 15 легла в Инфекциозното Бургас
а няма ли да е по евтено, хотела да не работи

# 12 484
Да бе, нямало да намерят желаещи за учители...Особено в сегашната криза си е доста добра оферта.

# 12 485
Скрит текст:
Е тук сме живото доказателство за БЦЖ ефекта Simple Smile ама не ни тестват,  че ще вземе да се докаже.. Wink
Явно за мерките е по-критично важно да са навременни, отколкото да са строги - това поне е моето тълкуване на нашата плоска крива. Плюс, може би, нещо от БЦЖ ефекта, макар и недоказан засега.
според мен е защото през годините сме яли храна която е боклук за света и имаме изградена някаква защита срещу подобни неща

САЩ са царете на боклучивата храна и ГМО-то и виждаме какъв е резултатът.
напротив ГМО не е боклук, сага ако сравниш домат който си отгледал сам и такъв от преди 200 години, ще видиш че твоя е ГМО защото ГМО става и по естествен път, сега просто е измислено да е по бързо
Правете разлика между хибридизация и гмо и не пишете глупости.

# 12 486
Ще се намерят учители веднага - студенти последен курс. В гимназията ни преподаваше една такава, когато не можаха да намерят учител по заместване. Беше много добра, макар и незавършила още.
Като знам с какви студенти по педагогика се сблъсквам последните 2г., предпочитам старите учители да преподават онлайн. Grinning

# 12 487
Фръц, все си мисля, че хората отиват на почивка не с мисълта дали ще може да ги поеме инфекциозното в Бургас. Ако ще е така, да си стоим в София по-добре.

# 12 488
  • Пловдив
fallon и на мен са ми преподавали стажанти. Възрастна съм доста. И хич не беше като титуляра. Дори заради отношението ни, че не ги взимахме насериозно. Сега е абсурд ангажират внимание. Какво остава да ги чуят. Дори няма да забележат, че са там. Това да не 11-а на големия екран. Ами с 5-в какво ще правим.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 12 489
  • София
В София млад учител не може да си намери място, не знам какви дефицити си представяте. В някое село сигурно има да.
Впрочем те и личните лекари се оплакват, но твърдо не отстъпват място в гилдията на млади, пазят си пациентите.
Ще стане като едно време-преразпределят те в някое село и това е.Simple Smile

# 12 490
Ами аз вече прочетох 10тина мнения, че ако се вдигне ИП, ще си ходят на море хората, също, че не са отменили летните си резервации, вкл. и за чужбина. Малко ми чудно на мен, аз не бих пътувала, пък и аз съм от тези, които не бяха подготвени за извънредна ситуация. Напълно съзнавам, че не мога да оцелея в кризисно време, повече от месец - нямам големи спестявания, нямам зимнина, не мога да си произвеждам храна, нямам някакви специални умения, че да ме опазват с приоритет...
Никой, абсолютно никой, нито в тази тема, нито другаде , е бил подготвен за това, което се случва.
Лично аз още имам усещането за това, че съм зрител.
И за някакво ограбване, бунт и какво ли още не.
Според мен, хората, които искат да се върнат в предишната реалност, са в голяма лична грешка, защото не е възможно. Да,  нещата ще се случват, не сме фаталисти и некрофили. Но по друг сценарий , или ред. Досегашният е кауза пердута.

# 12 491
Прав си..Нещата отиват на дигитализация такива са подходящи. .

# 12 492
  • Бургас
Правете разлика между хибридизация и гмо и не пишете глупости.
[/quote]

е ваксината и лекарството които се разработват е на ГМО основа - като гледам, никой не го интересува

# 12 493
Ама карантина няма, че да я спазваме.

# 12 494
Ама карантина няма, че да я спазваме.

Да, но някои така и не разбраха. А може би не са в Б-я.

Общи условия

Активация на акаунт