Аблация на сърцето - 10

• 51 120
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Вчера стана точно месец след втората  ми аблация. Направих си холтер и личният ми лекар /кардиолог/ каза, че пак имам предсърдно мъждене, до половин минута, най-вече сутрин. Много съм отчаяна. Във вторник, 6 юли, съм в НКБ Сф, на контролен преглед. Там обикновено лекарят ми е оптимист, но аз вече не съм.

# 466
Може да преходно, изчакай, Джейн.

# 467
Дева , не ми говори нищо твоята аритмия,  не съм запознат с нея 🤔 синини имай леко като хематом към слабините където беше пробождането,  но не помня точно колко време стояха. Джейн , не се отчайвай и аз след втората аблация имах в началото няколко леки усещания,  после всичко си беше наред , но уви , година и половина след това , сега във Вторник ще правя 3та , но аз бях и с ВПВ синдром за първата. Така , че не се паникьосвай толкова , в началото мисля , че е нормално ...

# 468
Shoppiч радвам се, че всичко е минало добре при твоя човек! Според мен е нормално да има повишен пулс известно време след аблацията. Не само повишен, а като цяло да има разни смущения.

Джейн стискам палци да е само преходно състояние!

# 469
Много сте мили, всички, които ме окуражихте! Дано е временно това претупкване - най често три пъти бързо и после - пак бавно! След минути - отново. Не знам дали ще имам сили и възможности за трета аблация. И дали ще е необходимо или както ме кара личният ми лекар - да остано постоянно в аритмия. Има ли някой с подобна съдба тук?

# 470
Аз Джейн,  утре ми е третата аблация  😁 , но не знам дали е същия проблем твоя,  защото аз два пъти тази година бях в спешното с аритмия,  за това ми се налага 3та аблация,  иначе екстрасистоли мисля , че всеки си усеща от време на време дори и след аблация... прав ли съм? Нека и други споделят. Успех и не се напрягай толкова , по - лесно е 😉🤗
uote author=Джейн Еър link=topic=1199060.msg43108865#msg43108865 date=1625475787]
Много сте мили, всички, които ме окуражихте! Дано е временно това претупкване - най често три пъти бързо и после - пак бавно! След минути - отново. Не знам дали ще имам сили и възможности за трета аблация. И дали ще е необходимо или както ме кара личният ми лекар - да остано постоянно в аритмия. Има ли някой с подобна съдба тук?
[/quote]

# 471

Jechko Stefanov, стискам ти палци утре всичко да мине успешно и безпроблемно! Аз пък утре съм на контролен преглед. После ще пишем кой как е! Успешна да е аблацията ти. От сърце ти желая. Само който е минал десетки пъти в Спешното с аритмия и вкарване в ритъм, знае какво е! Нека си здрав!

# 472
Успех, Жечко! Flowers Four Leaf Clover Леко да минава и да се реши завинаги проблема!
И на теб, Джейн! Hug

# 473
Благодаря, DeVa, жива да си, че ни окуражаваш!

# 474
Благодаря Дева , Джейн
И аз се надявам всичко да мине и да няма вече проблеми  🤗, ще пиша пак след аблацията. Поздрави!!!

quote author=Джейн Еър link=topic=1199060.msg43108976#msg43108976 date=1625477250]

Jechko Stefanov, стискам ти палци утре всичко да мине успешно и безпроблемно! Аз пък утре съм на контролен преглед. После ще пишем кой как е! Успешна да е аблацията ти. От сърце ти желая. Само който е минал десетки пъти в Спешното с аритмия и вкарване в ритъм, знае какво е! Нека си здрав!
[/quote]

# 475
    https:// Здравейте предстой ми аблация на сърцето! Къде и при кой бихте ми препоръчали да я направя! Благодаря предварително![/list]

# 476
    • София
    Жечко успех, стискаме палци.
    Джейн всичко ще се оправи ще видиш, трябва малко време.
    Тонка от кой град сте, вижте при доктор Трайков. Повечето са били при него.

# 477
    Вчера стана точно месец след втората  ми аблация. Направих си холтер и личният ми лекар /кардиолог/ каза, че пак имам предсърдно мъждене, до половин минута, най-вече сутрин. Много съм отчаяна. Във вторник, 6 юли, съм в НКБ Сф, на контролен преглед. Там обикновено лекарят ми е оптимист, но аз вече не съм.
    Къде правихте аблацията при кой лекар и в коя болница? Благодаря предварително!

# 478
    Къде правихте аблацията при кой лекар и в коя болница? Благодаря предварително!
    Жечко успех, стискаме палци.
    Джейн всичко ще се оправи ще видиш, трябва малко време.
    Тонка от кой град сте, вижте при доктор Трайков. Повечето са били при него.
    От Пловдив

# 479
    Тонка, повечето от Пловдив сме пациенти на д-р Трайков. Токуда.
    Може и в НКБ, там също са с голям опит.

Общи условия

Активация на акаунт