Съни бийч по bTV - 2

• 45 085
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Сега като ни затворят пак тотално, ще го спрат пак, където го спряха предния път Mask

Представяш ли си 😂😂😂

# 91
  • Велико Търново
Сега като ни затворят пак тотално, ще го спрат пак, където го спряха предния път Mask
Те затова сега епизодите ще са по час и половина, че да не е на същото място Grinning

# 92
  • България
Пет поста по горе има час и дата на започването на сериала.
Видях, даже съм харесала поста точно според значението на бутона - полезен. Чета всичко, не прескачам мнения в тази тема.
Но има месец до излъчването и ако темата замре, както не гледам ТВ едва ли ще се сетя точно на датата и часа за сериала. Колкото и да ми харесва.
Пепел ти на езика, както се казва. Grin

# 93
  • Sunshine state
Хайде да не затварят вече, викам аз. А и изобщо не виждам какво общо има тпва със сериала, че да го спират. Това са си някакви си техни измишльотини, които бяха много НЕдомислени. Спрат ли го още веднъж, няма да гледам напук.

# 94
Имат късмет, че сериалчето е супер свежо, защото Мастър Шеф така и не го загледах след повторното му пускане. Вървеше ми за фон понякога и до там, а го следях преди спирането с голям интерес.

# 95
Ако го спрат още веднъж, аз също няма да продължа да гледам след това и то не напук, а защото загубвам интерес когато нещо се проточи прекалено дълго.

# 96
  • Sunshine state
Аз не губя чак толкова интерес, колкото се дразня, че ни "наказват" и после бойкотирам. 👿

# 97
Аз гледах "Кухня, война за хотела", нашите бая са копирали от там.

# 98
  • София
100% ще го пуснат от начало, поне аз така мисля. Спрат ли го пак, сами ще се заробят.

# 99
Новото ръководство на телевизията може да си е взело поука Joy

# 100
  • София
Новото ръководство на телевизията може да си е взело поука Joy
Искрено се надявам, не можах да повярвам на простотиите, които сътвориха пролетта.

# 101
Не мисля, че причината беше вирусът, а  бременностите на двете главни героини. Разбира се само гадая.

# 102
  • София
Какво общо има това, че 2 от актрисите са забременяли доста след края на снимките? Не виждам логика.

# 103
  • Бургас
От интервюто на двете млади актриси разбрах, че втори сезон няма. Надяват се да се съберат за снимки, но нищо не е уточнено.
 Жалко, онази боза Ол инклузив направиха и втори сезон, предполагам, че и тук има достатъчно материал да се измисли втори.

# 104
  • Mediterraneo
Не мисля, че причината беше вирусът, а  бременностите на двете главни героини. Разбира се само гадая.

Нищо общо. Още малко ще кажеш, че и МШ спряха заради бременността на Неда, една от участничките.

Общи условия

Активация на акаунт