"Ягодова луна" - скучничко, но пък ни събира на раздумка :) / тема 2

• 27 999
  • 648
  •   1
Отговори
# 375
Да са ни спестили епизод-два? Rolling Eyes
Каква любов и чувства между Светла и Любо? Smile
Пръстен ще подарява Алекс? Rolling Eyes
Каква тъпа дългогодишна затворничка се оказа Цветето Head Band

# 376
Има ли някакъв начин на тази жена да й забранят да пише сценарии?!!!
Ако съдим по сценариите и, ще трябва да я гръмнем, щот мераклии за изнасилване може и да няма. Филмът стана отвратителен. Фуча да ходи да си лекува депресията вместо да ни занимава с извратените си фантазии.
В началото на филма казаха ли, че Нова подкрепя българските филми?

# 377
Само мен ли дразни цвета на косата на гаджето на Косъмчето?

# 378
Сигурно. Какво му е?

# 379
Да са ни спестили епизод-два? Rolling Eyes
Каква любов и чувства между Светла и Любо? Smile
Пръстен ще подарява Алекс? Rolling Eyes
Каква тъпа дългогодишна затворничка се оказа Цветето Head Band
Абе честно и аз не разбрах как толкова бързо Любо се влюби в Светла😅 Но явно всичко е възможно в този сериал😅

# 380
Само мен ли дразни цвета на косата на гаджето на Косъмчето?
Рая? Всичко ме дразни! Smiley А като я видях как замята краци в стил небрежна сюркаща се походка...Ирина какви стройни крака разходи в къси бели панталонки Wink
Двете са един типаж, все едно Георги се "прехвърли" на сестра близначка. Ролята на Рая добре би я изиграла Лизи/не помня името на актрисата/.

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 00:05 от Cafelate

# 381
Абе явно е минало някакво време, защото аз не разбрах и кога са се стоплили отношенията между Блатечки и щерка му- простила му била, викала му "татко", ала-бала..
Но наистина не разбирам защо беше нужно това накрая, супер извратено и нелепо. В онази другата глупост бях по претръпнала, честно казано, тук до момента направо ни беше пощадила и сега шедро напомни за себе си. Всъщност има някаква вероятност да прозира някакъв гениален сценарий и убитата да е Цвета , но пак ще е тъпо и в  стила й.
А за образа на Живака ..не знам вече какво да кажа след явлението "Димитър" в другата боза- но определено трябва да си супер елементарен, за да създаваш такива образи.

# 382
  • София
Какъв сериал за пожарникари, направо не разбирам как шефът на пожарната се е съгласил да консултират такова нещо и да се асоциират с подобна тъпня. Това е сериал за мутри, шмъркане, изнасилвания и сега убийство. И всичко това съчетано с плоски реплики. Нищо оригинално няма в този сериал.

# 383
  • Велико Търново
Ролята на Рая добре би я изиграла Лизи/не помня името на актрисата/.
Любомира Башева

# 384
Фуча съвсем е изтрещяла и изфучала.
Двамата бандити като анимационни лисици пак отмъкнаха  яребичка /момиче / насред улицата .
По едно време се отегчих и не хванах кого убиха  или е било загатнато в промото ?

# 385
Алекс (Джаферович) се шашкаше, че Лизи (танцьорката) не се обаждала и май за нея става въпрос. Боянчо хептен е освирепял. Ирина видя, че я отмъкнаха. Да видим дали ще каже.

# 386
Аз си промених отношението към сценария и Фуча, след като я гледах при сценаристите на Слави. Не ме дразни , повече ми е жал.
Тя просто толкова си може , огорчена и скучна , въртяща се в собствена мъгла от минали времена. Жалко, че й се дава възможност за реализация, резултата нагарча  , гледам от скука.
Все си мисля,че сигурно има български добри сценаристи, но финансите не стигат до тях .

# 387
Има ли някакъв начин на тази жена да й забранят да пише сценарии?!!!
Защо?

# 388
Алекс (Джаферович) се шашкаше, че Лизи (танцьорката) не се обаждала и май за нея става въпрос. Боянчо хептен е освирепял. Ирина видя, че я отмъкнаха. Да видим дали ще каже.

Не е май тя убитата, вижда се руса жена когато онзи мъкне трупа... Или Цвета или Ирина?

# 389
  • София
Много слаб епизод. Нелеп.
Кога Рая прости на баща си? Аз не си спомням такава сцена. Да, затоплиха им се отношенията и тя постепенно го прие, но не си спомням той да и е разкрил, че майка и е била долна материалистка и че не е позволявала да се виждат.
Кога пък едно виждане в службата и едно виждане в ресторант прерасна в 'нас' Любомир бе нелеп просто.
А Цвета писмо пише??? Няма телефон, няма имейл, а писмо. Дето всеки може да вземе или да не му се обърне внимание.
Иначе за мен е ясно кой е сложил бутилката и е саботирал Живака. Това трябва да е Боян, от чиста ревност, че баща му обръща повече внимание и влага повече чувства към него.
И поредното изнасилване. Фуча е болен мозък и има нужда от психодиспансер.
Добре, че идната седмица тази мъка свършва.

Общи условия

Активация на акаунт