За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 27 207
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • Мнения: 9 453
браво! Че и с три блата си направила!  Да ви е сладко!

# 346
  • Мнения: 2 815
Ауу, срам, срам, мерси Ева
Извинявай Лабрекс 🌼🌸🌼, точно за тези бисквитки/сладки говоря, мерси 😘

# 347
  • Пловдив
  • Мнения: 44 255
Как се реже триетажна Павлова Simple Smile не се ли троши много?

# 348
  • Mediterraneo
  • Мнения: 42 536
Имам 10 филета от скумрия. Мъжът ми иска маринована да му я правя. Много моля за изпитана рецепта! Рових, четох, общо взето ми е ясна идеята, но наистина искам да ми препоръчате изпитана лично рецепта! Благодаря!

# 349
  • Варна
  • Мнения: 1 523
Как се реже триетажна Павлова Simple Smile не се ли троши много?

mystic woman, не се разряза добре, защото в средата беше като дъвка. Когато посегнах с ножа той някак свлече най - горния блат като лепило надолу.....но как да е. Иначе като вкус беше много приятна и различна от всички които съм правила. Понеже я правя по повод, исках да е нещо по - ефирно и оправда очакванията ми. Пак ще я повторя, особено като пуснат малини и капини, но ще суша блатовете 2 часа.

# 350
  • София
  • Мнения: 12 219
Как се реже триетажна Павлова Simple Smile не се ли троши много?
Много се троши, но може би и в това има нещо хубаво,  чар, но гладко парче с идеално изрязани страни е невъзможно да се получат. Павловата е хубава само в деня когато се предлага, след това плодовете я правят мокра ...не ми харесва определено и я избягвам като десерт. В блога си съм пуснала две рецепти, но вярвай че разрез не съм снимала...
ето с малини, тя по става , защото малините са по сух плод, но пак е напукана отстрани, не можах да го избегна.
Скрит текст:
и - Малка целувчена торта с ягоди белтъчен меренг и крем шантили. Специално си играх да са на единични  порции, да не се реже и така става много добре.
Скрит текст:

# 351
  • Мнения: 3 096
Някой да знае как се правят тези хлебчета? https://img.haskovo.net/uploads/recipes/2015/04/03/15926.jpg

# 352
  • Sofia
  • Мнения: 22 572
Уж това е рецептата, но приготвянето звучи като за друг хляб Wink  https://www.haskovo.net/recipes/15432/belaruski-mlechni-hlebchet … D0%B5%D1%82%D0%B0

# 353
  • Мнения: 3 096
Имам подозрения, че просто са използвали случайна снимка от нета, не ми вдъхват доверие Grinning А не ми се рискува, защото ми трябвят точно такива хлебчета. По-добре да изтичам до Била Grin

# 354
  • Мнения: 10 666
накрая и аз ще я направя такива павлова /не съм/. трябва ми лек десерт за утре - плодов, без тъмен шоколад, по-интересен. чудя се.

# 355
  • Мнения: 746
Здравейте,
моля за идеи с какво да направя очите на Enderman върху черен фондан:
Скрит текст:
Може и изцяло розови да бъдат.

# 356
  • Мнения: 4 858
Може ли стандартна рецепта за бързо увиращ боб? Досега съм готвила само такъв от консерва.
Знам, че трябва да се кисне 12 часа, но колко време да ври и т.н.  не знам Sad

# 357
  • Мнения: 22 867
Здравейте,
моля за идеи с какво да направя очите на Enderman върху черен фондан:
Скрит текст:
Може и изцяло розови да бъдат.

С марципан, с маслен крем. А оцветяването със сладкарски бои каквито искаш цветове.

Скрит текст:


# 358
  • Варна
  • Мнения: 14 674
Може и с бонбони маршмелоу.

# 359
  • Мнения: 746
Благодаря за отговорите. Нямам бял фондан, че да го оцветя. Ще опитам с маршмелоу. Сега се сещам да пробвам да оцветя малко бял шоколад.

Общи условия

Активация на акаунт