Парфюмни размисли и страсти - 239

• 35 994
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
Това е един от ароматите с кардамом, сетих се, че го имам, много красив, траен и топъл аромат https://www.fragrantica.com/perfume/Emanuel-Ungaro/Desnuda-3612.html, има го и тук https://www.fragrantica.com/perfume/Herm-s/Un-Jardin-Apres-la-Mousson-2736.html, и в черния кристал.  Иначе на шушулки с мънички семенца го имам също, винаги са ми интересни истинските натурални аромати и обичам да си ги намирам, ако тях не познаваме, трудно ще се ориентираме в парфюмни композиции:)

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 01:48 от Dorry88

# 226
  • София
Днес разхождам Fleur Musc for Her Narciso Rodriguez и ми е толкова цветно. "Разхождам" е силно казано😂, ...
Много елегантен, фин, изпипан, с лек полъх към Бялото Кубче - толкова ме радва. И траен. Блестящо изпълнение! ❤️
Аааа, не! И аз искам розово шише, пък! Satisfied
Не може до сега да нямам точно розово! Голям пропуск! Имам за наваксване!
А и съм почитател и си кътам едни 15мл останали от бялото Нарцизо и може да му взема другарче. Simple Smile
И сега идва объркването ми... Гледам има 2 версии, че да е още по объркващо. ЕДТ и ЕДП.
1. Вариант: ЕДТ https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/For-Her-Na … lorale-59237.html
2. Вариант: ЕДП https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Fleur-Musc … or-Her-42580.html

BBeLLa, ти кой от двата варианта имаш? Кое е за предпочитане? Гледайки пирамидата от сега знам,, че ЕДП е моето с тия рози и божури.
Та някой ако го види на добра цена, да свирка!

Апропо кода april в Ellinor е още валиден.

А как хубаво вдигат цените навсякъде преди Великденските промоции! Ахаха-ах!:imp:

# 227
Pipi къде тества Coach...аз също много го харесах.
Честит ни празник на цветята!!!
Днес съм с червеното кубче на НР,толкова ми е любим!

# 228
  • на майната си
Честити да са ви цветните имена!
За мен един от парфюмите, които миришат странно е този:
https://www.fragrantica.com/perfume/BeauFort-London/Iron-Duke-46598.html
Асоциацията е, че съм бил 2 часа на стрелбище, след което съм яздил кон още 2 часа, пушейки и пиейки по време на ездата. Страшно труден, натпрапчив и неособено приятен "парфюм".

# 229
Привет,Парфюмни🌷Честит цветен празник на всички!

Имам една чуденка.....Andromeda или Gabrielle Essence ?????Габриел е ясен , харесвам си го /първообраза/, а по отношение на Андромеда чужденката ми е тревата във връхните нотки дава ли достатъчно свежест на аромата, подходящ ли е за сезона и колко бързо изчезва от кожата. Много ме привлича и този кокос, който присъства в базата, а кокоса за мен е другата дума за лято и плаж 👙?Ако някой се включи ще съм му благодарна 🌷
А по отношение на кардамона-добавени запечени зърна кардамон към леща я правят извънземна .... ❤

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 10:30 от macadamia

# 230
Pipi къде тества Coach...аз също много го харесах.

В една местна дрогерия, в която се продават парфюми, Мюлер. Ходих, за да си купя лавандулови торбички за гардероба и естествено обходих парфюмните щандове.

Честит имен ден на всички с имена на цветенца, храстчета, дръвчета! Живи и здрави, късмет, успехи в начинанията и безброй хубави поводи за празнуване!

# 231
Стана ми любопитно като му разгледах съставките, може ли по-подробно описание?

# 232
Вчера почти на сляпо поръчах Кирке,най-вече водена от желанието за нещо различно ,запомнящо се .Дали не сгафих?!Харесвам ЕРба Пура,имах 10 мл мостра,но отиде миналото лято -харесвам го ,но при мен избиваше една миризма на дъвка,която ме побъркваше.Сега ср чудя ,ако и с Кирке стане така ,какво ще я правя тази стотица.Може ли по няколко думи наѝ-вече за Кирке ,ще др радвам и на сравнение Кирке-ЕРба Пура и Кирке-Андромеда🧐

# 233
  • София
И от мен Честита Цветница! Flowers Cherry BlossomFlowers RoseFlowers TulipPurple Heart
Живи и здрави да са именниците, а на всички много любов и вяра желая!

Аз днес пак съм с удовата орхидея и толкова много ми харесва, че изпитах потребност да се запася с още едно шише. Още мисля по въпроса дали да направя този ход, но определено вече ми е в топ 10. Heart Eyes
The Catcher in the Rye - много приятно съм изненадан да разбера, че Mancera Aoud Orchid те радва и набира скорост в личните фаворити Smiley Hands Clap
Дали да се запасиш с нова бутилка? Това е строго персонално усещане, а дали ще ти писне или не, няма толкова отношение кой точно парфюм е обект на обмисляне. Важна е твоята лична връзка с парфюма. Специално Mancera Aoud Orchid е траен и мощен аромат, който няма нужда от често подновяване или препръскане. Особено, ако имаш 120мл бутилка, може би не е най-удачно веднага да се запасяваш, а да си дадеш още време, така че когато решиш - Да или Не на нова бутилка, то да си напълно убедена.

# 234
За мен за почти напълно , ако не и напълно еднакви Ерба Пюра и Кирке.  Има си дъвките, муска, плодовете, всичко.

Честита Цветница! Бъдете здрави, щастливи и свободни!

# 235
  • София
Вчера почти на сляпо поръчах Кирке,най-вече водена от желанието за нещо различно ,запомнящо се .Дали не сгафих?!Харесвам ЕРба Пура,имах 10 мл мостра,но отиде миналото лято -харесвам го ,но при мен избиваше една миризма на дъвка,която ме побъркваше.Сега ср чудя ,ако и с Кирке стане така ,какво ще я правя тази стотица.Може ли по няколко думи наѝ-вече за Кирке ,ще др радвам и на сравнение Кирке-ЕРба Пура и Кирке-Андромеда🧐

За мен, категорично не си сбъркала по никакъв начин с Tiziana Terenzi Kirke. Върху моята кожа, Kirke е по-свеж, фин, звънлив, носим, младолик и елегантен. В никакъв случай не съм от хейтърите по адрес на Erba Pura, но бих избрал Kirke винаги и по всяко време. Убеден съм, че ще усетиш разликата още при първото ви запознанство. Не си внушавай излишно страх, страхотен аромат си си поръчала Hands Plus1

# 236
  • Бургас
Кирке и Ерба Пура и за мен си приличат.И аз предпочитам Кирке и според мен не си сбъркала, хубав парфюм е макар не изцяло мой.Идва ми прекалено плодов, сочна праскова, круши и много муск има при мен.Трайност и проекция жестоки, много красив бленд, личи му високото качество.Супер много напомня на моята кожа  на Cassiopea.Честита Цветница.Heart

# 237
Честит да е този прекрасен цветен празник на всички с имена на цветя и на всички изобщо! Flowers Hibiscus
Имам питане за един стар парфюм - Diva Emanuel Ungaro. Виждам, че има животно, мъхове, алдехиди - всички парфюмни страхове събрани накуп, обаче много ми се иска да го пробвам, защото ме привлича. Може ли който го познава, да напише малко за него? Благодаря!

# 238
🙏🥳Супер позитивни мнения и това ме радва,чакам го с нетърпение това плодово изкушение.Благодаря на всички Simple SmileДнес съм с Paris-Deauville и ми носи добро настроение Чуден направо,свеж и ефирен,избива ми мъжка бръснарска нотка ,но това не ме дразни.Миналата година го носих в едни жеги и определено не се развиваше добре,чак ми докарваше позиви.Сега му в времето и ще попръскам малко,че бутилката е почти цяла😂

# 239
shokoladena_bg, повлияна от теб и аз абсолютно на сляпо поръчах Androneda /Tiziana Terenzi/ пък да видим....Никой не се отзова с мнение, явно е непознат сред потребителките и потребителите на форума.....

Общи условия

Активация на акаунт