Парфюмни размисли и страсти - 239

• 36 416
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
densi, моля те разкажи малко за онзи амбров Давидофф! Този перу балсам май го има и в Еликсира на чудесата, може и да бъркам. (сега ще погледна)

# 376
По принцип, ценово стои малко над Роял Амбъра, но с код сега точно излиза 72лв Simple Smile
Deetron, за кой сайт става въпрос и какъв е кода?

# 377
  • София
На мен от златната серия най- много ми харесва Vanilla&Leather.

# 378
По принцип, ценово стои малко над Роял Амбъра, но с код сега точно излиза 72лв Simple Smile

код за отстъпка: april
https://elinor.bg/order/cart

# 379
  • София

enigm@ - сайта е elinor.bg , а кода - april
Редакция - Ре отговори вече Hands Plus1

# 380
На мен от златната серия най- много ми харесва Vanilla&Leather.
И на мен, просто ме побърква. Обичам обаче много и другите.

densi, моля те разкажи малко за онзи амбров Давидофф! Този перу балсам май го има и в Еликсира на чудесата, може и да бъркам. (сега ще погледна)
Силен, топъл, горещ дори амбър, който е толкова луксозен, че ме кара да не мога да спра да го вдъхвам. Стои отлично и на мъж, и на жена. Има лека сладост, не е горчив, нито смолист, нито пушен, или животински. Точно е! Усещат се подправките , канела и особено индийско охрехче и те дават една идея сладост, която е желана и красива. Не трови, не излъчва супер силно, но има отлична трайност. Целогодишен без лятото и особено красив в топла златна есен. Флаконът му е невероятно красив.
Нишово качество на отлична цена, както писах вече. Цялата линия е чудна. Имам Davidoff Leather Blend и Davidoff Agar Blend. Тях нося зимата и при хладно време в другите сезони.

# 381
Здравейте, може ли да ми препоръчате парфюм на Молинар. Аз имам Хабанита, но нещо не се спогодихме с този парфюм.

# 382
Направо ме заля медена топлина като си представих уханието! Толкова обичам амброви парфюми, а няма много хубаво направени такива. Представих си кехлибарената стая с тази красива бутилка! И изгърмях тоя път по вид и описание...😆
Благодаря! 🌺🌺🌺

# 383
Здравейте, може ли да ми препоръчате парфюм на Молинар. Аз имам Хабанита, но нещо не се спогодихме с този парфюм.

не си много конкретна Simple Smile
аз харесвам тази смокиня:
https://www.fragrantica.com/perfume/Molinard/Figue-Eau-de-Parfum-41700.html

# 384

не си много конкретна Simple Smile
аз харесвам тази смокиня:
https://www.fragrantica.com/perfume/Molinard/Figue-Eau-de-Parfum-41700.html
Още един глас за Смокинята.!
И още един гръмнат Амбър на Давидов.

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 21:57 от Ре

# 385
Благодаря за изчерпателните отговори, момичета.🤗 Може би още малко ще се поколебая между Bois Dore и орхидеята. Simple Smile))

# 386
Благодаря за изчерпателните отговори, момичета.🤗 Може би още малко ще се поколебая между Bois Dore и орхидеята. Simple Smile))
Моето мнение е, че Орхидеята е много по- хубавият парфюм от двата. По- различен е, по- интересен, но наистина му минава сезона. То и на Bois Dore минава.

# 387
Здравейте, дами! Колебая се между: Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Bois Doré, Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Orchidée Vanille и Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Bois d'Iris. Кой да избера и също така ме интересува дали са трайни.😊
имах първо комплект мостри на серията и избрах ириса тогава за купуване, иначе всички са ми много силни и трайни, но не бих могла да препоръчам един, понеже идея нямам какво е ок за вас:)

# 388
Ре, Deetron, благодаря! Чудя се дали да не поръчам Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc , утре очаквам Narciso Rodriguez For Her Pure Musc.
Моля за мнение- има ли смисъл да имам и двата или са близки като аромат?

# 389
Благодаря за предложението за Молинар, аз на моноароматите се чудя - ще погледна смокинята, но има Chypre Charnel,  ванилия, тубероза и тн. Гледам ги в нотино и се колебая кой да поръчам на сляпо.

Общи условия

Активация на акаунт