Парфюмни размисли и страсти - 239

• 35 887
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Ангел или демон има силна нотка мащерка, която при някои кожи избива на препарат за гадини. Труден е, не е за насляпо.
Подкрепям. За мен е ужас.

# 631
Ангел или демон има силна нотка мащерка, която при някои кожи избива на препарат за гадини. Труден е, не е за насляпо.
Благодаря,изначале заложих на Идилията и останаха само 3бр. явно темата се чете и консумира основно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 632
cielo, благодаря за parfumswinkel.com, поръчах от там едни 40мл. от Coach Dreams на нелоша цена.
Пипи, радвам се, че съм била полезна. 🤗 Ангелът също ми се стори на много хубава цена.

Не знам за кой ангел става дума - ангела и демона или Angel TM, но и двата не са от любимците ми, даже напротив, бягам като дявол от тамян от тях.
Скрит текст:
Даже не мога да си повярвам, че любимият ми парфюм Ноа на Кашарел е създаден от човека, който после е творил Angel TM - Olivier Cresp!!!

Последна редакция: пт, 17 апр 2020, 00:24 от bubanka

# 633
  • Deutschland
Angel Eau Croisière 2020 на Mugler.

# 634
Не знам за кой ангел става дума - ангела и демона или Angel TM, но и двата не са от любимците ми, даже напротив, бягам като дявол от тамян от тях.
Скрит текст:
Даже не мога да си повярвам, че любимият ми парфюм Ноа на Кашарел е създаден от човека, който после е творил Angel TM - Olivier Cresp!!!
Става въпрос за този
https://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Ange-ou-Demon-701.html
Но така или иначе идилията приключи в полза на Idylle  Simple Smile

Последна редакция: пт, 17 апр 2020, 00:25 от bubanka

# 635
Здравейте, кой от трите бихте препоръчали да купя за подарък на дама за 50 г. юбилей,  невероятен човек е, с младежки дух и енергия, дейна и неуморима.
Искам да я зарадвам.

Dior Miss Dior Blooming Bouquet
Dior Miss Dior Absolutely Blooming
Dior Miss Dior (2017)

Зависи какво носи по принцип. Аз не бих подарила нито един от трите. Явно сумата за подарък е добра, бих се спряла на нещо по-сериозно.

# 636
Здравейте, кой от трите бихте препоръчали да купя за подарък на дама за 50 г. юбилей,  невероятен човек е, с младежки дух и енергия, дейна и неуморима.
Искам да я зарадвам.

Dior Miss Dior (2017)

За мен изброените парфюми за прекрасни, фриволни и нежни, и сякаш са за по-младежка аудитория. Обичам ги, но не бих подарила на жена над 35 😀.

# 637
Денси, в Gold incence има ли тубероза?

# 638
Денси, в Gold incence има ли тубероза?
Не. Има жасмин, много жасмин.

# 639
  • София
Може ли няколко думи за Bvlgari Man Wood Neroli? Не харесах особено Wood Essence и този дори не го тествах, докато работиха парфюмериите.

Валери, тествах го веднъж Bvlgari Man Wood Neroli и за моя вкус е по-слабо издание от Wood Essence. Не че е лош, напротив даже, излъчва приятно, елегатно, но и с нищо не блести - нормален, средностатистически дневен парфюм. Не усетих нито ескплозия от звънливо, ярко нероли, нито пък дървесената част зашеметява с нещо. Отделно, не се представи кой знае колко добре като шлейф и трайност.
Бих се зарадвал да ми го подарят и бих го носил с удоволствие, но сам да подходя към него - не. Имаше го за тест из моловете и ще го има като мине кризата, така че, няма смисъл да прибързваш излишно. Доколкото помня, ти имаш доста хубави парфюми и не съм убеден, че точно този ще ти даде нещо ново.  Все пак, ако ти се купува безрисков, изключително красив като дизайн парфюм, със стилен, чист и ежедневен профил - Bvlgari Man Wood Neroli е идеален избор.

# 640
Здравейте, кой от трите бихте препоръчали да купя за подарък на дама за 50 г. юбилей,  невероятен човек е, с младежки дух и енергия, дейна и неуморима. Искам да я зарадвам.
Dior Miss Dior (2017)
Зависи какво носи по принцип. Аз не бих подарила нито един от трите. Явно сумата за подарък е добра, бих се спряла на нещо по-сериозно.
Тиква🧡, благодаря че се включи. Ти какво би препоръчала? Не знам какво носи, знам, че преди време много харесваше Будоар на Вивиан Уестууд. Сега има Guerlain Insolence.
За мен изброените парфюми за прекрасни, фриволни и нежни, и сякаш са за по-младежка аудитория. Обичам ги, но не бих подарила на жена над 35 😀.
Лорелай, благодаря и на теб! Аз имам Dior Miss Dior (2017) , на 46 съм,  да спирам ли да го нося? (шегувам се). Но и на мен ми беше подарък, зарадвах му се, макар да не ми е любим.

# 641
Скрит текст:
Здравейте, кой от трите бихте препоръчали да купя за подарък на дама за 50 г. юбилей,  невероятен човек е, с младежки дух и енергия, дейна и неуморима. Искам да я зарадвам.
Dior Miss Dior (2017)
Тиква🧡, благодаря че се включи. Ти какво би препоръчала? Не знам какво носи, знам, че преди време много харесваше Будоар на Вивиан Уестууд. Сега има Guerlain Insolence.
Mon Guerlain edp или Florale. Аз ако избирам от тях и правя поръчка от сайт, ще взема Sensuelle. Имам edp и него, и вторият е много по-женствен с намалената лавандула. А ако си с мисъл за предстоящия сезон, другият ми любим парфюм е Chloe Eau de Toilette (2015) Chloé. Давам предложенията от своя гледна точка като ги намирам за по-универсални за всяка възраст. И са парфюми, за които някой трудно би казал "хич не ми харесва". Сладостта на другите три (за които ти питаш), ги прави малко по-фриволни за подарък, не че са лоши. Аз имам Absolutely Blooming, но това е парфюм за уикенда, според мен.
Ако, обаче се ръководя от това, че е харесвала Будоар, нещо по-смело, което бих предложила, това е Chanel Allure EDT.
https://elinor.bg/product/chanel-allure-12 50 мл с кода ти стъпва на 99,20 лв което е вълшебна цена за този парфюм.

Последна редакция: пт, 17 апр 2020, 01:55 от Анонимен

# 642
  • Чукарландия
Още не ми е дошла музата да тествам всички. Имам и в шкафовете още неотваряни. Дано да доживеем.

cielo прекрасни снимки! 🌹🌹🌹

Но как можеш да имаш толкова красоти и все още да не си ги пробвала? Стоят си неотворени, как не си изкушена, не мога да повярвам. 🙄
Аз нямам търпение да получа поръчка и още в движение отварям и пробвам. Сън няма да ме хване, ако имам непробвани парфюми в близост до мен. 😂😂😂

# 643
Тиква🧡, благодаря за отделеното време! HeartНай-вероятно ще поръчам Chanel Аllure.

Последна редакция: пт, 17 апр 2020, 02:21 от Rosita

# 644
  • София
Rosita, с оглед на досегашните предпочитания на дамата силно препоръчвам Alien Fusion.

Общи условия

Активация на акаунт