Парфюмни размисли и страсти - 239

• 35 864
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Девойки, а Aqua Allegiria - риите трайни ли са? Коя е най-свежа?
Flora Cherrysia при мен е доста трайна. Другите изветряват много бързо.

# 646
  • Deutschland
Още не ми е дошла музата да тествам всички. Имам и в шкафовете още неотваряни. Дано да доживеем.

cielo прекрасни снимки! 🌹🌹🌹

Но как можеш да имаш толкова красоти и все още да не си ги пробвала? Стоят си неотворени, как не си изкушена, не мога да повярвам. 🙄
Аз нямам търпение да получа поръчка и още в движение отварям и пробвам. Сън няма да ме хване, ако имам непробвани парфюми в близост до мен. 😂😂😂
А, де, може.😀  Вкъщи съм уравновесена и спокойна личност. Нямам представа колко не са пробвани, едно 20 бр. - обикновено разопаковам и разглеждам флакона, любувам му се, но изчаквам и според настроението си казвам: Ела ми ти сега да се запознаем. 😀
BBeLLa 🌹

# 647
  • Бургас
Мимозче, благодаря ти за доверието, Kissing Heartмисля, че няма да сгрешиш с Карат, тук съм го хвалила нееднократно.Bowtie Росита, ако купуваш Алюр според мен се спри на ЕДП по-хубавия парфюм е.ЕДТ не ми харесва, в началото ми е много по-прозрачен един никакъв такъв доста по-хард и по-мъжествен стои при мен.Едп е комбо от най-хубавите праскови в парфюм посипани с ванилия за мен.Много плътен, прави много красив мек шлейф, незабравим, аз лично се разтапям в компанията му.Снощи преди да заспя си пръснах на китките Ajmal Evoke и о, прекрасен парфюм и много мой, харесва ми във всеки етап от развитието си, много хубаво стои на моята кожа и е много женствен.Интересен с хладно излъчване, бляскав, недостъпен, личи му класата за мен е модерен шипър с лек цветен акцент, трайност часове наред още го усещам и то съвсем осезаемо, мноооого красота е събрал в себе си.Purple Heart За мен е от типа на  Кара Миа и Dior Gris Montaigne /харесвам ги и двата/като за моя нос има доста общи нюанси с Ексклузива на Диор без да е абсолютен негов клонинг, който струва една камара пари.Ще си поръчам Евоук от Ибей плюс някоя и друга проба за душичката ми, Bowtieако някой го има и иска да се отърве моля да ми пише.Разцепващ парфюм.Purple HeartRevolving HeartsSparkling Heart След малко след душ мисля да си напръскам косата с Евоук да му се насладя днес, бюджетно съкровище!:yellow_heart:

Последна редакция: пт, 17 апр 2020, 09:13 от Bright Crystal

# 648
Кристалче,за това ли става въпрос:
https://www.fragrantica.com/perfume/Ajmal/Evoke-for-Her-32526.html

# 649
Може ли няколко думи за Bvlgari Man Wood Neroli? Не харесах особено Wood Essence и този дори не го тествах, докато работиха парфюмериите.

Валери, тествах го веднъж Bvlgari Man Wood Neroli и за моя вкус е по-слабо издание от Wood Essence. Не че е лош, напротив даже, излъчва приятно, елегатно, но и с нищо не блести - нормален, средностатистически дневен парфюм. Не усетих нито ескплозия от звънливо, ярко нероли, нито пък дървесената част зашеметява с нещо. Отделно, не се представи кой знае колко добре като шлейф и трайност.
Бих се зарадвал да ми го подарят и бих го носил с удоволствие, но сам да подходя към него - не. Имаше го за тест из моловете и ще го има като мине кризата, така че, няма смисъл да прибързваш излишно. Доколкото помня, ти имаш доста хубави парфюми и не съм убеден, че точно този ще ти даде нещо ново.  Все пак, ако ти се купува безрисков, изключително красив като дизайн парфюм, със стилен, чист и ежедневен профил - Bvlgari Man Wood Neroli е идеален избор.
Много ти благодаря, точно това ми трябваше, за да се откажа. 😀 По принцип харесвам Bvlgari и може би от около 2 години не съм купувал техни парфюми, но ще се насоча към нещо друго.

# 650
  • Пловдив
Rosita, аз много харесвам и трите Miss Dior. Absolutely Blooming така и не купих, имам други чакащи преди него, но ще му дойде реда.
Иначе и трите за мен са олицетворение на нежност, носят ми покой и ме карат да се усмихвам.

# 651
  • Бургас
Мда, за него много сериозен, пипнат, майсторски направен и класен.Two Hearts

# 652
За мен изброените парфюми за прекрасни, фриволни и нежни, и сякаш са за по-младежка аудитория. Обичам ги, но не бих подарила на жена над 35 😀.
Лорелай, благодаря и на теб! Аз имам Dior Miss Dior (2017) , на 46 съм,  да спирам ли да го нося? (шегувам се). Но и на мен ми беше подарък, зарадвах му се, макар да не ми е любим.[/quote]
Росита аз съм на 43 и Блуминг букет ми е любим😁. Но съдейки по колежката, която е на 54 той не нейната чаша чай. Тя харесва Шанел и Палома Пикасо. Така че, аз подкрепям предложенията на Тиквичка. Аз бих добавила и Chloe Chloe, въпреки че след реформите му не е така красив както преди.

Последна редакция: пт, 17 апр 2020, 09:49 от лорелай

# 653
Като казахте Ajmal ,този е невероятен ! Има убийствена трайност https://www.fragrantica.com/perfume/Ajmal/Qafiya-2-41194.html

# 654
  • Пловдив
Здравейте, идвам с молба за помощ, ако на някой му се занимава. 😃 Монтал тестер с грамаж 115г, колко милилитра трябва да бъде горе-долу? Много ще съм благодарна, ако някой се включи.

# 655
  • España
Някой пробвал ли го е?  https://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/Peut-tre-60042.html
Сега съм на вълна рози. Кои са най-хубавире парфюмни ?

# 656
Девойки, а Aqua Allegiria - риите трайни ли са? Коя е най-свежа?
Flora Cherrysia при мен е доста трайна. Другите изветряват много бързо.
За мен най-свежите са Pamplelune и Herba Fresca. Изпръскала съм по няколко от тях,зарържат се поне 4 часа отчетливо около мен. Лятото охлаждат страхотно. Pamplelune е ярък,силен,цитрусов и сочен, Herba Fresca е  много ментов,студен и свеж!

# 657
  • София
Candy_girl - това е един от люмите ми парфюми на Ajmal, а и изобщо. Радвам се, че и ти си го забелязала. Simple Smile

Valeri Cirilov - ако си в търсене на наистина великолепен свеж парфюм, горещо ти препоръчвам
Cartier Declaration L'Eau / https://www.fragrantica.com/perfume/Cartier/Declaration-L-Eau-24711.html
Скрит текст:
Много ярък, живителен, позитивен, слънчев, хармоничен, натурално звучащ,  като същевременно носи изискан и стилен характер, издържан в по-младежки и безгрижен привкус. Има нещо от пърообраза Declaration, но е и достатъчно различен. Разкрива чудесни фини разработи, като старта му е просто фантазия! За моя вкус, е много по-добър от булгарито, което коментирахме по-горе, а и ценово е по-добра оферта, за същото количество.

# 658
  • Пловдив
Момичета предстои да подаря парфюм на много близка приятелка, любител е на Диор Пойзън - хипнотик, гърл едп и се чудя дали да й взема версията Секрет, но нямам идея как мирише, трайност и въобще 😊

# 659
#Deetron, веднага ми влиза в списъка Cartier Declaration L'Eau, преди лятото ще го взема. 😀

Общи условия

Активация на акаунт