Майски бръмбарчета 2020 - Тема 5

• 42 457
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Честито на всички майски мами с вече появили се пухкави бебочета. Бъдете здрави и бързо възстановяване на всички ви.  Heartpulse
Аз писах преди седмица-две, но установих, че ми е изтрито мнението и не получавах известия от вас. Да кажа пак от юнските мами съм (в момента 34+4 г.с - термин 12 юни), но ви чета от доста време и са ми интересни нещата, които разказвате, дават ми информация за предстоящото. Иначе има вероятност да се превърна и в майска мама, но се надявам, че бебчо ще чака до 37 г.с. поне.

# 571
Мишле, стискам палци за утре и ще чакам добрите новини! 🙂

Каспър завидях за килограмите и корема. 😁 Аз ще видя зор, ама каквото такова.

Мад, браво на лекарката ви! Така би трябвало да протече първо посещение, особено ако е и за първо дете. Нашата стоя около 40 мин, прегледа я, поговорихме си и тръгна.

Тео, аз си мисля, че реве защото й е студено. Като я облечем и млъква. Дано бързо да отмине, че аз три пъти се препотявам. 😁

След час отивам за свалянето на конците. Ще трябва да хващам такси, че мъжа ми остава с децата. Изобщо не ми се тръгва, ама...

Мария, пиши как е минало. Аз съм четвъртък на преглед. Ако не са паднали конците, ще ги свалят. По принцип аз имам 2 шева и не се притеснявам, но все пак ми е любопитно как минава.

# 572
  • Бургас
Мина много леко, изобщо не боля. За секунди става. При мен е шито с един конец от край до край. Лекаря отряза възела и го издърпа. Докато го питам ще боли ли и той ми каза "Готова си, ставай" 😀

# 573
Здравейте, мами! Да се отчета и аз. Днес се роди моят син Станчо, 2950 гр, 49 см. С планово секцио беше, веднага изплака. Страхотно щастие! Нямам търпение да ни събират вече...
Успех утре на всички! Малко е изнервящо, че не знаеш какво да очакваш, но изненадващо много добре мина. И всичко си струва!

# 574
  • Пловдив
Да ти е жив и здрав,бързо възстановяване Heart

# 575
Честито да ти е жив и здрав Simple Smile Бързо възстановяване!

# 576
Честито! Здрав и обгрижван да е Станчо! Бързо се възстановявай и скоро да се гушкате Hug

# 577
Да е жив и здрав Станчо, да ви е честит, бързо възстановяване на мама ❤️

# 578
  • Стара Загора
Честита рожба Simple Smile Бързо възстановяване и скорошно гушкане със Станчо!
Момчетата определено водят като бройка.

Вашите бебешоци какъв цвят акат сега?
Момчил ака зелено все още и само веднъж беше акал жълто, което трябва да е основния цвят на нааканото. Хапва си много добре и се чудя само при нас ли е зелено.

# 579
Здравейте, мами! Днес се роди нашия син Теодор - 3,100 кг, 50 см.💞 Пожелавам на всички да изпитат най-прекрасното чувство да бъдеш мама и да се наслаждаваш от грижите за бебчо!😊 А кърменето е най-голямата удовлетвореност!☺☺☺

# 580
Здравейте, мами! Днес се роди нашия син Теодор - 3,100 кг, 50 см.💞 Пожелавам на всички да изпитат най-прекрасното чувство да бъдеш мама и да се наслаждаваш от грижите за бебчо!😊 А кърменето е най-голямата удовлетвореност!☺☺☺
Честито, Dariana all. Да ти е жив и здрав Теодор, да бъдете много щастливи и здрави. Бързо възстановяване!
Определено момченцата водят за момента Simple Smile

# 581
Днес много бебета има в групата. Да са живи и здрави, да са спокойни и усмихнати дечица! На всички мами, бързо възстановяване!

# 582
Деси, Иван също ака зелено, но той е на 4 дни де. Все още сме в болницата и се учим да се кърмим, не знам колко успешно, но нааканите памперси вярвам са добър знак. Аз нямам спомен с първото дете кога стават жълти, вие знаете ли?

# 583
  • Стара Загора
Честити бебчета на новородилите!
Успех на останалите мами утре за  насрочените операции и ще чакаме добри новини от вас при първа възможност!

Ние сме на 6 дни и също пълни памперсите, но не с явно жълто. Преди банята беше акал жълто-зелено и мисля, че добре се храни. На някои хранения суче и от двете гърди, понякога само от едната, но ги редувам. Според една картинка тези дни вече трябва да започнат да акат в жълто.
Скрит текст:

Утре ще си варя жито с мед и орехи, помага за повече кърма, също и овесените ядки.

# 584
Честит да е Теодор, много, много здраве му желая ❤️

Общи условия

Активация на акаунт