Майски бръмбарчета 2020 - Тема 5

• 42 451
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Много ви благодаря! Да е жив и здрав и Теодор! Само радост да носи! Стискам палци на всички останали. Да си видите хубавите бебоци скоро!

# 586
Мами, влезнах за секцио днес но през ноща родих нормално ... Тежим 2950, Борис ... 😍😊

# 587
Мами, влезнах за секцио днес но през ноща родих нормално ... Тежим 2950, Борис ... 😍😊

Честито 💙 Бъдете много здрави 🎈 преносила ли си, защо си влезнала за секцио?

# 588
Здравейте, мами! Днес се роди нашия син Теодор - 3,100 кг, 50 см.💞 Пожелавам на всички да изпитат най-прекрасното чувство да бъдеш мама и да се наслаждаваш от грижите за бебчо!😊 А кърменето е най-голямата удовлетвореност!☺☺☺
Честито, Dariana all. Да ти е жив и здрав Теодор, да бъдете много щастливи и здрави. Бързо възстановяване!
Определено момченцата водят за момента Simple Smile
Благодаря ти, 17154! Леко раждане 😊😊😊!

# 589
radi_144, Dariana all., Marietadd, честито!!!! Да са ви живи, много здрави малките юнаци и много да ви радват.
И вие много бързо да се възстановите.
На мамите за днес стискам палци .
Ние май овладяхме пусто кърмене ни вече над 24 часа сме си само на кърма. Simple Smile Малкия ака жълто от 4-ти ден, но питах в болницата казаха, че може да е жълтоз-зелено докъм 7-мия. Ние днес сме на ортопед и аз ще ходя да ми махнат конците.

# 590
Добре дошли на Теодор и Борис! Да са здрави и носят радост на родителите си! Бързо възстановяване на мамите! HugBlue HeartFlowers Hibiscus

# 591
Честит да е Борис! Много да е здрав и да бъде гордостта на мама  ❤️

# 592
  • Бургас
Да са живи и здрави Борис, Станчо и Теодор! 💙 Много юнаци в темата! 😀

На Вики днес и е девети ден и първия памперс сутринта вече е чисто жълт. До сега бяха жълто-зелени.

# 593
Здравейте, момичета! Днес в 10:38 на бял свят се появи Адриан, 3490, 50 см. Показаха ми ги за малко в операционната, още е в неонатология, нагълтал се е с околоплодни води и сега е на монитор, казаха ми, че искат още да го наблюдават и ще ми го донесат по-късно. Случвало се при секцио, успокоиха ме да не се притеснявам, аз докато не си го видя до мен няма да се успокоя. Ще чакам Simple Smile

# 594
  • Бургас
Честито! Да е жив и здрав Адриан! 😊 💙
Докато се възстановиш малко и той ще е при теб! 🙂

# 595
Здравейте, момичета! Днес в 10:38 на бял свят се появи Адриан, 3490, 50 см. Показаха ми ги за малко в операционната, още е в неонатология, нагълтал се е с околоплодни води и сега е на монитор, казаха ми, че искат още да го наблюдават и ще ми го донесат по-късно. Случвало се при секцио, успокоиха ме да не се притеснявам, аз докато не си го видя до мен няма да се успокоя. Ще чакам Simple Smile
Честито детенце! Да е здраво, спящо и ядящо бебче. Simple Smile

# 596
Да е жив и здрав Адриан❤️

# 597
  • пловдив
Честитоо! 💐💐 Да е жив и здрав малкия Димитър, а на мама - бързо възстановяване. ⚘⚘ А защо неочаквано, подрани ли малкия 😅😍

Докторката ме беше дежурна на 3.05 и ме викна за тонове и преглед. Всичко беше наред, докато не легнах да ме прегледа ,бях с 3см разкритие и каза, днес ще раждаме. Нямам търпение утре да се приберем. Желая успех на чакащите мами, на родилите здрави бебчета и бързо възстановяване 😍🥰😇!

# 598
  • Стара Загора
Честити бебчета на обебилите се днес.
Чакаме и Мишле да се похвали по-късно Heart

Мамите с две и повече деца, как реагираха каките и батковците на бебенцата?
Нашата кака само го целува и го гали, но няколко пъти щеше да скочи върху него и не е много предпазлива с краката. 4г имат разлика и знам, че няма да го удари нарочно, но има толкова енергия в нея и само скача и крещи. Добре, че Момчи спи непробудно все още и хич не я отразява.

# 599
Да са живи и здрави майските бръмбарчета Борис, Станчо, Теодор и Адриан! Flowers Rose
 Всеки ден влизам с трепет да проверя (по няколко пъти) в групата какво се случва. Simple Smile
 Пожелавам бързо да се възстановят мамите и да не забравят да драснат 1-2 реда за раждането.
 Успех и на всички останали, на които ни предстои да се случи! Дано се похвалим със здрави бебчета и леки раждания! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт