The Ordinarу + DECIEM (Тема № 5)

• 43 857
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, разбрах че със Спиди се доставя поръчката от Deciem! Въпроса ми е до точен адрес ли трябва да е или може до в до офис на Спиди, и ако може до офис къде по точно да добавя адреса? Благодаря предварително.

# 646
Здравейте, разбрах че със Спиди се доставя поръчката от Deciem! Въпроса ми е до точен адрес ли трябва да е или може до в до офис на Спиди, и ако може до офис къде по точно да добавя адреса? Благодаря предварително.
Нямам представа дали може до офис. Няма такава опция, затова аз я пускам до адрес и ако ме няма, когато звънне куриера му казвам в кой офис да ми я остави.

# 647
Сега ще ви кажа моята сутрешна рутина, слагам толкова мазила и серуми и никога съм нямала кир ефект. Правилото е да се слага по малко, а не да се оливаш със серум.
Аргилерин на цялото лице вкл. и очите, от него направо оливам, нямам задръжки
Кофеиновия около очите по една капка под всяко око.
Пръскам цялото лице с розова вода
Веднага слагам три малки капчици хиалуронова киселина, буквално докосвания а не големи капки да се протегнат. Едно докосване на челото и по едно на всяка буза. Втривам хубаво докато попие и запечатвам отново с пръскане на розова вода.
Слагам крем около очите
На лицето слагам магнезиев аскорбил фосфат и ниацинамид по 3 капки ( една на челото и на всяка бузо по една). Втривам и смесвам това директно на лицето.
Слагам слънцезащитния аквафлуид на биодерма и се започва с фон дьо тен, коректор, пудра и т.н с гримирането.
Лицето никога не ми е изглеждало напластено, закирено, а напротив, точно кукленско, гладко, сияйно и свежо.

# 648
dani-ela-80, магнезиев аскорбил фосфат- откъде си го набяваш, вече 5 месеца чакам да го заредят?

И аз мисля, че освен подходящите продукти, но и количеството има значение. Определено обаче съм се убедила, че някои съставки в кремовете не са ок и се получава кир ефект.

# 649
dani-ela-80, магнезиев аскорбил фосфат- откъде си го набяваш, вече 5 месеца чакам да го заредят?

И аз мисля, че освен подходящите продукти, но и количеството има значение. Определено обаче съм се убедила, че някои съставки в кремовете не са ок и се получава кир ефект.

Бях се заредила с няколко бройки покрай черния петък миналата есен и сега привършвам последната тубичка, другия ми вариант на крем е бил на ла рош ефаклар дуо и пак съм нямала кир ефект.

# 650
Имайте предвид, че не е хубаво да докосвате с пипетката от серума лицето, защото се замърсява и после това го връщаш в шишенцето.... Колкото и да си мислим, че ни е чиста кожата, по този начин вкарваме бактерии в продукта!

# 651
Знам, докосването е образно казано, не в буквалния смисъл, имам предвид съвсем лекичко се слага мъничко, а не голяма тежка капка слуз.

# 652
Момичета, тук има една таблица кои продукти с кои могат и  с кои не могат да се ползват - струва ми се по-четлива от тази на първа страница, затова си позволявам да сложа линка:

https://www.deciemchatroom.com/the-ordinary-products-you-can-mix/

# 653
Супер е табличката. Не съм я виждала тази.
Напомнете ми да я прикача и нея в първия пост на следващата тема.

# 654
Цитат на: goddess link=topic=1201912.msg41261179#msg41261179
[/quote
Азелаиновата киселина поне при мен избутва натрупванията към повърхността, а после пилинга си свършва работата.
Здравейте, искам да попитам какъв пилинг ползвате след Азелаиновата киселина, боря се с комедони и черни точки по брадичката и носа, ползвам 1 път в седмицата aha/bha, но определено трябва и още нещо.

# 655
[/quote
Азелаиновата киселина поне при мен избутва натрупванията към повърхността, а после пилинга си свършва работата.
Здравейте, искам да попитам какъв пилинг ползвате след Азелаиновата киселина, боря се с комедони и черни точки по брадичката и носа, ползвам 1 път в седмицата aha/bha, но определено трябва и още нещо.
Не ползвам след това киселина. Нещата се случват постепенно. Няма вълшебни кремове и серуми.
Сещам се за една маска на ГЛОРИ, която правеше много леко изтискването на комедони, но като цяло избягвам отдавна такива мероприятия, а и нужда нямам вече.

# 656
[/quote
Не ползвам след това киселина. Нещата се случват постепенно. Няма вълшебни кремове и серуми.
Сещам се за една маска на ГЛОРИ, която правеше много леко изтискването на комедони, но като цяло избягвам отдавна такива мероприятия, а и нужда нямам вече.
Имах впредвид, дали aha/bha е с подобно действие на азелаиновата киселина, или мога примерно един път в седмицата да я ползвам нея, и след 2-3 дни да ползвам aha/bha.

# 657
Доколкото четох азелаиновата е много лека и може всеки ден, а веднъж в седмицата другата.
И от Ordinary като ми изготвиха режим ми казаха, че може азелаинова всеки ден. Но задължително слънцезащитен след това.

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 10:02 от tiriti

# 658
  • София
Доколкото четох азелаиновата е много лека и може всеки ден, а веднъж в седмицата другата.
И от Ordinary като ми изготвиха режим ми казаха, че може азелаинова всеки ден. Но задължително слънцезащитен след това.
Как се изготвя този режим?

# 659
Как се изготвя този режим?

Пишете в лайв чата на сайта, описвате си кожата и проблемите и какво искате да борите и след няколко часа ви връщат отговор с примерни продукти и режим, на английски става комуникацията.

Общи условия

Активация на акаунт