The Ordinarу + DECIEM (Тема № 5)

• 44 194
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
MAP си е с формула на крем, но реално е като останалите им серуми с витамин C. И аз лично го ползвам само сутрин, защото вечер няма смисъл.

# 466
Шипковото масло на мярката ползвали ли сте? Аз си купувам едно обикновено за 3-4лв и съм много доволна, на е малкопи свършва бързо...

# 467
Сега имам шипковото масло, ползвам го понякога вместо нощен крем. Приятно и не толкова мазно, всъщност при мен попива почти веднага, но кожата ми е суха и харесва масла. Имала съм и друго шипково масло преди (не на ТО), обаче замириса бързо на гранясало и го изхвърлих. Ще видя това до кога ще е без този гаден мирис на гранясало...Grinning
Някой знае ли кога ще пуснат слънцезащита на ТО? И въобще ползвал ли е някой такава?

# 468
Скрит текст:
Сега имам шипковото масло, ползвам го понякога вместо нощен крем. Приятно и не толкова мазно, всъщност при мен попива почти веднага, но кожата ми е суха и харесва масла. Имала съм и друго шипково масло преди (не на ТО), обаче замириса бързо на гранясало и го изхвърлих. Ще видя това до кога ще е без този гаден мирис на гранясало...Grinning
Някой знае ли кога ще пуснат слънцезащита на ТО? И въобще ползвал ли е някой такава?
[/quote]
ТО имат поне от година слънцезащита:
https://theordinary.deciem.com/product/rdn-mineral-uv-filters-sp … 947294.1576267561, има я и с 15ти фактор. Ти някаква нова ли очакваш?
И иначе не съм я ползвала, нямам мнение.

# 469
  • София
3 са

Кой според вас да си взема... Серума ми действа великолепно

# 470
МАФ от ординари ми го вкараха в рутината като завършващ продукт и си е точно крем.

# 471
  • София
МАФ от ординари ми го вкараха в рутината като завършващ продукт и си е точно крем.
Може ли линк? Благодаря!

# 472
Може ли линк? Благодаря!
https://theordinary.deciem.com/product/rdn-magnesium-ascorbyl-ph … 0pct-30ml?redir=1

# 473
Скрит текст:
https://theordinary.deciem.com/product/rdn-mineral-uv-filters-sp … 947294.1576267561, има я и с 15ти фактор. Ти някаква нова ли очакваш?
[/quote]

Аз я гледам от известно време, но никога не е налична и мисля, че е спряна. Наскоро четох, че се очаква нова слънцезащита, даже в сайта пише coming soon... На кога и каква не е ясно...

# 474
Скрит текст:

Аз я гледам от известно време, но никога не е налична и мисля, че е спряна. Наскоро четох, че се очаква нова слънцезащита, даже в сайта пише coming soon... На кога и каква не е ясно...
[/quote]
Mixed UV Filters SPF 50 (coming soon)
Invisible UV Filters SPF 35 with Antioxidants (coming soon)

От поне две години го гледам това comming soon за 50тия фактор.

# 475
Слънцезащитата на TO като типично северноамериканската е със старо поколение филтри и почни всяка една в аптеката е по-добра от тяхната. Плюс, че по последни спомени, не си бяха платили и за UVA , теста и е с PPD неизвестно. Не си заслужава поръчката изобщо.

# 476
  • София
Станислава5642 Това са витамин Ц-та, не са хидратиращи кремове, въпреки класификацията на Дъглас 😉. ТО имат един крем, мисля че момичетата бяха посочили по-нагоре подробности за него. Не е лош, не е Уау. С ХК можеш да си ползваш каквото си искаш след това, този серум е непретенциозен 😉.

# 477
3 са

Кой според вас да си взема... Серума ми действа великолепно

Това не са хидратиращи кремове.
Има грешка в сайта.
Най-малкото пък третото (азелаиновата киселина).

# 478
  • гр.Видин
Слънцезащитата на TO като типично северноамериканската е със старо поколение филтри и почни всяка една в аптеката е по-добра от тяхната. Плюс, че по последни спомени, не си бяха платили и за UVA , теста и е с PPD неизвестно. Не си заслужава поръчката изобщо.
Физичните филтри не са старо поколение... напротив те са много по-добри. Но всеки сам си решава с колко химия да се маже.

# 479
Миналото лято използвах за лицето си слънцезащита на The Ordinary - spf 30. Кожата ми е суха, изключително бяла, тънка и чиста, а след като родих стана склонна към образуване на петна. Поради това много внимавам какви продукти нанасям върху себе си. Мога да кажа, че това е една от най-добрите слънцезащити, които съм използвала - никога не почервенях в зоните, където това обикновено ми се случва (близо до косата, носа) и не ми се появи нито едно петънце. Като недостатък мога да посоча само това, че се нанася сравнително трудно.
Мнението ми за ХК напълно припокрива това на prinzesata.

Общи условия

Активация на акаунт