The Ordinarу + DECIEM (Тема № 5)

• 43 731
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Преди Ascorbyl Glucoside Solution 12% Vitamin C слагате ли нещо друго или това е първата стъпка? В сайта на ТО дават че преди него не се слага нищо.
Не. Слагам го сутрин, после някой антиоксидант.

# 706
Момичета, имате ли наблюдения кой от продуктите на Ординари има добър ефект върху леки пигментни петна - гликоловия тоник, примерно?

# 707
  • Варна
Да,с него пролетта си оправих едни и то не много леки,които си влачех от години.

# 708
На мен не ми харесва кофеиновият серум. Той е по-скоро за торбички и за тъмни кръгове, дори минимални никаква работа не върши.

Иначе горещо препоръчвам granactive retinoid 2% и lactic acid 5% за начинаещи. В момента редувам двата през ден и кожата ми от супер отвратителна след морето отново се върна към перфектна в рамките на две седмици.
За съжаление и двата продукта са изчерпани в Дъглас. А можете ли да кажете в кои магазини се предлагат Ordinary?
THE ORDINARY LACTIC ACID 10% + HA 2% Серум, това не е ли нещо подобно на granactive retinoid 2%?
Ето това мисля да пробвам THE ORDINARY NIACINAMIDE 10% + ZINC 1% Серум, за моята смесена кожа мисля да е подходящо, имам неравенства, зачервявания, разширени пори

# 709
В Бг никъде другадез
Миже да се поръча
от официалния сайт на марката( Deciem)

# 710
Аз си поръчвам от официалния сайт, защото е по-евтино от навсякъде другаде. Иначе не съм в България.

Преди имаха разни проблеми със зареждането на най-популярните продукти. Но от както ги купиха Estée Lauder май няма такива проблеми вече. Миналата година за целият ноември имаше Black Friday намаление, ако някой предвижда големи поръчки и не му е спешно бих го посъветвала да изчака.

Edit: Млечната киселина като продукт няма нищо общо с ретиноинидите. Може да имат подобен ефект, но изобщо не работят по един и същи начин и не е излишно да се комбинират. Млечната киселина е една от по-нежните AHA киселини подходящи за суха кожа или начинаещи. Ретиноидната емулсия на TO също е страхотен продукт, защото има наистина прекрасен ефект без да има нито един от недостатъците на класическите ретиноинид като ретинол и ретинол палмитат. Отново страшно подходяща за начинаещи и по-млади хора, които не са стигнали още до тежката артилерия.

# 711
Бихте ли ми казали дали Витамин Ц 23% и Гранактив ретионоид 2% трябва да се държат в хладилник след отваряне?

И Гранактив ретиноид 2% слага ли се около очите или не?

Благодаря предварително!

# 712
Бихте ли ми казали дали Витамин Ц 23% и Гранактив ретионоид 2% трябва да се държат в хладилник след отваряне?

И Гранактив ретиноид 2% слага ли се около очите или не?

Благодаря предварително!
Аз не ги държа в хладилник.
И да, мажа ретиноида около очите, но смятам, че при всеки ще е индивидуално., при някои може да се появи чувствителност.

# 713
Витамин C-то е уж стабилна емулсия, нищо че хич не е емулсия според мен и няма нужда да се държи в хладилник. Витамин C формулите на TO всички могат да се съхраняват на стайна температура.

Granactive Retinoid не е зависим от pH и не се оксидира така, че на нормална стайна също си е ок.

Аз емулсията от 2% си я слагам около очите, проблеми нямам с нея, защото е много нежна. По принцип има доста анти ейдж кремове за около очи с ретиноиниди и не е проблемна съставка, обаче по-силните със сигурност не бих ти мазала там, но аз такива засега и не ползвам.

# 714
Благодаря ви! Flowers Hibiscus

# 715
По ваши наблюдения в Дъглас зареждат ли се изчерпаните продукти? Аз докато се на чудя и това което беше налично и то се изчерпа имам предвид млечната киселина и NIACINAMIDE 10% + ZINC 1%. Сега освен да взема като начало да пробвам HYALURONIC ACID 2% + B5 Серум. Загледах и серумите с пептиди този THE ORDINARY BUFFET Серум и този BUFFET + COPPER PEPTIDES Серум. Може ли разликата между двата? И в цената имат разлика значителна предполагам, че втория е за по зряла кожа. Замислям се да пробвам по скоро първият. Тези серум с пептиди заместват ли напълно кремовете? А същото важи и за ХК тя дава хидратация, нужно ли е и крем да се ползва след нея? Разбирам, че въпросите ми може да са смешни, за някои но сега се сблъсквам с този вид козметика

# 716
Бъфета с медните пептиди го дават като по-изчистен вариант. Не съм го ползвало и не мога да отговоря дали може да се ползва като крем.
ХК се нанася на влажна кожа и като попие, пак се пръска (аз пръскам розова вода). После запечатвам с крем. В общи линии, дори кремести продукти, като гранактив ретиноид, запечатвам с крем, но кожата ми е суха и търпи наслагване на продукти.

# 717
Дъглас някога онлайн зареждали ли са червената маска, момичета? Дали има надежда да се появи?

# 718
Дъглас някога онлайн зареждали ли са червената маска, момичета? Дали има надежда да се появи?

Да, по време на извънредното положение март месец я имаше и се снабдихме с по няколко шишенца с колежката.

# 719
По ваши наблюдения в Дъглас зареждат ли се изчерпаните продукти? Аз докато се на чудя и това което беше налично и то се изчерпа имам предвид млечната киселина и NIACINAMIDE 10% + ZINC 1%. Сега освен да взема като начало да пробвам HYALURONIC ACID 2% + B5 Серум. Загледах и серумите с пептиди този THE ORDINARY BUFFET Серум и този BUFFET + COPPER PEPTIDES Серум. Може ли разликата между двата? И в цената имат разлика значителна предполагам, че втория е за по зряла кожа. Замислям се да пробвам по скоро първият. Тези серум с пептиди заместват ли напълно кремовете? А същото важи и за ХК тя дава хидратация, нужно ли е и крем да се ползва след нея? Разбирам, че въпросите ми може да са смешни, за някои но сега се сблъсквам с този вид козметика

Зареждат да, но рядко.
Аз три пъти поръчвах Ниацинамид и трите пъти ми се обаждаха да отменят поръчката, защото сайта явно позволява да се поръчва нещо, което не е налично и аз няма как да знам. Обясниха ми, че като свършат наличностите, някой от екипа ръчно въвежда, че е изчерпан продукта. Докато не го въведе може да добавяш в кошницата. Явно аз все такива моменти съм уцелвала.
Накрая четвърти път поръчвах Ниацинамид и дойдоха 2 оп. почти веднага.
AHA+BHA не е имало от март.

Общи условия

Активация на акаунт