Развод ли ни чака?

• 8 404
  • 91
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Естествено, че ще скрие някаква безобидна информация от теб, щом тя ти е достатъчна да поискаш развод и те гложди толкова време.
Защо да не закара колежката до тях, щом са били на едно и също обучение или да я остави в непознат град да се оправя сама, че "жената ревнува" ?
Аз така бях "колежката" на един банкет. Колегата, с който се уговорихме да се приберем заедно на следващия ден си замина вечерта, щото на новото му гадже й беше скучно (като тя знаеше за уговорката), даже не се обади да ми каже, че да измисля друг вариант. Другия колега и той отказа да ме върне в нас, защото жена му мрънкала.
Накрая дойде шефа ми с ЖЕНА СИ да ме приберат до нас. Не всяка "колежка" си мечтае да бръкне в гащите на мъжете Ви.
Хвърлям му 20лв. за бензин и нищо повече не искам от него.

После искате човешкия отношения между хората.

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 18:35 от viksdesire

# 46
И аз, като колежка да се изкажа. Чак толкоз големи очаквания не им възлагай за друг път и си имай наум, че жената винаги е в правото си да го изкомандва за нещо неотложно, а той - да се ѝ подчини. 😂
Оттам съм изхождала винаги и нямам разочарования. Мани ги човешките отношения, не вАжат за женени мъже. Натисне ли се колега да ми помага или нещо обещава, от едното ухо ми е през другото.

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 18:47 от Дренка

# 47
  • Варна
Бе аз нямам проблем да ги командори жена им, те са си я избирали, те ще си я търпят.
Седим тримата заедно и я правим тази уговорка за връщането като жена му не ме ще-да си каже , да реагирам навреме и да не го занимавам миличкия й.
В крайна сметка в Понеделник мъжа й пак е 10ч. с мен на работа.

# 48
Ми нали това ти казвам, няма значение на колко очи са ви правени уговорките Wink Е, как ще си каже, тя да не е някоя ревнива гадина 😆

# 49
  • волно калдъръмче
Защо се навирате между шамарите не ми стана ясно. Кеф ви е да докажете на себе си и света, че колегите ви могат да се жертват и да не пият на банкетите, за да закарат точно вас до непристъпната кула и щото на жените им не им стиска да изревнуват.

# 50
  • Варна
Какви шамари ви гонят Вас ? Мъжете могат да пият, колкото искат и да се забавляват колкото си искат, каквото е целта на занятието. Изисквания имат само жените им.
Аз казвам, че не всяка жена си мечтае да преспи с мъжа Ви, въпреки че се е паднало да работят заедно.
И да, където и да съм излизала с приятели, колеги, семейство някъде се знае кой с какво ще се прибере. Събирате пари за бензин и така.

Аз се прибирам в нас, а ревнивата жена стои и крещи на мъжа си за неща, които не са се случили. Семейна идилия.

# 51
  • волно калдъръмче
Напълно е в реда на нещата да имат изисквания, жени са им. Докато ти разчиташ на доброто желание на мъжете да ти се въртят на пета, оттатък има нещо много повече от това.

Статистиката сочи, че ревнива жена не се оставя лесно. И това си има своето обяснение.

# 52
Защо се навирате между шамарите не ми стана ясно. Кеф ви е да докажете на себе си и света, че колегите ви могат да се жертват и да не пият на банкетите, за да закарат точно вас до непристъпната кула и щото на жените им не им стиска да изревнуват.

Не. Нали това обясних. Колегата е последният на когото разчитам за каквото и да е. И да не го изревнува, винаги може да изникне нещо друго. Който иска, да им се дразни на ревнивите жени, ама това не променя положението.
viksdesire - мъж, брат, баща. Много по-сигурно е Wink

# 53
  • Варна
Откога закарването е "въртене на пета" ?
Вие сте тези, които си мислят за развод заради някакво елементарно действие. 10г. брак на вятъра и 3деца, защото прибрал колежката у тях без да са се пипали или да е имало повод за ревност преди това.

# 54
Мъжът трябва да докаже, че вкъщи той носи панталоните, да насмете жената и да закара колежката, която не разбрах защо разчита хората да я карат. Имала 20лв да хвърли на колегата, значи има за такси, ама се натиска при чуждите хора.

Викс, не вярвам от хубаво жена да се излага така като тази на шефа ти.
Друг е въпросът, че резултати с охраняване на мъжа си, няма да постигне. Важното е, че опитва Joy
Паднах от смях от историите ти на изстрадала колежка на мъже, женени за горгони-медузи.

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 19:29 от tainichka

# 55
  • Варна
Таничка ,защото като отидеш в чужд град се правят някакви предварителни уговорки между хората, а не да я направиш и да се отметнеш.
Да не ме бяха канили, щом жените им ревнуват от всичко женско. Като предлагаш на някого да те вземе, така и трябва да те върне.
Нищо по-мъжествено няма от п**ьо.

# 56
  • волно калдъръмче
Откога закарването е "въртене на пета" ?
Ем не вярвам той да е казал „Викс, аз на банкета и без това няма да пия, да зема да те метна до вас.” И ти „Ми ху, е ти 20 лв. за услугата”'.  Хептен нереална схема. От купон хората обикновено се връщат разгорещени.

# 57
  • София
И аз съм се прибирала с колеги през нощта имокога не е имало проблем - даже аз съм возила 1-2 колеги тъй като не пия и съм шофьор. Даже в повечето ситуации съм била свободна, както и те. То, ако всеки се натиска с колегите си читава фирма няма да остане. А пък почти всички връзки (моите със сигурност) които знам са на хора с различни професии и място на работа. Та, това, че са колеги не е задължително да се случи нещо

# 58
Недейте така де. Мъж, който се съобразява с жена си, не е путьо. Както и не всеки мъж, който върши услуги на колежки, не е фустогонец.  Ама доста хляб трябва да се изяде, докато го схванеш.Sunglasses

# 59
  • Варна
Вяра, единственият, който не пи на тоя банкет бях аз. После отидох да спа с една девойка.
А тая схема с 20лв. е уговарях седмица преди самото събитие и докрая очаквах да я изпълни. Не правиш уговорки, които не можеш да изпълниш.
Нямаше да отида, ако представялваше такъв проблем да ме прибере отново във същия град, в който живеем двамата.
Не ми пречи да ме отрежат предварително.

Общи условия

Активация на акаунт