Съмнения

• 9 470
  • 178
  •   1
Отговори
# 15
Защо крие телефона си постоянно?

Може да му е писнало от постоянни разпити и любопитни очи. Има хора, които много обичат да се ровят в чужди телефони, да подслушват чужди разговори, да четат чужди смс-и.

Може би го задушаваш с цялото това следене - кога и кой звъни. Сигурно засичаш и минутите, в които си говорят.

Как правиш опити за бебе, като живееш под постоянен стрес дали някой звъни или пише на мъжа ти, не знам.

# 16
Защо крие телефона си постоянно?

Може да му е писнало от постоянни разпити и любопитни очи. Има хора, които много обичат да се ровят в чужди телефони, да подслушват чужди разговори, да четат чужди смс-и.

Може би го задушаваш с цялото това следене - кога и кой звъни. Сигурно засичаш и минутите, в които си говорят.

Как правиш опити за бебе, като живееш под постоянен стрес дали някой звъни или пише на мъжа ти, не знам.
Нито проверявам телефон, нито разпитвам постоянно, нито следя, Просто ми прави впечатление, това е вторият път , когато го питам какво е казала.

# 17
Давам достатъчно свобода и мълча за всичко, веднъж не съм правила скандал или каквото и да било, просто виждам той какво прави. Дори още не съм повдигнала темата.

# 18
  • Варна
Виж сега, аз лично на обажданията до бившата и децата бих реагирала една идея по-толерантно. Но отношението към твоето дете вече е нещо друго.

Вие от колко време сте заедно? Как решихте да имате ваше дете? Да не останеш след някоя година и ти сама с две деца като бившата му?

Извинявай, че го казвам, дано не съм права, но на мен ми звучи като да искаш да го вържеш с дете. От написаното от теб май не виждам той да е голям мераклия...

# 19
Ааа, не така, мацко. Недей да лъжеш. В първият си пост разказваш 2 реда за тоз' телефон - кога, къде, на без звук, в баня, в тоалетна...

Следиш си го, искаш явно да командваш, но не ти се получава. Мъжът спи в друга стая, защото му е писнало - ако си го питала веднъж-дваж, нямаше дори да усети и най-вероятно щеше да ти отговори без да се замисля дали ти дължи обяснение.

# 20
  • Варна
Спи в друга стая. Държи се дръпнато с детето й. Крие се с телефона. Обаче те правят опити за дете. Кофти.

# 21
Ааа, не така, мацко. Недей да лъжеш. В първият си пост разказваш 2 реда за тоз' телефон - кога, къде, на без звук, в баня, в тоалетна...

Следиш си го, искаш явно да командваш, но не ти се получава. Мъжът спи в друга стая, защото му е писнало - ако си го питала веднъж-дваж, нямаше дори да усети и най-вероятно щеше да ти отговори без да се замисля дали ти дължи обяснение.
Да нормално е да видя, че телефона му е в банята докато се лъпе, когато заведа детето си до тоалетна през това време, това ми прави впечатление, и сме от дълго време заедно, той все говори как ще имаме свое дете и така нататък. Той не я е зарязал, тя си била тръгнала от него, семейството му го потвърждава, всичко е много объркващо и не знам какво да правя.

# 22
Живеем заедно и те се чуват всеки ден по телефона, аз не съм правила проблем, но когато попитам тя какво каза, той се обръща и казва нищо сега какво искаш от мен и след това цяла вечер не ми говори дори спа в друга стая. Влиза в банята с телефона, крие го, постоянно е на без звук. Не съм го проверявала и да поискам няма възможност, защото и до тоалетна ходи с телефона.

Нито проверявам телефон, нито разпитвам постоянно, нито следя, Просто ми прави впечатление, това е вторият път , когато го питам какво е казала.
Давам достатъчно свобода и мълча за всичко, веднъж не съм правила скандал или каквото и да било, просто виждам той какво прави. Дори още не съм повдигнала темата.

Последно? Ако искаш мнение или съвет, започни с кратко и логично обяснение, отговарящо на истината. АКо само си пишеш да ти олекне - успех!

# 23
  • Варна
Живей си с него, лошо няма. Но аз на твое място бих спряла с опитите да му раждам дете. Поне докато не улегнат нещата и нямаш яснота. Предполагам, че не сте престарели и двамата, че да гоните последния влак.

# 24
... всичко е много объркващо и не знам какво да правя.

Един съвет да ти дам, без да ви познавам... към настоящият момент не прави опити за бебе с този човек. Той първо трябва да приеме твоето дете от друга връзка и чак след това да правите заедно деца. Дори и да спре да си крие телефона, ако му родиш сега дете, твоето ще страда от липса на внимание и бащина обич.

# 25
... всичко е много объркващо и не знам какво да правя.

Един съвет да ти дам, без да ви познавам... към настоящият момент не прави опити за бебе с този човек. Той първо трябва да приеме твоето дете от друга връзка и чак след това да правите заедно деца. Дори и да спре да си крие телефона, ако му родиш сега дете, твоето ще страда от липса на внимание и бащина обич.
Може би е най-добре да изчакам и да видя до къде ще стигне, понякога си мисля, че това са знаци за не добра връзка.

# 26
Само да споделя, дори днес още не е излязъл от стаята, не сме говорили. Да повдигна ли въпроса или да се правя, че няма нищо?

# 27
  • Варна
Този не изглежда много читав. За да си тръгне от него жена му, с две малки деца, нещо не му е твърде наред.

# 28
Само да споделя, дори днес още не е излязъл от стаята, не сме говорили. Да повдигна ли въпроса или да се правя, че няма нищо?

Ради, то няма нищо. Нищо не се е случило. Той се крие като ученичка, ти като майка тропаш с краче и чакаш да видиш бележника.

Оставяй го да прави каквото си иска - дреме ти. Твоят приоритет трябва да е твоето дете и щастието ти. Бившата няма да се върне при него, след като тя го е напуснала. Започни да се тревожиш, ако се появи друго маце на хоризонта.

# 29
Аз лично не бих повдигала темата изобщо. Особено днес.

Общи условия

Активация на акаунт