Очакваме ритниче вече от СЕПТЕМВРИйското човече - Тема 4 (2020)

• 37 768
  • 713
  •   1
Отговори
# 180
Христос Воскресе! Желая много здраве на всички ви и на вашите семейства❤ Момичета,знам че днес е празник,но изобщо не го усещам като такъв....вчера много стрес ме връхлетя плаках доста и не съм усещала бебка вече 24часа...мнгоо се притеснявам понеже тя е доста активна постоянно ме рита даже клипче имам чак по кожата си личи вече (19+3) и от вчера абсолютно нищо....ядох сладко,сладолед,студена вода пих,но нищо,не знам дали съвсем леко усещам или си въобразявам понеже седя и само това чакам....да звъня ли на аг какво мислите? На вас случвало ли ви се е ? Боже само да я усетя си обещах,че повече няма да допусна хората да ми влияят лошо..

# 181
  • Пловдив
Karategirl98 успокой се 🤗. Моето като ми прави такива номера пия кока кола или кафе, също и музика като му пусна се активира,и при мен има дни нито звук, нито стон нищо. Изчакай ако и утре не го усетиш, иди на преглед. За твое успокоение ако искаш все пак се обади, но понякога са инати дребосъци и си правят каквото си искат, а ние се притесняваме като луди. Надявам се всичко да е наред, пиши ни какво се случва 🤗

# 182
Христос Воскресе! Желая много здраве на всички ви и на вашите семейства❤ Момичета,знам че днес е празник,но изобщо не го усещам като такъв....вчера много стрес ме връхлетя плаках доста и не съм усещала бебка вече 24часа...мнгоо се притеснявам понеже тя е доста активна постоянно ме рита даже клипче имам чак по кожата си личи вече (19+3) и от вчера абсолютно нищо....ядох сладко,сладолед,студена вода пих,но нищо,не знам дали съвсем леко усещам или си въобразявам понеже седя и само това чакам....да звъня ли на аг какво мислите? На вас случвало ли ви се е ? Боже само да я усетя си обещах,че повече няма да допусна хората да ми влияят лошо..
Имам такива дни. Според мен просто бебето застава по друг начин и не го усещаме.
Христос Воскресе!

# 183
Христос Воскресе, бъдете живи и здрави и благословени!
И аз съм във филма че не я усещам преди 3 дни щеше да ме избуши но си мисля че се е завъртяла към сланинките ми  Grinning  Не се отдавайте на черни мисли всичко е наред, АГ мисля че казват около 21г.с леки движения а ние колко по рано ги усетихме....
Ей голям ми е инат вчера пих 2 чаши кола, 2 кафета, сладко... и нищо освен едно пуфтене а и студен портокалов сок и сладолед.... в 3 сутринта като ходих до WC я усетих май легнах на някоя ръка или крак и се разсърди  Grinning

И аз забравям кога съм си пила хапчетата, а дори си имам тетрадка на която пиша сутрин обед и вечер какво тр да пия, и само дописвам часа на вземане, че да има 6-8часа разлика...

Аз не съм се змаисляла за това, че може да има табела и да не мога да вляза на ФМ с малката... затова ще взема майка, ако не може да влязат, то поне ще я гледа докато съм на преглед..

# 184
Привет, мили дами! Аз пак изскачам с въпрос Simple Smile има ли някоя дама тука с лийп/лийтз? Аз туко що се замислих, четох нещо за някакви скрелажи и прочие, та изобщо не се сещам мойта проследяваща дали видя шийката, също така този на ранния скрининг не помня каза ли нещо за шийката? Иначе съм дала инфо на лекарката ми, че съм с два лийпа заради дисплазия през 2017 и 2018. Направо ще се побъркам, вече вървя към 18 гс, на преглед съм на 22-ри, ще питам за шийката, ама изпаднах отново в драма. Моля, за мнения. Благодаря!

# 185
Христос Воскресе! Да бъдем здрави, щастливи, добри и със спокоен дух Flowers Hibiscus

Karategirl, на мен ми се случи да не го усещам в четвъртък така, чак в петък вечерта се размърда. Случва се. Скоро четох в една от летните теми с термин юни-юли и там имаше коментари от подобен род, та се успокоих, че е нормално Purple Heart

И аз като вас забравям доста неща..

На първа страничка вижте каква информация липсва срещу вашия ник и може да изпратите.

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 19:05 от Jаsmin

# 186
Привет, мили дами! Аз пак изскачам с въпрос Simple Smile има ли някоя дама тука с лийп/лийтз? Аз туко що се замислих, четох нещо за някакви скрелажи и прочие, та изобщо не се сещам мойта проследяваща дали видя шийката, също така този на ранния скрининг не помня каза ли нещо за шийката? Иначе съм дала инфо на лекарката ми, че съм с два лийпа заради дисплазия през 2017 и 2018. Направо ще се побъркам, вече вървя към 18 гс, на преглед съм на 22-ри, ще питам за шийката, ама изпаднах отново в драма. Моля, за мнения. Благодаря!

Аз понеже имам доста контракции на 13 бях на преглед и ми я мери,каза че не трябва да е под 2. Моята беше 3,34 някъде

# 187

Аз понеже имам доста контракции на 13 бях на преглед и ми я мери,каза че не трябва да е под 2. Моята беше 3,34 някъде

Аз нямам контракции, или поне не съм разбрала да имам. Еми... ще чакам на 22-ри да ми я премерят и ако трябва нещо спешно да се реагира. Май така ще е... 🤞

# 188
  • Пловдив
Моята аг не ми е казвала кое колко е, само че всичко е ок. Даже като я питах колко грама е бебо отговора беше "не го тегля върви с 4 дни по-голямо". Гледам и да не задълбавам, за ФМ няма нещо което да иска да се гледа с приоритет и ми е спокойно. Започна ли да мисля за всеки грам и см ще се побъркам накрая. Ако аг не ви е казал че има проблем не се тревожете 🤗

# 189
Аз имам летз конизация. Правиха ми я 5 месеца, преди да забременея със сина ми. При тази процедура идеята е да не се скъсява много шийката, а само да се махне тъканта, която е съмнителна.
Вече зависи колко се е наложило при теб. Аз нямах нужда от серклаж. И не само това, а дори преносих.
Така че не се притеснявай, ако имаше скъсяване, досега да са ти казали. 22ри е след два дена, ще те погледат пак за спокойствие.

# 190
Момичета, относно движенията на бебета четох, че е много рано да се притесняваме ако не ги усещаме. Още са малки и могат да влезнат по-навътре и да не ги усещаме не, че не мърдат. Следенето на движенията е важно последните месеци, така че без тревоги ❤

# 191
Здравейте момичета, предипоследния преглед в 17 седм при АГ-то се обадих по-рано да питам дали да ходя предвид положението и ми каза да си взема направление за това, за да не плащам уж прегледа си. Отидох и си носех направлението (личната трудно ми го даде, но все пак ми каза че не трябва да плащам нито за изследвания, нито за видеозон) и АГ отново ми искаше 40 лв за прегледа с видеозон....Въпроса ми е това нормално ли е? Вие плащате ли си всеки път видеозона, аз досега всеки път съм си плащала. А и има ли момичета от Варна да споделят от кой доктор са доволни за проследяване на бременността?

# 192
  • Пловдив
Ако видеозона е 4Д е нормално да ви искат да го плащате. Аз съм плащала само за 4д, при аг по зк не плащам нищо /освен когато съм ходила на частно /

# 193
Аз също си плащам всеки път на обикновен ехограф. Даже при този, който ми води ЖК отидох за болничен и той вика дай да измерим шийката и накрая пак ми иска 40лв...

# 194
Видеозона си беше обикновен, не беше 4Д, но явно всеки път ще си плащам... А на първата Феталната морфология - 80 лв ми взе.
"Ако видеозона е 4Д е нормално да ви искат да го плащате. Аз съм плащала само за 4д, при аг по зк не плащам нищо /освен когато съм ходила на частно /"

Общи условия

Активация на акаунт