Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви преживявания споделят участниците във форума по отношение на бременността и усещанията на бебетата?
Какви са мненията за посещенията при зъболекар по време на бременност?
Кои са препоръчителните източници на информация за бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви преживявания споделят участниците във форума по отношение на бременността и усещанията на бебетата?
Участниците във форума обсъждат различни преживявания по време на бременност. Някои съобщават, че са усетили бебето си по-рано, докато други са го усетили по-късно. Някои изразяват притеснения относно усещанията си, като поставят под въпрос тяхната истинност. Други споделят проблеми със зъбите и изследвания, които са предприели, за да гарантират здравето си по време на бременността.
-
Какви са мненията за посещенията при зъболекар по време на бременност?
-
Кои са препоръчителните източници на информация за бременност?
Участниците споменават различни източници на информация за бременността. Те препоръчват уебсайтове като „whattoexpect.com“ и блогове, които предоставят информация и съвети за бременни жени. Освен това те споделят своя опит от Facebook групи, подчертавайки стойността на личните истории и съветите, които получават от тях.
-
Има ли налична информация за ЖК след Великден?
-
Как мога да проследя напредъка на бременността си, като отбелязвам всяка седмица с подходящ символ?
Не се отдавайте на черни мисли всичко е наред, АГ мисля че казват около 21г.с леки движения а ние колко по рано ги усетихме....
има ли някоя дама тука с лийп/лийтз? Аз туко що се замислих, четох нещо за някакви скрелажи и прочие, та изобщо не се сещам мойта проследяваща дали видя шийката, също така този на ранния скрининг не помня каза ли нещо за шийката? Иначе съм дала инфо на лекарката ми, че съм с два лийпа заради дисплазия през 2017 и 2018. Направо ще се побъркам, вече вървя към 18 гс, на преглед съм на 22-ри, ще питам за шийката, ама изпаднах отново в драма. Моля, за мнения. Благодаря!