Очакваме ритниче вече от СЕПТЕМВРИйското човече - Тема 4 (2020)

• 37 881
  • 713
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте! Да попитам момичетата от Варна, които ходят при др. Крумовски. Как се записва час при него и знаете ли каква е цената? Правилно разбирам, че ви обръща внимание и е добър лекар, нали? Идеята ми е, че аз съм при друг лекар на ЖК, но искам да ме наблюдават малко по-често и да е при друг лекар, тъй като съм с рискова бременност. Както и ако имате информация за други лекари, които следят бременност.

# 211
И аз си плащам ехографа. Безплатни се полагат 2 по ЗК за цялата бременност, но някои АГ си гледат всеки път бременните без да им вземат пари. Това вече си е до лекар.

Ние тези дни сме се отдали на релакс с МП. Сега си правим пържени картофи, че малко сме качили 😁 Но има време за разходки в топлите дни.

Направих си колаж и съм решила да си снимам корема всеки път, когато вляза е нов месец 💞 Още е мини, но имам +2кг. За сметка на това много смешно се вижда къде ми издува корема бебчо.. Охх. Дано всичко да е наред при всички нас. Много хубав период е бременността 💞💖
Скрит текст:

# 212
Здравейте,благодаря ви за подкрепата. Явно бебка наистина се е била сгушила някъде навътре,вече пак си я усещам ритка си ме абее мнгоо съм щастлива 😄 на мен АГ днес ми писа,че имам запазен час за ЖК.

# 213
Здравейте! Да попитам момичетата от Варна, които ходят при др. Крумовски. Как се записва час при него и знаете ли каква е цената? Правилно разбирам, че ви обръща внимание и е добър лекар, нали? Идеята ми е, че аз съм при друг лекар на ЖК, но искам да ме наблюдават малко по-често и да е при друг лекар, тъй като съм с рискова бременност. Както и ако имате информация за други лекари, които следят бременност.
Час може да си запазиш като звъннеш на регистратура. За цена несъм сигурна мисля че е около 40 или 50 лв, но пак може да питаш на регистратура.

# 214
През първата си бременност в България ходех при моята АГ д-р Тихомирова в София, жената всеки път ме гледаше на ехограф и ми пускаше болнични от началото до края (в началото бях с проблемна бременност) Не съм платила 1ст. нито за прегледи, нито потребителски такси, нито за комисия и тн.. Тя на бременни не взимати такси и пари (тези които са с направление). Останах с много добри впечетления от много години ходим и аз и майка ми при нея. Сега в чужбина до 13гс си плащахме всичко, защото до 13гс не те водят по бременност, вече не плащаме нищо и всичко ни е покрито от изследвания и прегледи до раждане.

# 215
  • Пловдив
Идвам с един въпрос към тези които пият магнерот, миналата седмица го започнах 3х2, но на опаковката пише след това да се продължи 3х1,та се чудя на своя глава дали да го намаля.

# 216
  • Варна
Както е писала Цеци час можеш да си запишеш на регистратурата на Санита. Мисля, че 50 лв струва прегледа с по-хубавия ехограф (4 д мисля), за другия не знам. Както казах със сигурност ще има и по-препоръчвани АГ във Варна особено ако имаш някакъв проблем, но аз съм доволна от този като отношение и не съм се интересувала. Чувала съм за Дюлгерова, мисля че работи само на частно.

# 217
Момичета, не мога да ви настигна! Пиша сигурно по един коментар на тема, всеки път съм мнооого назад Grinning
Вече съм 21-ва седмица, след 2 дни започвам 22-ра. Другата седмица влизам в 6-ти месец, мноооого е странно! Коремът ми е доста пораснал, бебето си го усещам редовно.
Жасмин, ако не си ме включила в отбора на момчетата, можеш да ме включиш. 100%-ов мъж е нашият Grinning Преди горе долу 2 седмици бях на фетална морфология, развива си се добре бебето и е много активно.
Василева, на мен ми предписаха 2х2 магнерот.Според мен не го намаляй без да е казал лекар.

# 218
Момичета някоя от вас вчера спомена на д-р Цонев. Пращат ме при него за фетална. Но нито знам къде преглежда, нито телефон, нито пък цената за фетална. Може ли някоя от вас да сподели повечко за него

# 219
Момичета някоя от вас вчера спомена на д-р Цонев. Пращат ме при него за фетална. Но нито знам къде преглежда, нито телефон, нито пък цената за фетална. Може ли някоя от вас да сподели повечко за него

Ако става въпрос за др. Цонев за гр. Варна. Той прави ФМ в клиника Темелков. Прегледа мисля, че е 80 лв., но можеш да звъннеш на регистратура на клиниката, те ще ти обяснят по-точно. Намира се на Лятно кино Тракия и се записва час по телефона. Аз си правих ФМ при проф. Балев, който също прави ФМ в тази клиника.

# 220
И при Балев ли е същата цената

# 221
Аз споменах др Цонев, но др Атанас Цонев е акушер гинеколог в МД, а този Д-р Цонев, при който те изпращат е за ФМ и преглежда в клиника Темелков.

Исках да питам някоя от вас има ли списък с необходимите покупки за посрещане на бебче? Мисля, че вече е време да започна да се ориентирам с покупките или поне да ги набележа.

# 222
BettyBe аз си свалих списък от интернет. В различните магазини има различни списъци. Може да  има доста излишни неща в тях, но за такива, като мен, на които им е първо детенце си е добър ориентир Simple Smile
Аз мисля да се водя от този на вис виталис.
https://visvitalisbg.com/page/spisuk-za-novorodeno-bebe-pazaruva … -maikata-i-bebeto

# 223
Благодаря ти Bobolinka! Тъй като и за мен е първо бебче искам да съм подготвена и да обмисля покупките от рано. А и също като имам списък ще мога като обсъждаме покупки да преценявам дали ще имам нужда или не от него.

За мен е голяма чуденка и какви дрешки ще ми трябват - с къс ръкав, с дълъг? Размери? Бебетата се обличали с два ката дрехи, най вероятно за края на Август ще е добре да има боди с къс ръкав и отгоре блузка с дълъг. Наистина съм в голяма чуденка как трябва да се облече бебчето за да му е комфортно.

# 224
За размери аз лично няма да взимам най - малките, защото вече купих едно комплектче, което вероятно няма и да му стане. Иначе за това, дали ще е къс и дълъг ръкав и аз съм в голямо чудене, дано да се включат и мами с опит Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт