Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 63

• 14 290
  • 761
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ааа добре, не съм те разбрала Simple Smile
Аз залагам на сериозен скандал между Марио и Зорница.
Когато ХХ дърпа Юлия до колата, Марио ми изглежда като буреносен облак в колата. Малката гад може да го ядоса, но не чак толкова.
И какво, значи имаме 3 вечерни сцени, така ли? Или не са догледали какво и как са снимали Simple Smile

# 301
Роси, правилно ли те разбирам, че Зорница и Марио ще се скарат и впоследствие Марио ще удари ХХ?

И според мен ще се сдърпат сериозно. От една страна Марио е като цяло изнервен и малко му трябва, от друга страна Зорница не вярвам да приеме “агресията” спокойно. Понякога обаче, такива ситуации помагат да се изпусне напрежението и да се сложат картите на масата. Та дано ултимативно да е за добро.

# 302
Аз така виждам нещата - Зорница и Марио ще се скарат навън,защото ги виждамe да спорят,  той ще се качи в колата, Зорница ще тръгне да се прибира пеша и  в този момент излиза от билницата Гринч, ще се разменят реплики между тях и г-н Сърдит ще му падне пердето и ще го фрасне, защото му развали ваканцията Joy

# 303
И аз мисля като Майчето, но след ударът Зорница ще се прибере с Марио ☺

# 304
Да, и според мен ще има нов спор между Зорница и Гринчи и Марио вече няма да издържи 😁

Ох това ми напомня една сцена в Анатомията, дето един пациент буйстваше и не можеха да го укротят. И идва Хънт и казва на санитария - обади се в операционната, че караме пациент със счупена челюст. Санитарят му вика-ама то няма такъв. И Хънт - ще има. И отиде и му фрасна един в мутрата на пациента 😂😂 После чинно си го заши 🤣

# 305
Е НЕ!!!! НЕ!
Онези шматки от ФБ ще се окажат прави ли????
Направо ми скапаха цялата приятна емоция от днес с това промо. Не знам дали ще мога да го гледам това Sad

# 306
  • София
Не,
Това трябва да е номер, абсурд е

# 307
Дано е номер. Такава отврат и аз няма да мога да гледам. А Зорница да падне толкова ниско...нее

# 308
Принципно тук въпросът е възможно ли е Зорница да изчака до такава степен от това, че Марио къса с нея, че да се самонакаже като преспи с тоя боклук. Което обаче ще означава, че лелите ще са познали, а аз отказвам да гледам такава евтина бълвоч. Та да видим...

# 309
Aре стига бе, Апостолова официално стигна дъното. И Марио, и Зорница нещо изтрещяха. Единият ще къса с другия, после пък вторият ще изневерява, оффф... Много се надявам да е някаква заблуда това и да не се окаже като асансьора с Банков, в противен случай гаранция, че бебето ще е на Гринчи и ще е ужасно плоско.

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 21:06 от yanitsa.s

# 310
  • София
Хора, моля ви, всичко това трябва да е цирк. Та те до предния ден бяха щастливи обичащи се, защо М ще скъса с нея

# 311
Роси, виж промото, има го в нова. Изобщо не мисля, че е номер. Зорница ще загуби смисъл в живота си, щото Марио я е зарязал и ще го направи нарочно, точно с тоя, дето не понася. И после ще има - ми аз съм бременна ама не знам от кого е, ама аз Зорнице те обичам и не ме интересува, това е нашето дете. Ще повърна.

# 312
Ох, не знам дали на Mарио му е прищракало или също е в играта, но Зорница с Хх е пълен абсурд, това трябва да е стопроцентов номер.

# 313
Моски, сори ама от това 🤮.
Значи промо няма да гледам. Остава до вторник да реша искам ли изобщо нататък да гледам.

# 314
Роси, виж промото, има го в нова. Изобщо не мисля, че е номер. Зорница ще загуби смисъл в живота си, щото Марио я е зарязал и ще го направи нарочно, точно с тоя, дето не понася. И после ще има - ми аз съм бременна ама не знам от кого е, ама аз Зорнице те обичам и не ме интересува, това е нашето дете. Ще повърна.
Scream Scream

Общи условия

Активация на акаунт