Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 63

• 14 282
  • 761
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Отказвам да го повярвам.
Това е такава гавра. Май днес приключих, пълна помия.

# 316
И аз така.. дори не съм видяла промото...

# 317
Хора, моля ви, всичко това трябва да е цирк. Та те до предния ден бяха щастливи обичащи се, защо М ще скъса с нея
Именно! Нито Марио, нито нея разбирам. Бе боже, тя Зорница не се поддаде да преспи с Банков, когато имаше толкова възможности докато той беше около нея, та сега с този ли?!? Хич не ми се иска да е вярно това.

# 318
Току що мина кратко промо.
Хх я целува Worried

# 319
Сега мина и кратко промо. Гринчи я е натиснал на стената и, как да ви кажа, Зорница изглежда като да е решила да се остави да бъде употребена от тоя... Просто нямам думи. Евентуално има някъде около половин процент тя да се осъзнае и да се спре, но не го вярвам.

# 320
  • София
Хмм, ами аз приключих май. Значи вс е пак Зорница ще забременее от ХХ. Нищо по долно и гнусно не можех да си представя.

# 321
Не ми се коментира изобщо.
Това е някакво пълно безумие.
Номер, отмъщение, емоционален срив...........

Много малка част от мен още вярва на Зорница, че няма да допусне това с ХХ!!!!!!!!!!!!!!!

# 322
Е, не, не....Това просто минава всякакви граници...Колко кратка беше радостта ни след чудния юмрук на Марио! Все едно ни заляха с леден душ!

# 323
  • варна
Не, отказвам да го приема! Не може да е това!
Как ще дочакам вторник?

# 324
Роси, даже и да се окаже, че по някакво чудо е от Mарио и се разбере по-нататък, пак е супер гнусно. Потресена съм и все още отказвам да повярвам, че са способни да пробутват подобни извращения.

# 325
И аз приключих. Помия.

Само едно ме човърка - Диана какво толкова се вълнува на такава гнусотия 🤔

# 326
Роси, даже и да се окаже, че по някакво чудо е от Mарио и се разбере по-нататък, пак е супер гнусно. Потресена съм и все още отказвам да повярвам, че са способни да пробутват подобни извращения.
А според мен, за да има повече драма ще се окаже накрая, че е на Марио, но първо ще си скубят косите 9 месеца от кого е.

# 327
А според мен, за да има повече драма ще се окаже накрая, че е на Марио, но първо ще си скубят косите 9 месеца от кого е.
E, и, това трябва да го броим за хепиенд ли? Пълна помия.

# 328
  • София
Гнусно и долнопробно. Това е.
Ето какво е било решаващото за Зорница в следващата седмица. Гадими се от такава долнопробна история.

# 329
Извънредно положение, дистанция....мдааа.
Диана ако ще помага за отборния дух сега е момента.

Общи условия

Активация на акаунт