Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 63

• 14 276
  • 761
  •   1
Отговори
# 330
E, и, това трябва да го броим за хепиенд ли? Пълна помия.
Абсолютно не! Изневяра има, без значение дали е на Марио или на онзи. То дори и Зорница да спре навреме и да не преспи с тая гад, само фактът, че е решила да го направи я праща към дъното директно.

# 331
  • варна
Оф, от друга страна като се замисля, може и да е възможна тая гадост. И ще стане една! Ето ти възможност за сценаристите да продължават да ни ходят по нервите! Идиоти!
Пък и в промото на сезона Хаджихристев
беше този който и подаде теста на Зорница. Е може ли такова нещо?  След като Зорница избяга от сватбата, не гледах целия следващ сезон и сега пак ли?
Що ли не го зарежа тоя филм и да си чета книжките и да не се нервирам за глупости? И без това съм ги натрупала да чакат ред...

# 332
Дори и накрая пак да са заедно, дори и Зорница да забременее от Марио, ако преспи с тоя, просто ще бъдат като всички останали - Мазови, Захариеви.
Принципно да преспи с някого щото е наранена и зарязана, мога да го приема. Обаче баш с тоя гнусар.... И освен това момент в който се чудиш кой е бащата ми се струва адски нечистоплътен. И после както и да им развият историята, това ще е абсолютно недопустимо.

Албена, в промото й го взе от ръцете и го хвърли.

# 333
Не знам кое налага показването на тая помия в сериала - пренаписването на сценария заради короната ли, ние ли не сме схванали добре скрития замисъл в промото за сезона, който явно не е бил това, което сме си мислили и сме се объркали...просто нямам идея.

# 334
  • София
Ех, не ни оставиха да се порадваме на Шамара на Марио - поне да не бяха дали тази част в промото!
Във вторник ще чакам Mari_Mar да качи линк и ще преценя дали да гледам въобще. Това ще бие по гадост 6-ти.
Ще приключа въобще с българските сериали.

Аз Боянова  не можах да възприема, та камо ли Огнянова...

Момичета, някоя от вас  би ли се почувствала привлечена от такъв тип?

Оволацията е 3 дни - първият в спалнята, вторият - СПАто, третият - Шамара. / не че сценаристите разбират от проста математика /....

# 335
Май твърде много повярвахме, че Апостолова не е чак толкова зле. А тя продължава да следва максимата - плосък сеир до дупка. И всичко е такова каквото изглежда.

Жалко за проблясъците. Жалко за Марио.

А Зорница признавам ме заблуди. А сега ще й отнеме няколко часа да се метне на пикльото.

# 336
  • София
Това няма никакво значение. Ако Зорница преспи с ХХ това ще е краят на Марио и Зорница, дори и тя да е бременна от него.

Аз продължавам да не разбирам какво ще накара Марио да скъса с нея. Просто не мога да си представя какво ще е.

# 337
Благородната му тъпота, Роси 😁
Не може да понесе оптимизма на Зорница не може да понесе, че тя ще продължи да се надява, а той е неспособен в неговите очи да я направи щастлива и ще я освободи от себе си. С което пък ще я нарани безкрайно.

# 338
  • София
Чакай, Моски, това го минахме, беше на басейна. Обещаха си че не искат дете. На следващия ден си е съвсем ОК. Тази причина не ми е задоволителна.

# 339
Пак ли ще съм глупачката повярвала в нещо хубаво.

Къде отиде тази обич, която демонстрираше Зорница, толкова лесно ли изчезна за часове след поредния опит на Марио да я остави, за да бъде щастлива, защото вярва, че заслужава да бъде майка.

И да, това е просто сериал, но има и образи с характери и си вървят в някакви линии и можеш да очакваш някакво развитие. Но това е просто дъно, ако се случи. Толкова низко от страна на сценаристите.

И не приемам бременност от ХХ.

# 340
Изобщо не ме интересува дали е Хх или някой друг. Hе може на мига да се утешава, самонаказва или наказва Mарио с това, след всичко, което уж видяхме като отношения и разбиране между тях. Oк, приемам, че смазани и двамата, но това е абсолютно дъно. Mожеше Зорница да страда по друг начин.

# 341
Аз съм съгласна с вас напълно по всички точки.

Нооо, след първоначалния шок смятам да вярвам в Зорница до вторник поне Joy

# 342
Нооо, след първоначалния шок смятам да вярвам в Зорница до вторник поне Joy

И аз, но % е малък.
Ако беше Марио, % ще ще да е в пъти по-голям Simple Smile

# 343
  • София
Моски, хайде, ела в моя отбор. Заради Марио имам нужда да вярвам, че ни пързалят, че има нещо, което не виждаме и не разбираме.
Майка му стара, не може след всичко да гледаме как подлеца ХХ слага поредната звезда на пагона. Абсурд е.

# 344
Heщо се е случило, за да се разклати Mарио допълнително и да изпляска тази глупост. Mъжът от промото в склада е той, нали? Hо това не оправдава Зорница, ако наистина ще гледаме това, което видяхме в промото.

Общи условия

Активация на акаунт