Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 63

• 14 237
  • 761
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Доци и на мен ми се стори много подобно на Анатомията. Дяволът обаче е в детсйлите и ако там е логично и няма нищо грозно, то това тук е гавра с образа на Зорница.

# 451
Ама идиотията на Мазов си е типично в негов стил. Просто Марио и Зорница не са на такава плоскост.

Мне, аз финално излизам със становище, че Зорница ще му размаха кокала под носа и след това ще си го дръпне и ще го остави да се гърчи в предсмъртни мъки Joy
Mоски, пита се, обаче, защо? По какъв начин ще пострада ХХ? Kакво според теб е замислила Зорница?

# 452
Злати, може би да стъпче мъжкото му его, а то няма да е трудно, защото в момента особено е огромно Grinning

# 453
  • София
Злари единствения вариант е да срита ХХ в топките. Не мисля, че би направила друго.

# 454
Mайче, спокойно може да му тъпче егото и в работата, все пак й е подчинен. C това ще има по-голям успех.

# 455
  • София
Майче, в тази посока може да му дава аванси и да се отдръпва, докато не хлътне или по-скоро амбицира, защото нарцис не може да се влюби в друг, освен себе си. Wink

# 456
  • София
О не, не мога да повярвам, че Зорница ще играе подобни игрички. Или ще постави гадината намясто още там, като му смачка мъжеството или ще стигне дъното и аз ще забравя за нея.

# 457
Злати, според мен Зорница ще изпрати посланието - получи всичко, което искаше, но мен няма да имаш никога, а много ще ме искаш. В работата Тасев й отряза крилата.

# 458
  • София
Злати, според мен Зорница ще изпрати посланието - получи всичко, което искаше, но мен няма да имаш никога, а много ще ме искаш. В работата Тасев й отряза крилата.

Моски, обясни по-подробно, моля.

# 459
Зорница търпи лекето цял сезон. Факт е, че тя се наби на него, ама отде да знае, че е такова заразно зло. ХъХъ става все по-нагъл и самонадеян и получава абсолютно всичко, което поиска. И на никого в тази болница не му пука за Зорница. Освен на Марио, ама той каквото можа, направи - фрасна го. Оттам нататък Гринч си разиграва коня както си поиска. Наков я заряза, Тасев я заряза. Тя буквално е безсилна срещу него. Какво може да му направи в работата? Не може да го уволни, защото Тасев му е зад гърба. Авторитета й като шеф е нулев, защото той е твърде нагъл да се впечатлява от йерархия. В работен план тя е напълно безсилна.
В личен план Гринч винаги я е харесвал и й се възхищава като лекар, нищо че се прави на идиот. Освен това да сложи на кръста си трофея Зорница, ехей, какъв живот ще настане. Тя няма просто да му каже, че няма да я има, щото това няма да го впечатли, той даже не знае, че я иска. Но ще отиде при него и ще го накара да я поиска и след това ще му каже, че това никога няма да го има. И той просто ще се дразни, че иска нещо, а не може да го получи. Не би било много зряло от нейна страна но тя вече е отчаяна достатъчно. Алтернативата е да иска да прави секс с него, която не мога да асимилирам Joy

# 460
Аз пък мисля, че ще спи с него. Без никаква логика да вкарвам защо и как. Просто ще спи с него. Давам две близалки, че ще стане Animal Joy Cat

# 461
Колкото и да мисля, просто не мога да го приема, че Зорница доброволно ще отиде при него и ще го съблазни.......

Този сезон използваха в една от сериите, реално какво искат да направят героите, но всъщност беше съвсем друго. А и нали епизодът ще е за мъжете.
Защо да не заложим пак на този похват 🤗🤗🤗
А във вторник ще съм глупачка номер 1!!

# 462
Ще умра от смях, ако се окаже че  Зорница влиза при него и той започва да си фантазира, докато тя стои и го гледа мрачно 😂😂😂

Доци, не се приема твоето твърдение 😜

# 463
  • София
Аз пък мисля, че ще спи с него. Без никаква логика да вкарвам защо и как. Просто ще спи с него. Давам две близалки, че ще стане Animal Joy Cat

Доци, бре, кажи после какво. ХХ я тръшва на стената, изч**ва я (щото ще е точно това) и на другия ден какво се случва? Стават най добри приятели, спят си заедно, малкият става бял и добър и не я унижава повече, Зорница се връща при Марио и го моли да и прости и да си отгледат заедно бебето от ХХ. Брррр, потрисам се само при мисълта за подобна нечистоплътна история.

# 464
Цял сезон отношенията им лъхат точно на това, че те ще спят един с друг. Винаги става така Animal Joy Cat Малко филми ли сме гледали? Даже ще си оставят и за другия сезон да има, че тук драмите се развиват бавно. Тя ще е бременна, Марио ще е сърдит, после ще каже обичам те и дори да не е мое, искам да сме заедно, ние ще примираме. Класика! Това е сапунен сериал, не търся логичност в него вече отдавна. Animal Smiley Cat
Роси, после как какво? Ще чакаме гнусльото да стане добър, да съжалява, да започне да помага на всички, защото е осъзнал колко лошо се държи с колеги и пациенти. Animal Smiley Cat

Общи условия

Активация на акаунт