Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 63

• 14 235
  • 761
  •   1
Отговори
# 465
Доци, ще ти простя поста, защото вече не гледаш внимателно сериала 😂😂😂

# 466
  • София
Цял сезон отношенията им лъхат точно на това, че те ще спят един с друг. Винаги става така Animal Joy Cat Малко филми ли сме гледали? Даже ще си оставят и за другия сезон да има, че тук драмите се развиват бавно. Тя ще е бременна, Марио ще е сърдит, после ще каже обичам те и дори да не е мое, искам да сме заедно, ние ще примираме. Класика! Това е сапунен сериал, не търся логичност в него вече отдавна. Animal Smiley Cat
Роси, после как какво? Ще чакаме гнусльото да стане добър, да съжалява, да започне да помага на всички, защото е осъзнал колко лошо се държи с колеги и пациенти. Animal Smiley Cat

Без мен, аз такъв бълвоч няма да гледам. Дори и Велислав да продължи да участва.

# 467
Ако  сериалът продължи по сценария на Доци , Велислав може да продължи да си участва  заради  финансовия стимул , но аз няма да имам  никакъв мотив да продължавам да се изтезавам .
Може би е много мило той пак да си я поиска бременна от друг , но  по моите критерии това не е приемливо /и то точно от  онзи клоун/ .
Вече започва  адски да ме дразни  това съсипване на изградени  образи и не виждам защо да продължавам да си го причинявам .
В живота си късам  връзките с хора за много по-малко . Този сериал вече  не ме радва и развлича .

# 468
А добре де, аз друго се чудя. Тези лекари като спят с който им падне, не вземат ли предпазни мерки? В смисъл, ако за момент допуснем, че го направят, ми Зорница некво елементарно чувство за самосъхранение няма ли? Или поне малката гад? Как става тая работа случаен секс и после бременност. Че аз ако съм на мястото на Марио най-малкото за да не ми предаде някой вирус няма да я погледна Joy

# 469
Прираста на населението е важен! Те работят за прираста! Освен това кондомите пари струват, Захариев не дава вече от безплатните мостри (само за пациенти били), а Тасев им е отрязал ДМС-тата

# 470
Тя Зорница и ДМС няма.. Joy

# 471
Именно....от ваучерите за храна дава на ХХ, че няма как да му дава ДМС-то, дето го няма.
Откъде за презервативи? Тя онази почивка в спа-то е с пари, а Марио, както добре помним, пари за хотел НЕ ДА-ВА! Joy

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 19:52 от Donna Paulsen

# 472
  • София
ДМС ? Огнянова вече няма смисъл да си дава своето на Гадината Stuck Out Tongue Winking Eye Това го правеше по собствено желание. За какво да го прави?

# 473
Дами, аз в съседната тема писах, но ме осени прозрение и стигнах до извода, че Зорница ще прави секс с малката гад. Уведомявам ви, за да свикнете с мисълта до вторник 😂😂😂

# 474
Давай сега, Моски и кажи защо Simple Smile
Иначе и аз мисля, че ще спи, колкото и да е възмутително..

# 475
# 476
# 477
Ахаххаха Доне, благодаря ти за тия гифчета, това второто ми е любимо Heart Eyes

# 478
# 479
Аааа, не, не, не и малката Гнида да спечели пак. Голяма несправедливост ще е!

Общи условия

Активация на акаунт