Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 63

• 14 255
  • 761
  •   1
Отговори
# 435
Откъде знаем, че го обича и как този акт би бил израз на любов?
Обещах си да не паля кладата, поне засега, затова няма да влизам в детайли на какво е израз акта.

А че обича Марио, Зорница си показваше в последните епизоди. Вярно “безрезервната” й обич и подкрепа май ще трае едва 3 епизода 🤔.

# 436
Мне, сега гледах сцените в началото и края - копеле, малката гадина и други мили обръщения от страна на Зорница. И да спи с него? Абсурд. Разбира се винаги може да се окаже, че страда от тежка шизофрения Joy

# 437
  • София
Абе, дайте друг ъгъл - Марио как си представя да не е със Зорница и да работят в една болница? Той съвсем ще се побърка. А тя, като го познава, може да се ядоса малко, но няма да му се върже, та чак да прави глупости. Миналият сезон колко време търпеливо го чака “ да скочи”, да бъдат “само приятели” и т.н. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 438
Bella ciao ciao ciao! Heart EyesHeart Eyes
Еми някои хора ги бива Simple Smile

# 439
Всъщност, Марио не къса с нея, казва й да си дадат малко почивка. И я пита какво ще каже по този въпрос, така че да речем, че двамата ще се разберат, няма да е едностранно. И тогава концепцията на промото леко може да се промени. Grinning

# 440
И те да минат на отворена връзка ли????

# 441
  • София
И те да минат на отворена връзка ли????
След думите на Марио в операционната ли? Невъзможно.

Аз отказвам да повярвам, че след болестта на Марио и това ще му се случи. Той си пое дозата нещастие и мъкама.
За това очаквам да има друго обяснение поведението на Зорница.

# 442
Аз цялостната картинка не мога да проумея. 30 епизода на тема Зорница и Марио много искат дете. Всякакви послания в тази посока. Проблемът на Марио и всичко което се изговори след това. И после за час-два Зорница се отчайва и си ляга с първия срещнат (и това е меко казано). 
Не ми се връзва.

# 443
Дрийми, точно защото не се връзва, не мога да си представя, че е така. При положение, че той я пита да си вземат малко почивка, тя може да не реагира чак така отчаяно. Освен това сцената когато й го казва не е пълна. Тоест той не го казва и изчезва. Тоест ние не знаем Зорница какво ще направи и как ще реагира. И е възможно Зорница просто да е кисела заради хъхъ и да се саморазправи с него. Щото чак пък чавка да й е изпила акъла... Аз си мислех при първото гледане снощи, че нали, тя е отчаяна и тн. Обаче Зорница познава добре Марио, би трябвало да не приеме толкова навътре неговата безумна идея.

# 444
От промото, за кратко дават склада и там са Марио и Зорница(заради розовия екип) и нещо като аквариумче, кръгло, се чупи.
В операционната това, което разбирам е, че тя говори за гадината, защото казва за отмъщение и т.н., нищо чудно да се опита да си и го върне за ЕК.
На това, което показа Дона, той се накланя към нея, тя си извърта глвата настрани и той понечва да разкопчава роклята й.
Най се дразня, че  не мога да намеря проклетата логика затова във фитнеса. Силно се надявам отмъстителното женско в нея, а всяка от нас знае, че можем да сме много гадни,  да проговори и да си го върне тъпкано на Гринч! Просто някай трябва да го приземи това л**но!

# 445
И аз мисля, прехвърлям, търся някаква сламка, но уви главата ми не може да го асимилира.
Вярвам още, че има шанс това да е провокация, да е сън, мираж на ХХ, той нали е вече новият БОГ, със сигурност ще търси отмъщение към Марио....
Да е номер от страна на Зорница....
Но ако е истина просто никаква логика не мога да намеря, освен че заради съкращаването на епизодите всичко е на макс, но пък се чудя ЗАЩО не отрязоха безрезервната обич на МиЗ, а би се получило, че Зорниза не може да приеме проблемът - ок.

А относно промото с М - аз го разбирам, че кратката почивка е била грешка, той е грешка за нея и я пуска.....

Но за какво беше всичко това, което видя Марио за ХХ и Юлия, чу разговора.....
И той изтърпя много заради него....

Куп въпроси без отговор????

# 446
Вие хубаво имате вяра в Зорница, а в Милошевица имате ли? Animal Joy Cat Някой май Пак много е гледал Анатомията Animal Smile Cat

# 447
Доци, аз имам! Милошевица има странни идеи, но обичайно има концепция.

# 448
  • София
Няма абсолютно никаква житейска и сюжетна логика, но след гаврата с Мазови / Лора искаше секс, а Мазов - уморен, после изведнъж много загорял ?!/, всичко може да се очаква от извратените мозъци на сценаристите Imp

# 449
Ама идиотията на Мазов си е типично в негов стил. Просто Марио и Зорница не са на такава плоскост.

Мне, аз финално излизам със становище, че Зорница ще му размаха кокала под носа и след това ще си го дръпне и ще го остави да се гърчи в предсмъртни мъки Joy

Общи условия

Активация на акаунт