Клиника Адела Фертилити - тема на надеждата 10

• 30 489
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
Милото, браво радвам се за теб.
Момичета имате ли идея тези пациентки, които са за стимулация на овулация само, кога ги викат на прегледи - сутрин когато е лудницата или следобяд? Другото което се помъчих сама да открия, но не успях е клиниката имаше ли лятна ваканция. Нещо ми се върти в главата,че не работеха Август, но не помня точно.

# 451
goldfinch, би трябвало да е сутрин с всички останали в процедура. Макар че то вече е образно казано сутрин, защото прегледите редовно продължават до ранния следобед. Иначе обикновено почиваха август за две седмици всички. Миналото лято обаче се редуваха и нямаше такова нещо. Това лято предвид пандемията до някъде е редно да няма отпуски, но си зависи от тях така или иначе. Обикновено юли става ясно.

# 452
Милото, браво радвам се за теб.
Момичета имате ли идея тези пациентки, които са за стимулация на овулация само, кога ги викат на прегледи - сутрин когато е лудницата или следобяд? Другото което се помъчих сама да открия, но не успях е клиниката имаше ли лятна ваканция. Нещо ми се върти в главата,че не работеха Август, но не помня точно.
По-миналата година имаха една или две седмици отпуска (клиниката беше затворена), а миналата година се заместваха и не затвориха.

# 453
Благодаря момичета. Ще се наложи да говоря на работата за отсъствията ми затова искам да се ориентирам горе долу, за да обмисля всички варианти Simple SmileОнзи ден часа ми беше за следобяд и влязох с точност до минута, но знам че това си е изключение от всякъде.

# 454
Много е относително, така че бъди готова на всякакви варианти и време на чакане. Всеки ден си е за себе си. Обикновено понеделниците и петъците са по-натоварени. Скоро ще стане и още запълнен графика, защото много пациенти до този момент бяха принудени да чакат. С две думи няма да е типичният летен период.

# 455
Goldfinch, аз съм в стимулация и ходя сутрин в 8 за хормони, първия път си тръгнах в 14 и нещо, а вчера в 12 и нещо.....
казах на шефа ми, защото няма как да отстъстваше от работа по толкова часа (работя си от вкъщи, но все пак...), а и не знам, в кои дни ще ме викат...
успех

# 456
Знам че е сложно с чакането. Аз и преди съм ходела по репродуктивно клиники, но тогава не съм давала отчет на шефовете, защото беше на друго място, организацията е различна и чакането беше доста по ограничено .Затова тук съм се настроила предварително,че ще е така и в движение ще решавам какво да правя, защото човек по един начин си го представя , накрая излиза друго...
Аз поне работя в София.Мога да правя някакви отскачания до работата и да се връщам, ако трябва да се чака с часове, мога да говоря да  наваксвам с хоум офис, ще видим.
Искам само да кажа, че се възхищавам на момичетата от далечни дестинации за упоритостта и търпението им, защото са поставени в много по сложна ситуация от столичани и работещите в София.

# 457
Информацията от Цвети е, че няма да затварят лятото и няма да почиват.

# 458
Момичета, а резултатите от разширена спермограма за колко време излизат?Мъжа ми трябваше да ходи утре, но го схвана кръста и трябваше да се наблъска с лекарства Confused Ще трябва да записвам нов час.

# 459
Ние сме пускали няколко и излизат горе долу за два работни дни.

Момичета, а резултатите от разширена спермограма за колко време излизат?Мъжа ми трябваше да ходи утре, но го схвана кръста и трябваше да се наблъска с лекарства Confused Ще трябва да записвам нов час.

# 460
Момичета , вече правят ли свежи трансфери ? Миналата седмица звънях на регистратура , за да не досаждам на акушерките , но нямаха инфо ...

# 461
Да, разрешени са. Вчера говорих с Цвети на място и каза, че вече правят.

Момичета , вече правят ли свежи трансфери ? Миналата седмица звънях на регистратура , за да не досаждам на акушерките , но нямаха инфо ...

# 462
Всичко е официално разрешено от 14ти.

# 463
Здравейте, момичета. На 12.05 ми беше хистероскопията при доктор Калчев. Но все още имам леко кървене.Бях на регулон и чакам да ми дойде цикъла, но като кървя как да разбера дали е цикъл или не. При вас как беше, колко дни имахте кървене след процедурата ? Много ви благодаря.

# 464
koketka_883, на кой ден от цикъла ти беше операцията? Пиеш ли още регулон? Нормално е да кървиш. Зависи какво е пипано. Дори и нищо да не е, може да кървиш от надраскването на лигавицата почти до цикъл.

Общи условия

Активация на акаунт