С какво ви дразнят мъжете /тема №4/

• 34 657
  • 764
  •   1
Отговори
# 645
  • софия
Ходихме по магазините да си купим дрехи за кръщенето на бебчо, роклята добре ама обувките...едни грозни,бабешки...ужас на ужасите..та не можах да харесам нищо, а Пиротска вече не е улицата с обувките определено, доста магазини вече са за друго..

# 646
  • София

Ти как точно си представяше, че се обсъждат такива неща с партньора? Мъжът поглежда жена си със свенлив поглед и пита " Миличка, котенце, слънчице! ААА.... Такова.... Може ли да си сменя мотора? Моля те, моля те! "😂

Аха. Особено като попрочетох темата. Laughing

# 647
Навил се бил ти да си продадеш имота. Може би искаш да кажеш, че те е подкрепил, съвсем друг смисъл носи това.
Помня една тема за делене на имущество, придобито преди брака, между две сестри. Там повечето жени бяха категорични, че мъжете нямат думата. Обаче е много възможно да държат те да бъдат запитани по всякакви въпроси и покупко-продажби.
Simple Smile
Да, може би подкрепил беше по-подходяща дума. Но също така аз много държа на неговото мнение, както и той на моето и не бих направила такава голяма стъпка без да сме на едно мнение. А и промяната засяга цялото ни семейство. Става дума за покупка на парцел и строеж на къща. В последствие решихме, че ще го направим с общи средства и ще бъде и на двама ни. Във всеки един етап се допитваме един до друг. Никой не вземаше решение без другия. Заедно избирахме парцела, архитекта, подробностите по проекта. Допитваме се даже до детето. Нали сме едно семейство.

Онзи, не сме толкова страшни жените. Просто явно говорим на различни езици, а всъщност казваме едно и също. Между това, което си направил ти и това, което предлага Чайчо има цяла вселена.

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 20:50 от _limonche_

# 648
Онзи, хоби ти е, имаш финансова възможност, не ощетяваш семейството си, купуваш го. Какво се опитваш да докажеш, не разбрах. Казусът беше, ако с тази покупка дърпаш семейството назад, редно ли е да го обсъдиш с половинката и да чуеш и нейните доводи защо е против.
Ти още в началото си показал, че моторите са ти страст, дори имаш такъв. Понякога го сменяш с друг, както последния път си направил. Обадил си ѝ се минути преди "сделката", да посрещне човека. След като се интересуваш от мотори, купуваш и после ги сменяш, жена ти не е изненадана от поредната покупка. В една тема потребителка сподели, че мъжът ѝ на всеки 5-6 месеца сменя колата, страст му били. Е, мислиш ли, че той я уведомява всеки път или пък тя прави скандал при всяка покупка? На него това му е ежедневие дет' се вика, няма нищо изненадващо. Друго се имаше предвид при "спора с мотора", но кой разбрал, разбрал.

# 649
Друго се имаше предвид, но човекът реши да се похвали. Може пък някоя гладна бг-мама да му пише на лични, целево.

# 650
“Дърпаш семейството назад” - тва е тема за хабилитационен труд.
Уважаеми дами, просто е. Подбирайте осторожно, щото като гледам - за повечето от вас бракът е капан.

# 651
Голямо сравнение, няма що! Маникюр срещу мотор!
Трайчо, имаш ли семейство? Знаеш ли кога ще си купи мотор мъжът ми, ако семейно не сме стигнали до извода, че ни е необходим?! В момента имаме две коли и скутер, но имаме нужда от тях точно в тази конфигурация към настоящия момент. Когато едното спре да е необходимо, ще изчезне, дори да е моята кола. Не знам кой как се чувства кастриран, ама много от играчките на мъжете са само начин да си избиват комплексите.
Още ли твърдите, че аз, Онзи и още няколко човека не сме разбрали?

# 652
  • София
Скрит текст:
Онзи, хоби ти е, имаш финансова възможност, не ощетяваш семейството си, купуваш го. Какво се опитваш да докажеш, не разбрах. Казусът беше, ако с тази покупка дърпаш семейството назад, редно ли е да го обсъдиш с половинката и да чуеш и нейните доводи защо е против.
Ти още в началото си показал, че моторите са ти страст, дори имаш такъв. Понякога го сменяш с друг, както последния път си направил. Обадил си ѝ се минути преди "сделката", да посрещне човека. След като се интересуваш от мотори, купуваш и после ги сменяш, жена ти не е изненадана от поредната покупка. В една тема потребителка сподели, че мъжът ѝ на всеки 5-6 месеца сменя колата, страст му били. Е, мислиш ли, че той я уведомява всеки път или пък тя прави скандал при всяка покупка? На него това му е ежедневие дет' се вика, няма нищо изненадващо.
Друго се имаше предвид при "спора с мотора", но кой разбрал, разбрал.
Нищо не доказвам. За мен акцентът беше в искането на разрешение. Ако живеех с човек, сборен образ от известна част от пишещите в темата,  може би. Тъй-като не е така, нормално е да се учудвам. Нали всеки мери с негов аршин. Simple Smile

Друго се имаше предвид, но човекът реши да се похвали. Може пък някоя гладна бг-мама да му пише на лични, целево.
Това изказване можеше да е смешно, ако не беше тъжно. Grinning

# 653
Голямо сравнение, няма що! Маникюр срещу мотор!
Трайчо, имаш ли семейство? Знаеш ли кога ще си купи мотор мъжът ми, ако семейно не сме стигнали до извода, че ни е необходим?! В момента имаме две коли и скутер, но имаме нужда от тях точно в тази конфигурация към настоящия момент. Когато едното спре да е необходимо, ще изчезне, дори да е моята кола. Не знам кой как се чувства кастриран, ама много от играчките на мъжете са само начин да си избиват комплексите.
Още ли твърдите, че аз, Онзи и още няколко човека не сме разбрали?
Да, Онзи не е си взел мотор без жена му да знае. Явно са могли да си го позволят и жена му даже се е зарадвала. Къде е проблема тук?

# 654
  • Sofia

Нарежда се сред "истинските мъже", по Тайчовому. Grinning

# 655
Ааа, трябва и млада любовница да си намери.

# 656
  • Варна
Все си мисля, че един истински мъж има малко по-важни цели отколкото да си хване млада любовница.

# 657
Не разбираш от мъже 😂

# 658
Аз реших и моя мъж да питам какво мисли по въпроса и той просто каза, че ще си купи, ама ще ме уведоми преди това. Не мисля, че всички очакваме да ни се иска разрешение, а просто човешки да си сподели намеренията. Също не мисля, че възрастен човек има нужда да му се разрешава нещо, както и е абсурдно да се забранява.

# 659
Все си мисля, че един истински мъж има малко по-важни цели отколкото да си хване млада любовница.
Какви са тези важни цели?

Общи условия

Активация на акаунт