Saudadе, антигенен тест от аптеката, ако се притеснявате. Обаче без наличие на симптоми може и да е отицателен сега, а после все пак да се разболее. И за PCR, и за антигенен, препоръчително е да се правят на 3ти ден от симптомите за най-голяма точност.
Ние не сме се и опитвали дори да се изолираме, акъла ми не го побира как да си изолирам детето, като първо тя беше със сополи. Не знам, без наличие на сравнително малки деца може и да е успешно изолирането един от друг, но с деца наоколо ми се струва просто невъзможно.
За съжаление не съм го изкарала, онзи ден си пуснах кръвни изследвания и такива за антитела, толкова ми е смешен резултата, че чак ми е неудобно да го споделя. А така се надявах да е минало и заминало, ама не.
Аз бях направила някакво възпаление на сфероидален синус, болеше ме лявото око доста, ходих на УНГ, изписа ми Муконазал 3х2 впр., Рупафин 1 таб вечер и някакво мазило да си мажа в ноздрите. Не можех да дишам изобщо, носната ми лигавица беше много оточна, но за щастие нямах гной. Вие пиете ли АБ? Аз знам, че Ковида често обръща в Синузит, имам няколко познати с подобни оплаквания и Ковид.