Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 310 542
  • 50 335
  •   3
Отговори
# 26 745
precious* , а снимка не препоръчват ли ?
Тина чакаме те с положителни новини !
Лимфоцити  -13 прекалено ниски ли са ?
Аз засега физически мисля ,че нямам пост ковид последствия ,освен алопецията от преживяния стрес и  лек световъртеж ,отпадналост и зверска умора понякога ,която свързвам с психическото ми състояние друго ми няма .
Изследвания още не съм правила никакви ,ама трябва да се наканя .

# 26 746
  • в страната на чудесата
Какво означава лимфоцити 13
Снимка?
1.3 е прилично, 13 ли са?

# 26 747
Какво означава лимфоцити 13
Снимка?
1.3 е прилично, 13 ли са?
Гледах епикризата  на мъжа ми при постъпването са толкова, в нета видях референции 20-40.

Скрит текст:
Ръчкам си ,ровя си ,анализирам, мисля защо и как се случи .Разбрах ,че са ми спестявани лоши вести и че най-вероятно още при постъпването е бил ясен края

# 26 748
Аз да отворя друг въпрос. Колко от Вас са били с отрицателни ПСР и антигенни, а всъщност са били с Ковид?
Сестра ми беше с отрицателен ПСР, един отрицателен антигенен, а имаше здравата симптоми. Месец след това си направи за антитела и бяха до небесата.

# 26 749
Илиянка, не си мисли такива неща.
Едва ли от самото приемане са знаели за лошия край.

# 26 750
  • При семейството си
Илиана, ако имаш нужда, сподели отново и с всички подробности твоя Сблъсък. Само не се обвинявай и вземи мерки и за себе си.

# 26 751
Успокоихте ме! 🌹А с нещо лекувана ли сте за изчистване на тези фибрози или нещата са се случили от само себе си?
Пих две опаковки Фиброзим
1 опаковка Лънг Форте
1 опаковка Алвео Сил

# 26 752
Аз да отворя друг въпрос. Колко от Вас са били с отрицателни ПСР и антигенни, а всъщност са били с Ковид?
Сестра ми беше с отрицателен ПСР, един отрицателен антигенен, а имаше здравата симптоми. Месец след това си направи за антитела и бяха до небесата.

Аз попаднах на такъв човек пред кабинета на пулмолога с тази разлика, че е имал само един симптом - задъхване и му направили снимка на която излязла пневмония. Направили му няколко ПСРа - отрицателни. После го тествали за антитела. Били 2300+ при горна граница 33.8.
При този вирус всичко е строго индивидуално.

# 26 753
.                                                                         Аз си правих 2 антигенни теста в Пирогов и двата бяха отрицателни, мъжът ми имаше положителен тест. Имахме и двамата симптоми на ковид, след 8 дни лекуване вкъщи, влезнахме в Пирогов,  и двамата бяхме с двустранни пневмонии. Мен ме лекуваха 10 дни там и ме изписаха с 2 антибиотика за вкъщи. Него го лекува 17 дни. И двамата сме на 35 г. Но и двамата го изкарахме сериозно този ковид. Не е шега работа. Баба ми почина от Ковид и леля ми на 59 г. През целия Март месец бяхме болни. Аз дори още кашлям и пия още хапчета, имахме антитела и двамата, доцент Атанасов каза да не се ваксинираме за сега.

# 26 754
Реално ковид болните са с отрицателен PCR когато са приети за лечение в огромна част от случаите. Вирусът просто дълбае в тялото и не се детектва в носоглътката след известно време. Основно напада кръвоносната система и най-лошо удря обикновено в  белия дроб като обезкървява алвеолите което води до псевдопневмония.
Човекът не може да диша не поради възпаление каквото обикновено се казва пневмония а поради недостиг на кръв в алвеолите. Надявайте се да не порази каквото намери слабо в тялото и да отшуми  ... ужасно коварна инфекция, стискаме палци да се възстановите.
Да допълня - освен ежедневно консумация на  печен лук невероятен стимул на имунитета е прием на вътрешни органи от дивеч - патешки сърца, дроб, бъбреци, това са изключителни силни бустери и никоя добавка за пиене няма да ви ги достави пълноценно. За да не си мислите, че това са поредните бабини деветини в темата ще кажа - ловците на дивеч не боледуват от вирусни заболявания. И това са препоръки от лекари онколози на световно ниво  като доц. Манев.

Последна редакция: пт, 06 авг 2021, 03:55 от pehoko

# 26 755
  • в страната на чудесата
Илианка, това което гледаш е %. Нисък е да, но няма значение. Трябва да гледай броя. В епикризите броят често е с #
Ниски лимфоцити, високи ИЛ-6, феритин, д-димер...
Трябва да изговориш всичко това. С човек не от семейството ти...

# 26 756
Рори, еха и при теб са удряли тавана антителата...
pehoko, Благодаря Ви, не го знаех това за лука! Благодаря и за пожеланията, дай Боже всички да сме здрави!
madlen_, първо съжалявам за загубите Ви, загубили сте не един, а двама 😞 Съжалявам и за Вас, че сте били в тежко състояние, но се радвам, че вече сте извън опасност и сте тръгнали към пълно възстановяване! 🌹

# 26 757
  • София
+1.
Започнах с леко дразнене в гърлото, силна хрема и загуба на обоняние. Отрицателен PCR тест. После започнах да кашлям, болка в гърдите. Бронхит. После пак хрема и пакк загуба на обоняние. Месец-месец и половина след това имах IgG. После изследвахме дъщеря ми и тя имаше. Мъжът ми не, той си изкара Ковид и по-късно.

# 26 758
Баща ми се оказа, че го е изкарал. Всичмислвхме, че само на него му се е разминал, но има много антитела

# 26 759
Почти съм сигурна, че трябва да съм го изкарала през Юни - Юли, но няма как да разбера. Имах всички симптоми - главоболие, хрема, силна кашлица до замайване, първо бронхит, после уж се оправих, последва влошаване и пневмония. Домашни тестове за Ковид правих няколко - отрицателни. Обаче съм ваксинирана скоро и така или иначе все ще излязат антитела... Затова не съм и изследвала такива. Няма как да разбера явно. В същия период детето боледува много, на нея й правихме 2 пъти бърз антигенен тест в поликлиника - също отрицателни. Може и да не е било Ковид, но много приличаше.

Общи условия

Активация на акаунт