Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 339 408
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 21 315
  • 1st floor
Май когато ЛЛ се обади на Бърза помощ, идват по-бързо. Поне така ми се е сторило от други хора.
Току що пристигнаха. Седем часа след първото обаждане и още две допълнителни. Обясниха, че е пълна трагедия при тях...Според личния сатурация 87 е много зле и е за кислород в болница. Според един господин от 112 е ок. Вече не знам, явно няма места в болниците...човекът е с диабет, високо кръвно и глаукома.

# 21 316
Желая ви много късмет!!!

# 21 317
Идвам само да мрънкам Sad Правих онлайн консултация с гастроентеролог кой от двата антибиотика да почва майка ми, уточнихме, че е по-добре Вибрамицин. И като разбра за медрола, каза, че задължително трябва да се включи и Нексиум, защото язвата може да кръвне, а тя е и с кръвоизлив от преди близо 15 години. Обаче преди няколко години направи алергична реакция към ново за нея лекарство за язвата и не иска да почва с Нексиум, а да си кара с Фамотидин Sad

Непокорна, това е някакъв ужас! И за болния, и за близките му, и за екипите на БП... Просто нямам думи... Стискам палци да се оправи човекът

# 21 318
Така е, ужас е за всички. А от 2 дни ми обясняват и от РЗИ, и от МЗ, че трябвало да викаш Бърза помощ, ако ти се налага снимка, изследвания, преглед и си под карантина.  Натовариха ги и с таксиметрови услуги.

Дарк, аз пия пулсет, същото е като нексиум, но само то става с моя антикоагулант. Сега, с КВ, ми дадоха фамотидин, днес дори ми го увеличиха, пак заради КВ. Аз си спрях пулсета, че и без това дълго го пих, а не е ок над 3 месеца.
Виж какво намерих  https://www.lexmedicanews.com/index.php/2020/12/12/tri-populiarn … kovidno-deistvie/
Цитат
Такъв е случаят с фамотидин, антихистамин и антиацид, които се подлагат на клинични изпитвания като терапия за тежко болни пациенти с COVID-19.
В листовката не видях да пише, че има антихистаминов ефект, но изглежда точно фамотидин дават при КВ.

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 03:56 от Diorela

# 21 319
Фамотидин + мелатонин пиеше и Тръмп, така, че - нормално.

# 21 320
Обилното изпотяване дали се дължи на Медрола?Мъжо цяла вечер се е изпотявал,преобличал се е,няма Т....а като прочетох листовката,направо се втрещих от нежеланите реакции
Онзи ден,като звънях на РЗИ да искам зелен коридор за снимка,записаха му имената и ЕГН-то и питаха кога и къде ще отиде.Никакъв проблем.

# 21 321
Обилното изпотяване дали се дължи на Медрола?Мъжо цяла вечер се е изпотявал,преобличал се е,няма Т....а като прочетох листовката,направо се втрещих от нежеланите реакции
Онзи ден,като звънях на РЗИ да искам зелен коридор за снимка,записаха му имената и ЕГН-то и питаха кога и къде ще отиде.Никакъв проблем.
Не е от температура, от самия вирус е. 37 дни след началото продължавам да се потя жестоко. Уж токсините излизат така, но е изключително неприятно.

# 21 322
Аз също смятам, че в БГ правят голяма грешка с тези антибиотици от 1вият ден. Това само сваля допълнително имунитета и хората се влошават...
Пих антибиотик , с включен медрол и не се влоших, да остана ми в наследство една ужасна невралгия. Но да не обобщаваме. Ясни правила за вируса няма.

# 21 323
  • в страната на чудесата
Но има ясни правила кога се започва антибиотик. Това аптечно и ДжиПи безумие трябва да спре.

# 21 324
такива резултати, означават ли, че някога си се сблъсквал с короновируса, щом не са 0
или означава, че никога не си го карал

# 21 325
НеПоКоРнА, желая ви късмет, дано човека се справи.
Майка снощи не беше добре или по-точно не беше на себе си, обади ми се по телефона, искаше да й донеса нещо, мислише, че си е в къщи.   С отделението се свързах чак към 22:30 ч. Не можаха да ми кажат нищо за състоянието й не в конкретния момент, а по принцип. Сестрата каза, че са 7 човека на 110 болни. Ако имам късмет да слезне доктор в часа за даване на информация, ще получа. Каза: " Знам, ужасно е, но ние изнемогваме, съжалявам."

# 21 326
Момичета,тези от вас които са преболедували коронавируса,какво пиехте след това за имунитета и изчистване на черния дроб?Мисля да направя мед,лимони и джинджифил,но какво още да включа?

# 21 327
  • в страната на чудесата
такива резултати, означават ли, че някога си се сблъсквал с короновируса, щом не са 0
или означава, че никога не си го карал

Означава, че няма антитела.
Карал, не карал, нула, са свободни интерпретации.

Черният дроб не обича мед!!! Не го тормозете с тези глупости.

# 21 328
Но има ясни правила кога се започва антибиотик. Това аптечно и ДжиПи безумие трябва да спре.
Кога? Обърках се вече от толкова информация... ММ е в карантина като контактен на мен, но снощи вдигна висока температура и започна влажна кашлица. Няма ЛЛ и не знам сега накъде. Да звъня на РЗИ да го пуснат на снимка и кръвни до триажа на някое ДКЦ? Плащат ли се услугите, ако не си доказано положителен като отидеш? Предполагам ще му направят тест и ще го вкарат в нова, вече 14- дневна карантина. Но си мисля, че е за антибиотик вече, снощи беше с 38.9. И за капак - ваксиниран миналата сряда...

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 08:57 от Saudadе

# 21 329
Означава, че няма антитела.
Карал, не карал, нула, са свободни интерпретации.

нали има и клетъчен имунитет, така ,че не е съвсем без значение

Общи условия

Активация на акаунт