Аз в моента, след болница съм на 56 мг, вчера ги намалих от 60. А в болницата с колко са ме напомпали, нямам идея.
АБ ми включиха веднага при най-леките покашляния за 2-3 пъти съха лека кашлица - почвала и бактериална инфекция.
Сатурцията е по-ниска, когато си легнал, особено по-дълги и се подобрява при движение - дори сядане. В болницата махаха кислорода ако се задържи трайно на 94-5-6. Не разбирам от това, но мисля, че падане под 90, макар и за кратко , е сигнал.
Може би не е зле да се огледаш за кислороден концентратор. Кислородът много помага на всички органи и е добре да се започне по-рано с него.
Пак пример с мен, дори и с добра сатурация, пак ми казаха да стоя на кислород в къщи.
Не зная дали не поемаш риск да се лекувате в къщи. Да не вземе много да се усложни. Трябва снимка, без нея, само по симптоми, трудно ще се ориентираш, както ти, така и лекарите.
Дано да съм ти била от помощ.
I.R., напълно разбирам какво е за близките. Затова го написах подробно, за да се поуспокоите малко и да разберете какво се случва вътре, какви са стандартните терапии, как се действа. Това все пак е някаква информация за близките, надявам се и малко успокояване. Просто там времето е нечий живот, а умората е голяма.
Ох,този пост още повече ме разтревожи,че не вкарахме баба ми в болница по-рано...Толкова дни тя отказваше и де лекуваше в къщи...Все мисля,че нямаше да почине,ако по-рано беше влязла на кислород...