Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 339 435
  • 50 335
  •   2
Отговори
# 29 505
Пулсът ми беше ускорен много-120,температура до 39 градуса,но обривът най-много ме мъчеше-адски болезнен.По лицето,гърдите и гърба беше.Просто не мога да го сравня с нищо,но след първия кортикостероид мускулно температурата спадна и обривът започна да завяхва постепенно.Четох статии на английски за такава симптоматика като моята при Ковид,но е доста рядко срещана.

# 29 506
  • София
А няма ли тепърва да се покачват тези антитела?
Не е изключено. Макар че би трябвало, ако сте правили теста 40 дни след положителен писиар, да са повечко. В крайна сметка обривът може да НЕ е бил ковид, така и не сте тествали. Може да сте карали ковид преди година, примерно. Безсимптомно.
Но - проследете пак след месец.

# 29 507
  • Germany
И аз си мисля, че обрива по скоро не е бил Ковид и тези антитела са от по преден период.

# 29 508
Eli88 зле ли беше?
Сина ми 4 дни след 2ра игла беше много зле (не искам да си спомням). Левкоцити увеличени, CRP 60,ДКК разместена. Далака се увеличи. Абе ужасно. Лекуваха го с левокса. Добре че мина.
На всички болни оздравявайте.

T.e. e  бил с КОВИД след втора ваксина?

# 29 509
Eli88 зле ли беше?
Сина ми 4 дни след 2ра игла беше много зле (не искам да си спомням). Левкоцити увеличени, CRP 60,ДКК разместена. Далака се увеличи. Абе ужасно. Лекуваха го с левокса. Добре че мина.
На всички болни оздравявайте.

Здравейте. Това реакция от ваксината ли е било или Ковид след ваксинация?

# 29 510
Дайте идея с какво да смъкнем температура 38,5.Като беше 38 пи течен аналгин преди 1час.Но тя се вдигна.Трябва ли да се тревожа

# 29 511
С мокри кърпи.
Лекарство след 4 часа.

# 29 512
Дайте идея с какво да смъкнем температура 38,5.Като беше 38 пи течен аналгин преди 1час.Но тя се вдигна.Трябва ли да се тревожа
Моят син си слагаше оцетени кърпи на челото и ръцете и обуваше оцетени чорапи. Сменяше ги веднага след като се стоплят, а това ставаше доста бързо. Оцет и вода (1:2)

# 29 513
  • София
Да не би да не е била достатъчна дозата? Хексалгин ли давате? Ако да - вижте каква е максималната доза за възрастен в приложената таблица и можете да додадете още няколко капки, ако сте дали по-малко. След два часа най-рано можете да дадете Нурофен. Лекар е забърквал на моето дете “коктейл” от нурофен и хексалгин, така че е краен случай, ако Т е много висока и не пада , може и да не се чакат 3-4 часа. Но вашият случай не е такъв.
Друго, което може да направи е да вземе един хладък душ (не студен, нито много топъл). Със сигурност ще свали малко.

# 29 514
И аз си мисля, че обрива по скоро не е бил Ковид и тези антитела са от по преден период.

Казах,че след излизане от болница изследвах антитела и нямах-така че е ясно какво е било.

# 29 515
С мокри кърпи.
Лекарство след 4 часа.
Какво лекарство.Този течен аналгин бил силен и казали само веднъж на ден.Какви са тези мокри кърпи.Аз му слагах кърпа с оцет на челото

# 29 516
Незнам дали е било ковид, не правихме тест. Много бързо се влоши, и единствено исках да се оправи.
Според мен беше реакция от ваксината, ествствено д-р Бацелова отхвърли това.
Затова попитах ели88 дали е била зле, понеже кръвните са сходни.

# 29 517
С каква ваксина е?

# 29 518
Пфайзер.
Той е на 18, т. е. млад, но понеже видях доста с ковид след операция, които починаха а на него му предстои операция и го натиснах да се ваксинира.
Добре че всичко мина, защото много се изплашихме.

# 29 519
Да не би да не е била достатъчна дозата? Хексалгин ли давате? Ако да - вижте каква е максималната доза за възрастен в приложената таблица и можете да додадете още няколко капки, ако сте дали по-малко. След два часа най-рано можете да дадете Нурофен. Лекар е забърквал на моето дете “коктейл” от нурофен и хексалгин, така че е краен случай, ако Т е много висока и не пада , може и да не се чакат 3-4 часа. Но вашият случай не е такъв.
Друго, което може да направи е да вземе един хладък душ (не студен, нито много топъл). Със сигурност ще свали малко.
Аналгин за деца някакъв/явно не е имало друг/.По 30капки казали в аптеката за възрастен.
Незнам,но той заспа и сега как да му редувам туй онуй.Че и антибиотика трябва да пие...

Общи условия

Активация на акаунт