Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 299 744
  • 50 335
  •   3
Отговори
# 30 855
Здравейте сина ми на 10 години го наболва гърло, има хрема, температура 37.5 и рядко подкашля . Има няколко болни съученици и се чудя може ли да е Ковид или е вирус? Има ли някой или детето му с подобни симптоми?

Да, и синът ми, и дъщеря ми! С доказан Ковид са!

Моят беше със същите симптоми. Два отрицателни. Имало такъв вирус в момента. И мен ме събори успешно.

# 30 856
Старина Калина, жестоко пост!!
За съжаление изводи народа не се мъчи да си прави и всичко продължава по старому Sunglasses

# 30 857
Фризьорския салон, който посещавам се похвалиха, че всички до един са се лекували с Ивермектин и благодарение на него, не са се влошили. Колко е истина, не знам, но хората го взимат.

# 30 858
Колежка пи Ивермектин , но за съжаление не можа да пребори Ковида 😥

# 30 859
И понеже много помага и масово го пият, затова мрат като мухи в България от Ковид.
С няколко познати лекари съм обсъждала темата ивермектин, потресени са от смелостта и глупостта на пиещите го.

# 30 860
Ако не ковида поне ще се обезпаразитят. Все е файда.а мен също ми бяха дали ивермектин, от животинския, щото има и човешки.. но не го пих.

# 30 861
По повод паразитите - протичането на ковид много прилича по начина по който кръвта се засяга от маларията, а маларията се предизвиква от паразит.

# 30 862
  • пустинята Гоби
Такааа, и?

# 30 863
Вика да джаскаме ивермектин. То няма лошо, ама не му знам мезето какво е.

# 30 864
  • пустинята Гоби
Просто се чудя откъде вкара паразитите.

# 30 865
  • Другата България
Вика да джаскаме ивермектин. То няма лошо, ама не му знам мезето какво е.
Ти да не мина на твърда дрога? Joy

# 30 866
  • София
ММ все не вярва, че е с ковид. Настинка било Grinning Неговият антгенен (2 броя) е отрицателен. Поне си седи вкъщи чинно.
Чу се с брат си, той живее в друга държава. И те така - хреми, кашлици, температури. И те не вярват да е ковид. Това ще да е световната настинка.

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 23:46 от miamim

# 30 867
Хлорохин също се използва при малария и  се смяташе за ефективен при ковид.
Приликата в кръвната картина доколкото помня от това което бях чела е че кислородът не се пренася добре от хемоглобина заради инфектирането с паразита. Има прилика и в симптомите. Оттам нататък дали имат нещо общо нямам представа.

# 30 868
  • В тъмната гора.
Днес отново се чувствам доста отпаднала и реших да си измеря температурата, отново съм вдигнала около 37.1. Известно време нямах, и сега започнах пак да вдигам. И усещам някакво напрежение в гърдите, не е болка, нито задух, а чувството е малко като мускулна треска. Някой имал ли е подобни симптоми, и дали е нормално след толкова продължително лечение отново да вдигам температура, която ме кара да се чувствам като парцал... ?

Аз бях така, отминава за седмица до 10 дни.

# 30 869
  • Варна
Здравейте, някой от вас или ваш близък да е пил органичен течен Германий по време на лечение от Корона вирус? Близък е в болница, има и пневмония вече, някак си не мога да разчитам само на лечението там като виждам каква е статистиката със смъртността в България. Какви добавки може да приема според вас? Специално за този Германий четох доста хубави неща. В болниците разчитат само на конвенционално лечение, а от ден на ден нещата се влошават..

Общи условия

Активация на акаунт