Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 341 744
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 33 465
Точно. Ако е +, поне човек да вземе съответните мерки. А така и аз се чудя сега и се притеснявам, да му се не види.
По-добре да не е +, там е по-непредвидимо и повече време се притеснява човек; иначе си чакате 3 дена да се кротне вируса и после следите за евентуални усложнения - остатъчна температура, кашлица, уголемени сливици т.н.

# 33 466
Мама Нана, не се укорявай това решение се взема трудно. Преди да поведа моята към ваксинационния център повече от седмица не спах.  Тогава масово се популяризираше тезата за фертилност, при все че много повече ме плашеха кардио-усложненията.  Някак страшно е, когато вземаш решението сам (неподкрепен от ЛЛ) и то не за себе си, а за някой който казва "както ти решиш".

Бързо възстановяване!
Моята дъщеря също е голяма, пълнолетна, след като ние се ваксинирахме питахме и нея /студентка е/, тя не пожела. Каза, че сега са он лайн, зимата нямало да ходи никъде и ще решава напролет. Уважих решението й, не мога да я натисна за това, смятам сама трябва да вземе решение. И пак всеки ден мисля дали не гриша, че не я питиснах! Трудно се решава за друг дори да е собственото ти дете!

# 33 467
Дъщеря ми се боцна вчера, пълнолетна е. Сама си взе решение. Аз за себе си не мога, пък какво остана за друг човек.

# 33 468
Моята карантина днес свърши.

Пуснах си пълни кръвни изследвания и имам висок D-dimer- 262 /нормална стойност до 200/.
Какво трябва да правя оттук нататък?
Другите стойности са нормални.

gabiplus, при мен беше много по-висок, а пиех Аспирин протект. ЛЛ го смени с Антистенокардин. След месец D- dimer вече беше в норма. Консултирай се.

# 33 469
Sparkles притеснявам се, защото след 1г в ковид не съм същия човек.
Не споменах че в събота се забил  в secrets (голям нощен чалга клуб) имало 1000човека. И във вторник..... Болен.

# 33 470
Sparkles притеснявам се, защото след 1г в ковид не съм същия човек.
Не споменах че в събота се забил  в secrets (голям нощен чалга клуб) имало 1000човека. И във вторник..... Болен.
Не се терзай, младежите не можем да ги спрем, ще му мине...стискаме палци.

# 33 471
Благодаря mimi7299. Дано да мине бързо и леко.
Оздравявайте момичета, желаа Ви го от ❤️🙏

# 33 472
И аз пожелавам бързо и леко да минава. Hug

BIBI 1
В такива ситуации се сещам, как аз "слушах" моята майка и си мълча ........Blush

# 33 473
Габи, не е много висок. Ако пиеш Аспирин Протект си го продължи още месец-два и изследвай пак.
Ако не пиеш можеш да се консултираш с лекар.

# 33 474
Привет Simple Smile Някой ,преболедувал, опитвал ли е да си извади нов сертификат, за година? Моят с 6-те месеца изтече на 02,10, сега пробвам, вадя, но пак до 02,10 ми дава, а уж приеха за 1 год

# 33 475
Привет Simple Smile Някой ,преболедувал, опитвал ли е да си извади нов сертификат, за година? Моят с 6-те месеца изтече на 02,10, сега пробвам, вадя, но пак до 02,10 ми дава, а уж приеха за 1 год
Здравей, пробвай след 25/10. В момента дава старата валидност.

# 33 476
  • При семейството си

И аз пробвах. Същото. Благодаря, Лион, ще пробвам и след 25.10.

# 33 477
  • sofia
За какъв период от време се абсорбира ковид пневмонията? На 7 - мия ден, когато си правих скенера, пишеше, че е към абсорбтивен стадий. След колко време е добре да си направя снимка, за да видя какво става и дали се е абсорбирала напълно?

# 33 478
  • Варна
Хмм, на мен защо изобщо не ми излиза сертификат за преболедуване, дори и с изтекла валидност? Давам опция преболедували, а ми излиза с 1/2 ваксинация... Ще кажеш, че изобщо ме няма в системата като боледувала. Вече ме обзема съмнение, че действително са ме пропуснали, така и не ми се обадиха от РЗИ тогава. Но пък болничният ми е изплатен, значи би трябвало да ме има в системата или...?

# 33 479
  • София
Майка лежа в болница с позитивен ПСР и после два антигенни позитивни и я няма в системата .от болницата ми казват с епикризата да ходи тук там. Ама мен ме съмнява

Общи условия

Активация на акаунт