Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 341 587
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 34 635
До сега не се е случвало да бъде изпращан за тестване за наличието на стафилококова или стрептококова инфекция, нито за това, какъв антибиотик би повлиял (изключвам случаите на болнично лечение). Знам, че сигурно това е правилно, но дори придвижването до мястото където може да стане това ми е проблем. Ако искате, замеряйте ме с камъни, аз самата не знам защо искам преглед, след като съм наясно, че прибирайки се ще отворя шкафа да видя, имам ли нещо останало, подобно на изписано това.
Синът ми сега е без температура с някакъв секрет, по-скоро заден, днес със зор издуха цветен сопол, а носът му е като затапен. Опитва се да го разкашля секрета, който явно върви назад. През ноща преглъща докато спи. Сутрин кашля малко влажно и после започва сухо. Казва че от носа му идва гаден вкус/мирис. Като беше малък друг педиатър различен от нашия се случи да го преглежда след седмица антибиотични капки и зелен сопол, каза че има лош дъх и това е от недоизлекувана инфекция в носа, даде още едни антибиотични капки. После беше здрав половин година, което за възраст 4 години е добре Аз лично ще сложа гентазон в носа. Предпочитам това пред антибиотик през устата след седмица.

# 34 636
При ПСР на следващия ден ли става готов резултатът? Ако е +, от деня на теста ли е карантинирането?

# 34 637
Днес бях на кардиолог точно месец слад като бях с Ковид. Имам перикарден излив... малък. Видя се на ехографа. Не съм имала проблеми със сърцето, на 35 съм.
Изкарах го леко уж Ковид, ваксинирана съм напълно от началото на юни и пак... Ужасен вирус! Преглеждайте се, наистина.

# 34 638
  • София
От излизането на резултата.

# 34 639
Някой с косопад след Ковид вече два месеца няма оправяне капе ли капе, естествено ползвам специални шампоан,балсам и активатор за растежа на косата ефект0.При вас какво помогна? Да си купя ли и добавки в да пия ....😩😕

# 34 640
При мен Приорин помогна.

# 34 641
  • София
Някой с косопад след Ковид вече два месеца няма оправяне капе ли капе, естествено ползвам специални шампоан,балсам и активатор за растежа на косата ефект0.При вас какво помогна? Да си купя ли и добавки в да пия ....😩😕

Проверете и вит.Д как е като стойности.

# 34 642
Днес бях на кардиолог точно месец слад като бях с Ковид. Имам перикарден излив... малък. Видя се на ехографа. Не съм имала проблеми със сърцето, на 35 съм.
Изкарах го леко уж Ковид, ваксинирана съм напълно от началото на юни и пак... Ужасен вирус! Преглеждайте се, наистина.

Аз се чудя дали не трябва да изчакам да мине време от боледуването. Все пак си записах час за събота, че ми предстои пътуване и да съм спокойна. Уж съм с ваксина, надявам се да нямам поражения на сърцето

# 34 643
При ПСР на следващия ден ли става готов резултатът? Ако е +, от деня на теста ли е карантинирането?
Аз правих ПСР на 21.10. 21г., четвъртък, някъде към обяд, резултата излезе положителен на 22.10. 21г., петък, към 16.00ч. В събота по обяд се обадиха от РЗИ да ме карантинират, казаха ми да броя 14 дни от 21.10. 21г., момента на теста, а не на резултата и на 15-ия ден мога да излизам. В сряда ми изтича карантината, в четвъртък ще мога да щъкам навън. Grinning

# 34 644
Здравейте, на кой ден от първи симптоми е най добре да се направи тест от аптеката, а после и Пср?

# 34 645
Какви ви бяха оплакванията, или не сте имали?

# 34 646
Здравейте, на кой ден от първи симптоми е най добре да се направи тест от аптеката, а после и Пср?

Ако имате симптоми, може веднага да направите тест. Чакането няколко дни засягаше хората с рисков контакт, които нямат симптоми.

# 34 647
Ре Имам. От 4-5 дни съм ужасно отпаднала, пребледняла, сърцето ми прескача и имам леки пронизващи болки в гръдната кост и ребрата... Кардиограмата беше ок, преслуша ме - всичко супер и накрая на ехографа - перикарден излив.
А наистина изкарах леко вируса - две вечери с 37 градуса, болка в ушите, главоболие за около 5 дни. В началото на октомври... Ваксинирана.
Супер неочаквано беше за мен това усложнение след един месец...

# 34 648
Ре Имам. От 4-5 дни съм ужасно отпаднала, пребледняла, сърцето ми прескача и имам леки пронизващи болки в гръдната кост и ребрата... Кардиограмата беше ок, преслуша ме - всичко супер и накрая на ехографа - перикарден излив.
А наистина изкарах леко вируса - две вечери с 37 градуса, болка в ушите, главоболие за около 5 дни. В началото на октомври... Ваксинирана.
Супер неочаквано беше за мен това усложнение след един месец...
Точно заради това не искам да си слагам ваксина(една от причините де), заради проблеми със сърцето. Казвате, че хем имате ваксина, хем сте карали Ковид. В тоя случай няма как да се разбере от кое се е получил изливът всъщност.

# 34 649
Точно заради това не искам да си слагам ваксина(една от причините де), заради проблеми със сърцето. Казвате, че хем имате ваксина, хем сте карали Ковид. В тоя случай няма как да се разбере от кое се е получил изливът всъщност.

Според данните досега, шансът да е от ковид е много по-голям отколкото от ваксината.

Общи условия

Активация на акаунт