Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 339 234
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 35 115
  • София
Днес се обадиха, че терапията при майка ми не помага. Назначиха и допълнителни лекарства. Сатурацията и варира постоянно, ремдисивира не действа. Преди малко ми се обади, не мога да опиша това което изпитвам. До вчера вярвах, че ще се оправи, сега съм срината.

На колко години е, има ли други заболявания, колко време беше на домашно лечение?
Кураж и сила ви пожелавам!
Благодаря ви!
Няма придружаващи заболявания, абсолютно никакви, 48 годишна. Седмица беше на домашно лечение, след това се влоши.
Кураж и много късмет, за вас и майка ви. Винаги има надежда и след дълга нощ изгрява слънце. Пожелавам и при вас да е така!
Илиана, според мен изпий една ракийка, особено, ако е домашна ще те отпусне:) Ксанакса е доста силен, но което и от двете да решиш, вземи само едното. Успокойтелно и алкохол едновременно не бива.

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 20:56 от maidi

# 35 116
  • в страната на чудесата
Здравейте искам да попитам има ли около вас много и доказани случай на повтарящи Ковид? Чудя се как се кара ако те повтори по- леко или по - тежко?
Има примери и с двата варианта.

# 35 117
  • Пловдив
MK9393, кураж! Вярвам, че майка ти ще се оправи!

ДАЯ, радвам се, че си по-добре. Не се отказвай! Както ти казах и преди  - намирай си занимавки, дори и да е за  5минути. Аз започнах да гледам риалитита по БТВ и Нова. Отвличаха ми вниманието от болестта и се чувствах добре.

# 35 118
МК93, майка ти е млада, има големи шансове и ще се справи! Flowers Four Leaf Clover
В кой град сте?

# 35 119
Нямам нито 1 познат, карал 2 пъти Ковид.

# 35 120
И аз.

МК93, ами тя мама е много млада и още повече щом няма и придружаващи заболявания, значи има всички шансове да се пребори. Пожелавам ви го от сърце.
Пп Ваксинирана ли е. Пуши ли.

# 35 121

Аз само 1. Неваксиниран.
Ноември и март. То тогава още нямаше ваксини за всички.

# 35 122
Аз не се сещам за някой. Като цяло не познавам много хора боледували от ковид. Направо имам чувството, че сме го карали само аз, мъжа ми, сестра ми и баба ми Grinning

# 35 123
МК93 пожелавам майка Ви да се оправи. Вярвай 🍀
С какво се лекува в къщи, и Вие ли поискахте Ремдесевир?

# 35 124
МК93, майка ти е млада, има големи шансове и ще се справи! Flowers Four Leaf Clover
В кой град сте?
Благодаря ви!
София.

Джаста Праста, благодаря и на вас. Не е ваксинирана, пушач е.
BIBI 1, вкъщи се лекува с два вида АБ, дексаметазон, бромхексин, вит Д, аспирин, както и последните дни инжекции за разреждане на кръвта - Фраксипарин. Оказа се, че лечението не е имало никакъв ефект, всякаш не се е лекувала. Приета е с огромен излив в белия дроб. Ремдесевира и е назначен веднага в болницата. Утре ще и бъде 6ти ден вливане, а няма никаква промяна в състоянието и.

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 22:01 от MK9393

# 35 125

Това, сериозно ли?
Значи аз съм единствен случай 😭

# 35 126
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Здравейте искам да попитам има ли около вас много и доказани случай на повтарящи Ковид? Чудя се как се кара ако те повтори по- леко или по - тежко?

Два случая.
Майка и дъщеря, живеят отделно - майката е в Англия, дъщерята в България.
Майката - юни и ноември 2020. Ноември - по-тежко.
Дъщерята - март и октомври 2021. Октомври - по-тежко.

# 35 127
Оф, и аз си мислех, че рядко повтаря, ама с тези случаи на ваксинирани болни около мен, вече си мисля че няма имунитет срещу тази гад. То и затова съм се спихнала така.

# 35 128
Колега го кара в момента за втори път!
Ноември 2020
Април ваксиниран
И сега пак е с положителен ПСР
Първия път го кара по тежко!

# 35 129
В момента има ли грип?
Съседката ми (пенсионерка) е ваксинирана преди 3 месеца и сега е със симптоми - висока температура, втрисане, болки в гърлото. Почти не излиза жената и няма контакти, а е болна и е доста зле.

Общи условия

Активация на акаунт