Да се похвалим.... :)

• 81 803
  • 722
  •   1
Отговори
# 315
  • По света и у нас
Ами аз съм така - става ми скучно и се махам, после ми липсвате и се връщам Simple Smile добре съм. Бях в БГ нямах време за компютри.

# 316
  • Great Britain
Ами аз съм така - става ми скучно и се махам, после ми липсвате и се връщам Simple Smile добре съм. Бях в БГ нямах време за компютри.
Чудесно,добре завърнала се.

# 317
  • София
Да се похваля.. купих си страшно сладка ветровка на цветя. Много ми харесва и я целнах на промоция. Мисля, че ще ми отива.

# 318
Летните ни ваканции свършиха и от вчера сложих началото на есенното "прочистване" във всички смисли на тази дума - започнах спорт, домашни процедури за лице, коса и тяло, лека диетка (не много сериозна), сутрин пия вода с оцет, от понеделник подновявам прекратения с раждането маникюр. Разчиствам гардероба - вадя есенните дрехи и междувременно изхвърлям/подарявам онези, които повече няма да облека.

Нищо толкова голямо, но все пак за мен е някакъв ре-старт.

# 319
Днес бягах благотворително 10км. Hands Muscle

# 320
Поздравления!!

# 321
Днес бях на фризьор,купих си нови кецове и яке и най-важното започнах хранителен режим.

# 322
  • София
Днес си изгубих портмонето с всички документи  и пари.
Едни мъже по средата на пътя, където го загубих, разтоварваха нещо от един бус и ми го върнаха с всичко в него!
Ужасно благодарна съм, само при мисълта, че ще трябва да блокирам всички карти и да си вадя наново лична карта и шофьорска книжка ,дори като изключим кеш парите и ми се дореваваше.

# 323
  • Бургас
Днес започна нещо ново...
Дай Боже да е за хубаво !

# 324
От вчера започнах да правя гимнастика! Имам нужда и ще видим дали упражненията ще свършат работата

# 325
Изпратихме багажа, купихме билети - връщаме се в България! 🇧🇬❤🥂

# 326
Добре сте дошли  и да се чувствате щастливи! Hug

# 327
Колко се радвам на такива постове!
Бъдете здрави! Късмет и успех!

# 328

И ние се върнахме преди 5 години, много по-щастливи сме! Нищо не ми липсва от чужбинско, освен жилището там. Много функционално и удобно.... То все още си е наше Wink

# 329
Вече си имам хлебопекарна, много й се радвам! 🍞❤

Общи условия

Активация на акаунт