Да се похвалим.... :)

• 81 806
  • 722
  •   1
Отговори
# 330
Честито!
Винаги да ти ухае домът на изпекан хляб 😍
Аз успешно забременях за втори път тази година.
Успях и да си направя професионална фотосесия, като за целта си позволих и професионален гримьор. Това ми беше мечта от цяла година....
Подариха ми разкошно бижу от бяло злато със сапфир 😍

# 331
Честито!
Винаги да ти ухае домът на изпекан хляб 😍
Аз успешно забременях за втори път тази година.
Успях и да си направя професионална фотосесия, като за целта си позволих и професионален гримьор. Това ми беше мечта от цяла година....
Подариха ми разкошно бижу от бяло злато със сапфир 😍
Честито ❤ Дано и аз успея да се похваля тази година с първа бременност. ❤

# 332
Честито ❤ Дано и аз успея да се похваля тази година с първа бременност. ❤
Ще стане! Има време 🌺💖🍀

# 333
Marilyn3 днес виждам желанието ти и  желая да ти се сбъдне.Освен това денят е празник на Свети Мина.Hands Pray

# 334
Записах се в едно кално предизвикателство, което отдавна ми е в полезрението, но досега все не можех да стигна до него. Нямам търпение. Hands Muscle

# 335
Станах в 9:00ч Hands V
Записах се в едно кално предизвикателство, което отдавна ми е в полезрението, но досега все не можех да стигна до него. Нямам търпение. Hands Muscle
Да не участваш в коледното плуване? Smiley

# 336
Ау, коледно плуване, не! Scream
Тук ще се излагам Joy

https://www.google.com/search?q=runamuck+challenge&client=ms-and … &bih=718&dpr=2.81

# 337
  • Бургас
Ехааа,Прешъс,смела си!
Ще е забавно!
Успех!

# 338
  • Mediterraneo
Яко, Преш!

Похвалвам се с поредния успех на голямата ми дъщеря. Нейна рисунка е превърната в постер срещу насилието над жени. Постерите са из целия град( аз показвах в темата за снимките). Скоро одобриха нейна рисунка на нашето куче за календар, който ще се разпространява с благотворителна цел. Още не знаем кой ще е месецът на нашата Рейна Simple Smile

# 339
Ехааа,Прешъс,смела си!
Ще е забавно!
Успех!
Благодаря! Flowers Hibiscus Чак смела не съм, но нещо трябва да ме държи отгоре. Ако не беше спорта, досега да съм потънала.
🖤

Браво на твоето момиче, Тарти! Heart

# 340
  • Бургас
Браво на щерка ти,Тарти!
Още много успехи й желая!

# 341
Чувствам се добре,това ми е най-хубавото за похвала. Имаме у дома хубава година, случиха се неща, които бяха положителни и сме щастливи и благодарни за всичко.

# 342
  • Great Britain
Чувствам се добре,това ми е най-хубавото за похвала. Имаме у дома хубава година, случиха се неща, които бяха положителни и сме щастливи и благодарни за всичко.
Браво ! Чудесно звучи !

# 343
Утре започвам нова работа! 👌

# 344
Честито и успех!

Общи условия

Активация на акаунт