Да се похвалим.... :)

• 81 813
  • 722
  •   1
Отговори
# 345
  • София/Испания
Утре започвам нова работа! 👌
Честито!

# 346
Утре започвам нова работа! 👌
И аз искам,но не от утре.Може другият месец.Smiley
Честито и от мен!  Flowers Four Leaf Clover

# 347
Напазарувах всичко за празниците! Hands Muscle

# 348
Напазарувах всичко за празниците! Hands Muscle
Браво!

# 349
Прекарахме спокойни и приятни празнични дни.
На 29.12. бяхме до Перник, късно следобед отидохме, но си изкарах приятно.
На 30.12. бяхме по Лакатнишките скали, до пещера Свинската, до пещера Темната дупка, до хижа "Пробойница" и село Губислав, до Паметник на септемврийци, където е най-хубавата панорама към цялата долина на Искърския пролом при Лакатник, до село Миланово, извора Житолюб с ресторанта и езерото.
Изкарахме си много хубаво. Видяхме много неща.

# 350
За първи път правих бсклава(а не съм млада) . Не се получи както очаквах аз, но иначе е вкусна и всички у дома я одобриха.

# 351
Изкрах страхотно последните дни покрай изпращането на Старата и посрещането на Новата година.
Искам пак, и пак, и пак!

# 352
Непознат мъж ми задържа вратата , защото видя, че бях много натоварена. Беше изключително мил и любезен. Има надежда , че някъде по света са останали и добри и възпитани мъже.

# 353
На мен ми прави много приятно впечатление, че много мъже напоследък се държат като джентълмени, преди не съм забелязвала. Аз съм навсякъде с бебешката количка, отварят ми врати, пускат ме на касите и по щандовете в супермаркетите, и торби са ми предлагали да ми носят до колата, както съм награбила детето в едната ръка. Да кажеш, че е заради малката, може, ама то селяндур ако е, нито количката ще го смути, нито нищо. Ето и още няколко поста назад бяхте писали как някаква строителна бригада върнала документи и пари. Нека повече такива български мъже да има! Прекрасно би било!

# 354
Има, има такива мъже.
Отделно и аз възпитавам един такъв вкъщи.

# 355
Тези дни съм получила едно харесване на моя публикация в темата от 03.01.22г, което ме подсети, че искам да се похваля и с моята лична 2022 година:

Успях да прочета 24 книги.
Намерих ново хоби - скрапбукинг, както и три прекрасни дами от Япония, Франция и САЩ, с които да го споделям и да си практикувам езиците поне колкото да не ги забравя.
Мъжът ми се дипломира.
Аз завърших магистратурата семестриално, поработих и върху дипломния си проект, февруари ми предстои защита.
Настанихме се в новото ни жилище, което края на миналата година беше едва "на тапа". Обзаведохме го с много любов и внимание.
Направих 4 вида коледни сладки и споделих с колеги, роднини, съседи и приятели.

Дай Боже догодина по същото време да имам повече приятни неща за споделяне Simple Smile

Сега ще намина и през оплакваческата да се жалвам, че мъжът ми вчера ненадейно продаде неговата кола (пазарил я изгодно), тъй като планирахме покупка на по-нова, но тъй като все още няма нова, щял да ползва моята, а аз оставам пешеходка Grinning

# 356
Учудвам се колко малко странички им темата спрямо тази за оплакване.

Днес бях похвалена от колега голям професионалист ( не българин) , че съм много добра в работата си.

# 357

Днес бях похвалена от колега голям професионалист ( не българин) , че съм много добра в работата си.

Тя темата за оплакванията се обърна отскоро на говорилня. И хвалби има там, и съвети, че и дрязги, като почти навсякъде. Иначе повече се жалваме, отколкото хвалим, да. Simple Smile

# 358
  • Mediterraneo
Не смея да се похваля, че виждам мъничка светлина в тунела. Като главичката на карфица е, но все пак я виждам. Днес, за утре не знам.

# 359
Имаме, може би, вярване, че с каквото се похвалиш го губиш. И вероятно човешката настройка е при 90 % хубави неща и 10 % лоши да обръща внимание на 10-те % лоши.
Да се похваля, че се записах на курсове (и ги започнах вече) по френски и турски езици. Отдавна имах желание, но все не намирах време и хъс да го направя. С голямо удоволствие ходя, запознах се с нови хора и ми е супер интересно и разнообразно!
Днес приготвих страхотно брауни (по рецепта от форума на Берина), наредих красиво масата си, направих чай и кафе, и си прекарахме чудесна следобедна почивка с близките с гледка към снежната ни градина и любимото ни куче, играещо със снега и изгубващо се в него (защото е бяло на цвят). Спокойна събота и неделя!

Общи условия

Активация на акаунт