Да се похвалим.... :)

• 80 271
  • 714
  •   1
Отговори
# 585
Искам да се похваля, че дъщеря ми я приеха в желаната специалност и имам студентка!
Поздравления!! Да следва пътя си все така уверено !

# 586
  • София/Севлиево
Прешъс,само успехи на бъдещата студентка.

Днес профилът ми в бг-мама навършва своето пълнолетие Simple Smile Вече съм голяма Simple Smile

# 587
10 часа здраво ходене?Това означава че сте изминали поне 35-40 километра,при това в горещо време.Да,ама ако си на около 20 години,слаботелесен и много яко натрениран.Е,похвалвам се че не ви повярвах.

Как пък решихте, че съм ходила 35-40 км. Разходката НЕ е маратон по бягане.
Да, разходките ми са най-често  спокойно около 10 часа, без бързане, разглеждане. Това, че Вие не правите такива разходки, си е Ваша работа, аз вярвам САМА НА СЕБЕ СИ И възможностите ми за ходене.

# 588
  • France
Снощи работих до 1 часа и половина. Почвам да си връщам работната форма. Усещам наново онзи гъдел, приятно е.

Хадзапи, не му се хващай

# 589
Хваля се, че вече съм по-добре след стомашно чревни неразположения. Мислех, че няма да оцелея.

# 590
Още няма програмата за Европейскте дни на културното наследство. Само във Фейсбук-а на едно място намерих пуснато за тези дни и общо за някои участници. В страницата на Френския културен институт, които са куратор на тези дни, още - нищичко.
Поне се разбра, че тази година ще участват посолствата на Унгария и Румъния.
Ще отварят и Румънската църква по случай нейната 100 годишнина (тя иначе работи до обяд, преди няколко седмици минавах оттам и я уцелих отворена и я разгледах отвътре.
Също и Земеделският Национален Музей ще работи, предполагам за събота. Този музей е много интересен и ми се иска пак да го посетя, не ни достигна време да го разгледаме до края, когато го посещавахме преди години.
Пиша ги тези неща, ако някой пожелае и той да отиде да разгледа нещо в Тези Дни.
Ще се отваря отново и Военната академия с Царските зали.
Предполагам и че Тържествените зали на Военния дом също ще са отворени.
Има места, които си участват редовно всяка година в тези Дни.

А, на празника на София, всички музеи към Столицата, ще са отворени за посещение безплатно. Тогава ще отида до къщата музей на Дечко Узунов и на още една художничка Васка Емануилова галерия, които все още не съм посетила.
Сега на 15 септември, неделя, пред Народното събрание, от 9 до 13,00 ще има Ретро парад на автомобили.

# 591
Най-сетне видях, че е ПУСНАТА програмата за 2-та дни на Европейското Културно наследство. Ето я тук - https://www.facebook.com/events/1561615208089664?active_tab=about

На друго място не я откривам.
За посещение на Посолството на Унгария се иска предварително записване, посочен е този сайт - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfmxMEIX33VS4rkQsUReVJb … ZsFZdYjrmkegICsnw - и е до 9,00 часа записването на 20 септември. Часовете са от 10 до 12 часа. Аз се записах, заедно с кумата Simple Smile Ще чакам отговор дали ще ми потвърдят заявката.

Надявам се да е полезна тази информация.
И посолството на Сърбия ще участва, както и на Румъния, те НЕ са с предварителни записвания.
С това да се похваля Simple Smile

# 592
Онзи ден бяхме на концерт с мама и пяхме с цяло гърло " Я кажи ми, Облаче ле бяло", прегърнати. Обожавам тази песен! Разплаквам се и съм благодарна , че съм близко до майка ми ( и, че се върнах при родителите си след бригада).

# 593
Искам да се похваля, че синът ми си взе изпита по кормуване от първия път. Също и че малката ми дъщеря е предложена от класната за мажоретния им състав в училище.

# 594
Браво! Много добре. Сега да кара леко и безпрепятствено му пожелавам .

# 595
  • Сф
Днес отхвърлих много работа. Ползотворен ден беше. Доволна съм.
Излязоха чакани медицински резултати- хубави новини. Чак не мога да повярвам и ще пусна пак изследвания.

# 596
Със страх отидох при зъболекарката ми, тъй като имах лека болка в ляво и си представях как пак се почва едно лечение, ходене напред- назад, пари. Но тя ме зарадва, че нямам нищо за лекуване и само леко ми е дръпнат венеца и всъщност той ме боли. Направо камък ми падна от сърцето.

# 597
Това с венеца мен би ме обезпокоило много.
Аз си похвалвам двете гарджета и си похвалвам себе си и влизането ми във форма . Вече обувам леко панталони, които преди се чудих дали да не бракувам.

# 598
Благодаря за предпоследния пост за зъба, защото онази нощ имах същата ситуация, а след почистване с конец ме облекчи и също подозирам венеца. Малко съм обнадеждена, че може да не е скоро правения ми зъб.

Похвалвам се, че успях да помогна един изгубен портфейл на дете да се върне при него. В случая помогна силната ми памет за имена /пост във ФБ, нестандартно бащино и фамилно име, оттам връзка с бащата, на когото имам номера по служебен път отпреди години/. Супер случайно.

# 599
Открили са нов и страхотно зареден хранителен магазин за руски и полски стоки съвсем близо до нас.
Не съм в Бг, съдено имам няколко “Берьозки” под ръка, а често буквално умирам за хубав кефир, сметана или пелмени.
Е, сега заредих с всичко изброено плюс куп други неща. 🥰😇🥳

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 17:21 от TuЛи

Общи условия

Активация на акаунт