Да се похвалим.... :)

• 80 274
  • 714
  •   1
Отговори
# 570
Похвалвам се че намерихме решение вчера на един проблем , който в началото много ни беше панирал.
Сега даже търся решение на трети проблем, който още не се е получил, но хич няма да чакам.
Т.е. хваля се с решения. И к'ва съм Василиса Умница .

# 571
Хваля се, че обиколих магазините за последни покупки и ми остана даже време да седна да обядвам навън, докато детето спи.

# 572
Днес бях в Столична библиотека и в читалнята по "Краезнание" попаднах на книга-албум само със снимки от Стара София. Снимах си много от там. Особено ми допаднаха литографните картички - имало ги е много да се продават в началото на 20 век.
И съм доволна като цяло от излизането ми, след малко натоварен топъл предиобед и обед.
И 3, засега добре развиващи се, неща, вървят.
И най-сетне май са започнали по-често да метат спирката пред нас, че ми омръзна да само аз да чистя боклуците на пушещите, хвърлящи безразборно по тротоара. Сега поразредих и мога да си свърша повече работа у дома, че вече отново ремонти започват...
И видях 2 от редки защитени големи пеперуди, в Княжево, на място, където изобщо не предполагах, че може да има от тях.

Последна редакция: пн, 24 юни 2024, 22:31 от хадзапи

# 573
Момичета хваля се , че досега съм пила лекарства, когато в имало някаква нужда с голям зор.
Никога докрай, винаги последните 1..2 съм пропускала. И ми беше много трудно с витамините, но напоследък се хваля, че съм много редовна и много се радвам от това. 😅

# 574
Хваля се, че ММ ми купи чехлички. Отначало ми се подигра на желанието да имам точно такива, ама днес специално отиде да ми търси Heart Eyes

# 575
Аз се хваля , че в данданията на ежедневието имах 3 дена гости в къщи и мина много гладко.

# 576
Аз се хваля , че в данданията на ежедневието имах 3 дена гости в къщи и мина много гладко.
Еха уау! 😁

Хваля се, че от днес съм в отпуск един месец. 11 месеца работиме за тоя един месец. Чак не мога да повярвам. От целия си трудов стаж излизам толкова много време, пу-пу. 🤷🏻‍♀️

# 577
Най-накрая имам мечтаната кухня 🥹. Сега в главата ми се въртят само нови сервизи и домашни потреби 🥹.

# 578
  • София
Със здраве и хубави моменти да ползвате! Simple Smile

# 579
Благодаря, завръщам се в кулинарните теми защото последните месеци готвех буквално без желание и не правех снимки 🥹.

# 580
  • Бургас
Утре почивам!
Планирала съм плажуване и релакс!
Дано успея да се похваля с това!🍀

# 581
Увеличиха ми заплатата отново. И то с 500лв.

# 582
Направих си вчера, бавно, без бързане, прекрасна разходка - из Зоопарка (доста са намалели животните в него, от последното ми ходене преди около 6-7 години). Но има повече зеленина и сянка.
После обикалях из квартал Витоша и малко из Кръстова вада, пустошта между тях и по черен път и диви храсти, излязох отново на "Витоша" и пак обиколих по улиците, чак до Околовръстното и от там си взех автобус и се прибрах.
Има много строежи там и се вихрят още. Готови и неготови, улиците са повечето ненаправени, на трошляк. Най-оправено е в най-първите улици, откакто възникна като квартал бившето вилно място, когато имаше само тук-там разхвърляни малки къщици.
10 часа здраво ходене.

# 583
  • IC 1101,Abell 2029
10 часа здраво ходене?Това означава че сте изминали поне 35-40 километра,при това в горещо време.Да,ама ако си на около 20 години,слаботелесен и много яко натрениран.Е,похвалвам се че не ви повярвах.

# 584
Искам да се похваля, че дъщеря ми я приеха в желаната специалност и имам студентка!

Общи условия

Активация на акаунт