💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 4

• 38 208
  • 815
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Във визитката каза, че работи последните 2 години в някаква фирма за горива май. Дадоха я в офис и как оправя някаква документация. Но в На кафе май каза или в инстаграм, че скоро щяла да се захване с нещо друго.

# 676
  • UK
Ох, моля ви се, да не зачекваме сега темата за правописа. Satisfied Веднага лъсват знания Wink  и при потребители, които имат претенции тук.

И аз се посмях на поста на Божидара. Нямам претенции за отлично писане, ама като публикувам нещо гледам да си го проверя поне. Simple Smile

Забравих да добавя, Smileys, резултат на google search ли трябваше да е зад линка на Симона и Вели?

# 677
# 678
При унгарците някои повишават тон, но поне мъжете не ми изглеждат чехльовци. 2 епизода дават и тази вечер.

# 679
Какво е предизвикателството в Инстаграм на Емо, да кара малолетни последователи да припяват "Пия чисто без лед" в чалга-ритъма на новата си песен ли?! Калина е ясно с какво ще се занимава, при 30000 последователи в Инстаграм ще стане инфлуенцър, даже вече започна с рекламите. Симпатични са като двойка, но не са ми пример.
Нова гледа да наложи някои нови лица с този формат, че нали спряха Биг Брадъра. Някои участват в шоуто за пари, други за слава.

# 680
Здравейте на всички отново. Много интересни теми обсъждате, стана ми интересно. Мммм нямам портрет на Путин, календар е . Имам лик  на Ботев също, и българско знаме се вее на входа на къщата ни. Нормално все пак съм с руска кръв, но уважавам традициите и държавата  в която съм израстнал.

Еее, колко хора казахме, че ви се кефим и че ни е яд, че отпаднахте как не забеляза, а за Путин се хвана? Simple Smile

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 01:35 от MegaMeg

# 681
  • Испания

Забравих да добавя, Smileys, резултат на google search ли трябваше да е зад линка на Симона и Вели?

Не, не. Нещо се е объркало. Благодаря ти. Случайно прегледах постовете назад, иначе няма да видя допълнението в твоя. Коригирах линка.

Скрит текст:
Здравейте на всички отново. Много интересни теми обсъждате, стана ми интересно. Мммм нямам портрет на Путин, календар е . Имам лик  на Ботев също, и българско знаме се вее на входа на къщата ни. Нормално все пак съм с руска кръв, но уважавам традициите и държавата  в която съм израстнал.

Еее, колко хора казахме, че ви се кефим и че ни е яд, че отпаднаха как не забеляза, а за Путин се хвана? Simple Smile

Голяма работа! Да ни благодари поименно ли? Човекът реагира на нещо, което не отговаря на истината.

Аз дори не бих и обяснявала, затова написах, че не трябва да се впечатлява. Всеки в къщата си може да слага портрети на когото си поиска.

# 682
Цитат
Между другото в момента по AXN дават унгарските двойки, мисля, че са 6 ... Не знам дали всички са семейни, някои са просто гаджосани.  Чух и единствените думи, дето знам на унгарски ...ковет кезик.. (следващата спирка), това съм го запомнил от метрото в Будапеща
  със субтитри ли е, има ли превод на български

# 683
  • Sofia
Да,има превод.

# 684
остава да го намеря  някакъв линк за гледане от чужбина на AXN

# 685
Цитат
Между другото в момента по AXN дават унгарските двойки, мисля, че са 6 ... Не знам дали всички са семейни, някои са просто гаджосани.  Чух и единствените думи, дето знам на унгарски ...ковет кезик.. (следващата спирка), това съм го запомнил от метрото в Будапеща
  със субтитри ли е, има ли превод на български

Субтитрите не са ли превод на български?
Може би питате за дублаж (озвучаване) на български... слава Богу при AXN каналите такова няма

# 686
аз го намерих унгарското, гледах вече няколко епизода. Харесва ми това, че участниците са с екипи в различен цвят. Пратиха ги за едно изпитание в Румъния с коли, ама без GPS.

# 687
Diziler, след поста ми, който си цитирал, пуснах друг пост.
ОЖ е  Откраднат живот - лекарски сериал, който не гледам, но гледах "Щура надпревара"- ти даде насоки и аз го намерих. Мн. ми хареса - напрежение, динамика, дават как "изпушват" от бързане и бягане, скандалчета, истински игри с разнообразни предизвикателства... 1 еп. е на 28.04, изгледах всичко излъчено до момента.
 Щура надпревара ми хареса повече от Един за друг - заради игрите и динамиката.

Божи не трябва да бърза при пускане на пост - вече е известна, дебнат я отвсякъде, да си проверява написаното, да редактира, не моЖ така! Simple Smile

# 688
Разрешават ли им да си влизат в интернет и да си пишат? Все пак едно е да си затворен там във вилата, докато трае играта, друго е като имаш връзка с външния свят, та дори и по фейбук.

Ето Пламен/Елена не си бяха виждали децата, това не може да се изиграе, аз го вярвам по реакциите. 

# 689
  • До морето
Аз съм гледала само първите сезони на американското Amazing race тогава все още нямахме телефони с интернет по джобовете, а те имаха достъп до интернет само ако си намерят, помолят или платят. Само че, парите са им ограничени и не може да харчиш ей така, за каквото се сетиш. Като цяло е страхотно предаване, защото специално американците го правят с много пари, пподукцията е много мащабна и участниците обикалят целия свят, буквално!

Общи условия

Активация на акаунт